▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

ТРИАКТАЛ - За възстановяване на организма

ТРИАКТАЛ е комплекс от билкови екстракти, създаден по рецептата на канадския учен и лечител Хулда Кларк. 
Действие:
 • Подходящ за прием като допълващ продукт по време на терапия на онкологичните заболявания; 
 • Създаден е като съпътстващ продукт на установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия; 
 • Подпомага естествената детоксикацията на организма и работи за поддържането на имунната система;

 

Гаранция за качество: Tози продукт е одобрен за продажба от Българска агенция по безопасност на храните

 

▶ Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и медикаменти
▶ Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца  
 

 

СЪДЪРЖАНИЕ 30 капсули
ДНЕВНА ДОЗА

1 капсулa

КУРС НА ТЕРАПИЯ

3 месеца

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • СВОЙСТВА НА ТРИАКТАЛ

  • Напълно натурален и безопасен – може да се приема и без лекарско предписание.
  • Няма странични ефекти.
  • Натурален – състои се само от растенията сладък пелин, зелен орех, карамфил, които се отгледани в екологично чисти места.
  • Съдейства за ефективното поддържане на имунната система, засегната вследствие на лъче- и химиотерапията.
  • Подпомага организма в нормалните му защитни функции, давайки възможност да продължи борбата най-ефективно.

  Дозировка
  Дневна доза по 1 капсула дневно, след хранене.
  Съдържание в опаковка 30 твърди желатинови капсули от 408миг/ 30 дневни дози
  Съставки на база дневен прием
  Екстракт Сладък пелин 200mg
  Екстракт Карамфил 200mg
  Екстракт Зелен орех 8 mg
  Съхранение
  На сухо, при температура до 25°С.
 • ЕКСТРАКТ ЗЕЛЕН ОРЕХ

  Според съвременната билкотерапия има мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие. Понижава кръвната захар и артериалното налягане. Прилага се при множество проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др. Прекрасен стимулант за засилване на метаболизма.
   

  ЕКСТРАКТ КАРАМФИЛ

  Отличен антиоксидант, богат на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и ватамин C. Успешно снижава нивата на лошия холестерол. Народната медицина смята, че притежава болкоуспокояващо действие и лекува инфекциите. Прилага се при артрит и ревматизъм, подагра, лошо храносмилане, гъбични и бактериални инфекции, гангрени, сърдечно – съдови заболявания и др.
   

