Подарък при поръчки над 150 лв.

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Хранителни добавки за пикочна киселина

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 11 от общо 11 (1 страници)

Описание

Обмяната на веществата е от жизненоважно значение за общото ни здравословно състояние, а отделянето на пикочна киселина е продукт на целия този процес. Тя се отделя по естествен път с урината, като ако количествата й са прекалено големи, се появяват заболявания като подагра и хиперурикемия. Правилната диета и редовният прием на натурални добавки и природни билки ще ни предпази от подобни неприятни състояния. Открийте идеалното решение за тези и още много други здравословни проблеми в онлайн магазин Биотика. 

Какво е пикочна киселина

Тя е краен продукт, който се образува при обмяната на веществата, а самото й образуване се дължи на пурините и тяхното разграждане. Ако нивата на пикочна киселина надвишат нормата, се активират болестотворни процеси, които ще накарат тялото ни да страда. За да не се стига до такива, трябва да правим системно “чистене” на организма, което има за цел да отведе токсините извън него.
Високите стойности на пикочна киселина могат да доведат до състояния като хиперурикемия и подагра. Рискът от сърдечно-съдови заболявания също расте паралелно с покачването на нейните нива, а за да избегнем по-сериозни здравословни проблеми, трябва да вземем нужните мерки. Правилната диета е също ключов фактор за появата на “царската болест”.

Какви добавки да пием при високи стойности

Билковите хапчета имат доказано полезно въздействие върху всяка една система в нашето тяло. Те са чудесна превантивна мярка, съпътстващо основното лечение средство, също както и самостоятелен метод за лечение на даден здравословен проблем.
Доста хора подценяват значението на хранителните добавки, които в много от случаите са и основно средство за лечение на редица заболявания. Подаграта е част от тях, а за да постигнете отлични резултати, заложете на следните продукти от магазин Биотика:
  • Podagrofix;
  • Uroxin;
  • Podagro protect;
  • PH Modulator;
  • Uro Plus и др.
Всеки един от тези натурални продукти ще спомогне за правилното протичане на процесите, свързани с производството и отделянето на пикочна киселина. Не чакайте да стане късно, а още сега се погрижете за здравето си.

Откъде да ги поръчаме онлайн

Поръчайте всякакъв вид билкови добавки от онлайн магазин Биотика, който много хора вече избраха, заради ниските цени и разнообразието от натурални решения. Вече можете да се погрижите за себе си по оптимален начин - готови ли сте да опитате?