Подарък при поръчки над 150 лв.

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки за разширени вени

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 5 от общо 5 (1 страници)

Описание

Разширените вени (варикозност) са доста често срещан проблем. Той засяга както възрастни хора, така и по-млади, като в същността си той представлява нарушено кръвотечение. Подобно здравословно състояние не се определя като “сериозно”, защото се влияе успешно дори и от билково лечение. 
Натуралните хранителни добавки са чудесно средство за облекчаване на симптоми като болки и подуване в краката, също както и оказват отличен превенциален ефект. Посетете онлайн магазин Биотика и открийте най-добрия начин за отстраняването на проблеми, свързани с разширените вени. 

Какви са рисковите фактори за поява на разширените вени

Всеки може да се сблъска със състоянието, наречено “варикозност”. То е изключително неприятно, но за щастие е лечимо. Освен с приема на конкретни билки и натурални добавки, можем да се предпазим от този здравословен проблем и като вземем предвид рискови фактори като:
  • Затлъстяване;
  • Липса на достатъчно движение;
  • Наследствена обремененост;
  • Неправилен хранителен режим и др.
Всички тези обстоятелства предразполагат към появата на възпалени кръвоносни съдове. За да не ни се налага да търсим лечение за подобно състояние, трябва да се стремим да тренираме редовно, да се храним здравословно, също както и да консумираме по-малко сол. Това ще ни предпази от варикозността, която спохожда много голяма част от населението в световен мащаб. Изберете подходящи добавки от магазин Biotica и се насладете на живот, в който няма място за болести.

Как се лекуват

Методите за превенция като хранителните добавки не са удачен вариант, когато варикозността е вече доста напреднала. С тях можем единствено и само да облекчим съпътстващите болестта симптоми, като ако са налице състояния като болки, мускулни спазми, сърбеж, язви и втвърдяване на вената, задължително трябва да потърсим лекарска помощ. За да не се стига до подобни естетически и здравословни неудобства, поръчайте добавки за разширени вени на изгодни цени от Биотика и се отървете от тях още в самото начало. 

С какво помагат хранителните добавки

Хранителните добавки са природно и напълно безвредно решение, на което много хора залагат в наши дни. В магазин Биотика ще откриете последно поколение адюванти, които могат да окажат благоприятен ефект върху възпалените кръвоносни съдове. Комбинацията от билкови екстракти ще:
  • Свие разширените кръвоносни съдове;
  • Възстанови тъканите и ускори оздравителните процеси;
  • Облекчи неприятни симптоми, като болка, парене и сърбеж;
  • Окаже чудесен терапевтичен и превенциален ефект.
Изберете Биотика - натурално решение за всеки проблем.