  ЕКСТРАКТ СЛАДЪК ПЕЛИН

  Съдържа така ценната съставка артемизинин, която учените твърдят, че успешно унищожава раковите клетки. Още в древен Китай са ползвали билката за борба с маларията, а през 2015 година китайския учен Ту Юю печели Нобелова награда за изследванията на артемизинина и ползите му в борбата с маларията и рака.
  • 1 капсула дневно, след хранене с достатъчно количество вода;
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
  • Не се препоръчва за лица под 16 годишна възраст;
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца;
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
 • Антония
  2024-03-30 22:18:00
  Реших да направя един профилактичен курс.Пия го от близо две седмици само и установих, че бялото течение почти изчезна.Получих леки симптоми за разболяване,но отшумяха за 3 дни без да се разболея.Очаквам още подобрения до третия месец!Много съм доволна от всичките ви продукти!
  Ели Николова
  2023-01-14 23:40:27
  Преди 7 години закупих за първи път Триактал за майка ми, която беше с рак на дебело черво. От химията която и вкарваха се чувстваше изтощена и много зле. Още след първата седмица от приема на Триактал силите и се върнаха и след първия месец се чувстваше все по-жизнена. До сега го пие през пролетта и есента за по три месеца. В ремисия е и мислихме, че Триактал допринесе за оздравяването и. Препоръчвам го!
  Женя Баракова
  2022-10-08 17:28:41
  Преди 5 години съпругът ми заболя от цироза на черния дроб и получи асцит / подуване на корема от задържане на течност в коремната кохина/ и тогава открих Триактал и реших да го включа към предписаната му терапия. След три, четири месеца добрите резултати бяха очевидни . Сега обаче се получи рецидив и реших отново да го включа в лечението и силно се надявам отново да постигнем добри резултати. Очаквам с нетърпение доставката. Моля се и този път да постигнем добри резултати и да се облекчи състоянието на съпруга ми.
  Кремена Костова
  2022-02-07 20:05:56
  Взимам Триактал профилактично и съм много доволна. Засилва имунната ми система, а също така и предпазва от паразити и бактерии. Ползвам и други добавки на Биотика.
  К. Юрукова
  2021-11-15 14:10:39
  Здравейте! Минах два курса на химиотерапия , които бяха много мъчителни. Но за третия курс реших да приемам и триактала. Много по-леко го преминах и ми се засили имунната система.
  Пловдив
  2021-02-19 16:51:50
  Разбрах от моя позната, че лекаря й го е препоръчал. Явно е добър продукт. Аз го взех за профилактично пречистване, тя има онкологично заболяване. Ще дам пак мнение след месец
  Галин
  2021-02-19 16:41:31
  Правя си поне веднъж годишно профилактика с това. Препоръчвам го
  Мария Давидова
  2020-10-21 08:13:24
  Разбрах за Triactal от Милен който се занимава с бйорезонанс . Боляха ме ставите имах проблем с жлъчката и някъкъв вирус който атъкува щитовиднара ми жлеза . След като не живеея в Бг си поръчах 3 опъковки , взимам добавката вече около 20 дни и определено работи с пълна сила. Енергията ми се върна почти не чувствам умора .Не съм променила нищо друго освен приема на Triactal. Благодаря , Благодаря , Благодаря.
  Попова
  2020-03-11 13:49:30
  Приемам Триактала втори месец профилактично и превантивно за укрепване на организма и поддържане на здравето. Чувствам се прекрасно . Освен това поддържа имунната ми система по време на вирусни инфекции. Горещо го препоръчвам.
  Стефанова
  2020-02-02 08:48:37
  Здравейте, препаратът може ли да се приема по време на химиотерапия от човек с отстранена жлъчка и колостома. Благодаря!
  Пеньо иванов
  2020-01-24 20:22:10
  Здравейте, може ли да се приема и по време на химиотерапия
  Котев
  2019-10-14 16:11:16
  Здравейте, бих искал да разбера дали приемането на продукта би имало дълготраен благоприятен ефект върху организма без същият да страда от някаква форма на рак. Статията и отзивите пораждат значителен интерес и това ме кара да се замисля за цялостно подобряване начина си на живот и прекратяване на лоши хранителни навици. Поради това, адекватна мярка ли е прием на продукта с цел изчистване на организма и подготвянето му за вегетарианска диета? Благодаря предварително.
  Стаси
  2019-09-10 16:00:09
