ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Лекове за хемороиди

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 3 от общо 3 (1 страници)

Описание

Някои здравословни състояния се определят като леки и лесни за лекуване, но изключително неприятни и причиняващи ни редица страдания. Като например хемороидите. Всеки се е срещал с тях поне веднъж в живота си, като възпалителният процес би могъл да варира от тежък до едва забележим дискомфорт. 
Добра идея е да се пият натурални хранителни добавки, които ще ни предпазят от появата на хемороидалната болест. Още преди проявата на някакви симптоми, е добре да предотвратим вероятните причини за възникването на външни и вътрешни хемороиди, които влошават качеството на живот, причинявайки ни и силна болка. 

Какво са хемороидите

Те са част от човешката анатомия, но при наличието на възпаление, хемороидите могат да напомнят за себе си по изключително неприятен начин. Представляват кръвоносни съдове, чиято локация е в аналния канал, като обичайно не създават проблеми. 
Въпреки че може да се определи като “добра диагноза”, хемороидалната болест има богата клинична проява, свързана с трудно изхождане, кръв в изпражненията, силни болки в областта на възпалените кръвоносни съдове, запек и др. Всички тези симптоми пречат да изпълняваме ежедневните дейности с лекота, също както и да се радваме на живот без болка и дискомфорт. 

Могат ли да се лекуват с натурални добавки

Холистичният подход при редица заболявания става все по-популярен сред населението. Хранителните добавки са също ефективен метод за справянето с различни по вид болести, част от които е и хемороидалната. Ако и Вие сте се сблъскали с това така досадно и болезнено състояние, можете да се доверите на природата и всичко онова, което тя има да ни предложи. 
Заложете на предложенията от онлайн магазин Biotica и се възползвайте от голямото разнообразие и винаги ниските цени. Отървете се веднъж завинаги от хемороидите и наблегнете на превенцията, която включва:
  • Консумиране на храна с повече фибри;
  • Повече движение всеки ден;
  • По-малко стрес;
  • Редовно изхождане и др.
Грижата за човешкото здраве е комплексна, а Биотика ще Ви предложи най-ефективните и изгодни решения. 

Какво предлага Биотика

Доста хора се борят с хемороидалната болест от години, но така и не успяват трайно да се избавят от нея. Това ги принуждава да търсят алтернативни методи за справянето с това състояние, което изисква постоянство и прилагане на комбиниран подход. В Биотика ще откриете натурални продукти с висока усвояемост и отличен състав:
  • Varixin;
  • Flevofix;
  • Тинктура от бял равнец.
 Изберете здраве от природата с Биотика и стойте далеч от болестите!