ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки за храносмилателна система

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 15 (2 страници)

Описание

Лошото храносмилане е толкова често срещан проблем, че почти няма човек, който да не се е сблъскал с него поне няколко пъти в живота си. Недостатъчно ефективната обработка на погълнатата храна може да ни причини някои изключително некомфортни и дори силно болезнени състояния като болки в горната част на стомаха, газове в червата и трудно изхождане. Някои от нас страдат и от хронични заболявания като гастрит, колит и синдром на раздразненото черво, което допълнително влошава последиците от лошото храносмилане. 

Какво значи лошо храносмилане

Работата на нашата храносмилателна система е да усвоява безпроблемно хранителните продукти, които консумираме, без да ни създава какъвто и да е дискомфорт. Но ако не внимаваме какво ядем и пием, със сигурност ще си докараме някакви здравословни проблеми - рано или късно. 
Ако храната не се разгради както трябва, се появяват и проблеми под формата на прекомерно газообразуване, чести оригвания, киселини и дори стомашни болки. Този порочен кръг би могъл да стане и част от ежедневието ни, в случай, че не вземем нужните мерки. 

Какви са симптомите на лошото храносмилане

Сигналите, че си имаме работа с чувствителен стомах са:
  • Трудно усвояване/смилане на поетата от нас храна;
  • Поява на газове и болки по време и след хранене;
  • Гадене и чувство за преяждане;
Наличие на неприятни усещания като киселини, оригвания, запек, разтройство и др.
За да не станат тези мъчителни състояния неизменна част от Вашия живот, включете към дневното си меню и някои натурални хранителни добавки, които ще спомогнат за ефективното разграждане на веществата. Допълнителният прием на важни ензими за храносмилане ще допринесе за усвояването на хранителните продукти и тяхното правилно придвижване по стомашно-чревния тракт. Поръчайте ги от онлайн магазин Биотика. 

Как да го подобрим с хранителни добавки

Днес можем да се възползвате от най-различни методи за подобряване на лошото храносмилане - чайове, тинктури, супер храни, натурални добавки, отвари, правилна диета, спорт и др. Високите нива на стрес също могат да окажат пагубно влияние върху храносмилането, водейки до състоянието, наречено “нервен стомах”.
Хранителните добавки на свой ред са може би най-ефективното средство за пълноценното усвояване на храната, като в Biotica ще откриете следните предложения:
  • Colofix - за пречистване на дебелото черво;
  • Gallfix - при жлъчни камъни;
  • Helicofix- против хеликобактер пилори;
  • Gastroxin - за подпомагане на храносмилателната система и др.
Купете билкови добавки на изгодни цени и с най-високо качество от Биотика - Вашият верен партньор в постигането на отлично здраве.