  Аз го пия от две седмици, първите дни се чувствах замаяна, уморена и ми ставаше лошо, най-вероятно съм се чистила. Сега съм пълна с енергия, нямам умора. имах пъпки по лицето, които изчезнаха и кожата ми се избистри. ще продължавам да го пия, защото имам и други оплаквания, които са по сериозни и най вероятно ще им трябва повече време. но щом като за две седмици видях резултат във външния вид, значи настъпват промени и отвътре.
  МВН
  2019-09-10 15:46:57
  Моля да ми отговорите дали това лекарство може да се приема от хора БЕЗ онкологични заболявания. Може ли да се приема просто ей така за прочистване и тонизиране на организма! За онкоболните разбрах че горещо се препоръчва. Може ли да се приема от пациент без стомах/отстранен е стомаха, поради рак, пациента е 35 годишна жена/ Чоля да ми отговорите на електронната поща! БЛАГОДАРЯ!!!
  И.И
  2019-08-31 15:58:49
  На 55 годишна възраст ми беше поставена диагноза кожен Т-клетъчен лимфом. Дадоха ми няколко месеца живот. Взеха ми костен мозък и направиха компютърна томография четири дена по-късно, което съвпадна с началото на химиотерапията. Седмица по-късно резултатите от томографията и пробата от костния мозък дадоха по-обещаваща прогноза – аз можеше да живея още пет години. Последваха пет месеца химиотерапия. В края на химиотерапията, моят онколог и аз бяхме доволни от резултатите. Химиотерапията приключи! Той щеше да ме види отново след три месеца. За съжаление, лимфомът се върна. Най-големият тумор беше премахнат, но израснаха още два. Лекарите смятаха, че нито химиотерапията, нито операцията ще имат ефект затова опитаха с лъчетерапия. В Канада има период на изчакване преди да се опита лъчетерапия, така че беше насрочена за по-късно. Бях ужасена от лъчетерапията и реших да пробвам с Триактал. Шест седмици по-късно, туморите бяха изчезнали! След един месец се срещнах с радиолога, тъй като имах час за консултация. Той ме прегледа и каза: „Ти нямаш нужда от лъчетерапия, изглеждаш чудесно.” Също така потвърди, че лъчетерапията, която е „лечение на място” няма да унищожи всички ракови клетки, а само определени тумори. Беше много заинтересован от Триактал и проучи съставките, докато бях в болницата. Заключението му беше, че не ми вредят по никакъв начин. Всъщност пелина е познат в медицинските кръгове като билка убиваща туморите и каза, че ще изпрати доклад на моя онколог. Радиологът препоръча изследване на бъбреците, за да се увери, че лекарството не е токсично за тях, но според него дозата била прекалено малка, за да е токсична. На 9 август аз се видях с онколога си и след като направи няколко изследвания на кръвта и бъбреците, ми каза, че не е необходимо да го посещавам отново и че можеше да очаквам да имам „нормална продължителност на живота”. Аз бях добре! Заедно решихме да правя профилактични прегледи на всеки 3 месеца като предпазна мярка. Интересно е, че като му показах лекарствот, той каза че съм вторият му пациент, който му го показва. Другият пациент имал левкемия и се справял толкова добре, колкото и аз. Разбирам, че мненията могат да бъдат „колкото си щеш”, но след като ми беше поставена диагнозата, от която всички се страхуваме – рак, аз реших в началото на диагнозата, че трябва да поема контрола над лечението си и да изпробвам всички възможности – да умра никога не е влизало в плановете ми. Какво можех да загубя – нищо, а можех да спечеля живота си. Двете ми дъщери смятаха, че съм луда да повярвам на това лекарство, но сега го подкрепят с цялото си сърце.
  ГСВ
  2019-08-10 15:37:55
  Миналото лято ми беше поставена диагноза рак на гърдата с разсейки. Чувствах, че от мен се предполага да предприема химиотерапия, както ми препоръча онколога. Моята племенница намери информация за Триактал. Аз бях заинтригувана, особено след като рака се разпространи след 4 курса химиотерапия. Започнах да го приемам по указанията. В края на юли ми направиха скенер на костите и скенер с компютърна томография. Те показаха голямо намаляване на туморите и пораженията. Също така преминах на диета с основно сурова и жива храна. Мога да преброя на пръстите на едната си ръка колко пъти съм яла месо в последните 6 месеца. Също така изключих захарта от хранителния си режим. Сега първоначалния тумор напълно изчезна. Аз имам повече енергия, отколкото съм имала от много отдавна. Спазвам поддържащата програма за прочистване от паразити. Нямам търпение следващите скенери да докажат, че съм излекувана.
  Стефан
  2019-07-31 14:24:36
  Аз използвам от години продуктите на Мегасмарт и съм изключително доволен, всичките са само на билкова основа и помагат.
  Ваня Славова
  2019-07-29 16:44:09
  Бих искала да кажа на другите, че приложих програмата с Триактал на мой приятел, който имаше астроцитом в мозъка в последен стадий и му даваха 3 месеца живот. Това стана преди повече от седем месеца и досега си е правил три кръвни изследвания, изследване на урината и ДВА СКЕНЕРА С КОМПЮТЪРНА ТОМОГРАФИЯ на главата като резултатите показваха нормално състояние!!! Той качва килограми, може да ходи, да готви и да се къпе сам. Преди 4 месеца беше инвалид. Все още има частична парализа в лявата половина на тялото, но с всеки изминал ден се подобрява.
  Симеонка Донкова
  2019-07-26 16:43:36
  Съвсем наскоро се сдобих с компютър и открих, че мога да се свържа с хората, които най-много са подпомогнали подобряването на здравето ми. Случиха се някои интересни неща, за които дори не бях мечтала. Например болката, която изпитвах в областта на врата и раменете и за която очаквах, че ще е с мен през целия ми живот, защото шофирам поне по 65 000 км годишно, просто изчезна. Подутите ми стъпала, които ме боляха и превръщаха всяко едно пътуване до близкия хипермаркет и стоенето права, докато измия чиниите в истински кошмар, просто спряха да ме болят и да се подуват. Главоболията също останаха в миналото. Всички малки подутини и възелчета под кожата на лицето и врата ми изчезнаха. Не си спомням кога за последно съм имала жлъчен пристъп, който да ме повали на земята, като болката минава отстрани до рамото, след като съм яла нещо, съдържащо масло или яйце. В гърдите ми имаше множество бучки и често изпитвах пронизваща болка. Направих списък на всички болки, които изпитвах и на всички симптоми, които имах. Те или вече са изчезнали или са почти изчезнали. А и още нещо, отслабнах с 23 килограма!
  Катя Стойкова
  2019-07-19 16:20:00
  Поръчахме Триактал с мъжа ми преди около три седмици. Той е с доброкачествен тумор, но лекарите се притесняват, че с времето ще се развие. Аз страдам от страшни болки в колената. Знам, че звучи невероятно, аз също не вярвах, но болките ми намаляваха постепено за около две седмици и сега съм като нова, а мъжът ми твърди че не се чувствал толкова енергичен от години. Сега ще правим нови изследвания за тумора и ще видим дали има промяна, но наистина ефектът се усеща много бързо. Всеки да си преценява за себе си, но ние сме много доволни и благодарни. Дано да има повече такива хора да помагат, а не само шарлатани и обирджии на пари.
  Александрова
  2019-07-10 16:44:39
  Само искам да кажа, че Триактал ми спаси живота. Бях много болна, прочетох за лекарството и и се подложих на програмата срещу паразити. Сега отново имам живот. Помогнала съм на поне двама души, на които бе поставена диагноза рак. Те също са живи и са добре. Предхирургична проверка доведе до откритието, че има възелче в белия ми дроб. Тъй като това показва, че ракът е някъде в тялото, започнаха да търсят рака. Междувременно аз започнах да правя прочистването с Триактал. Направиха ми друг рентгенов преглед след първия. Не се откри РАЗРАСТВАНЕ. По-късно при друг рентгенов преглед откриха, че възелчето се е смалило. Препоръчаха ми компютърна томография, но аз отказах. (Защо трябва да се подлагам на това?)
  Стефка
  2019-07-05 16:45:12
  Аз също си поръчах Триактал!Вземам го вече в продължение на 6 месеца,като на третия месец правя 20 дни пауза! Преди 8 месеца ми откриха рак на гърдата!Много леко понесох лъчевата терапия,чувствам се бодра и силна!Доволна съм и ще продължавам да го пия!
  Георгиева
  2019-07-01 13:23:39
  Да, определено има ефект при МС, но при автоимунните трябва да се пие шест месеца за трайни резултати. На мен ядреномагнитния след 6 месеца прием на Триактал ми показа свиване на огнищана почти на половина. Сега ще направя 2 месеца пауза и след това ще го взимам още 6 месеца, докато не се изчистят всички огнища. Успех на всички.
  Сашо
  2019-06-18 13:45:03
  Абе вие тука всички ста са оправили. Това да не е панацеа, та така го хвалите.
  Кузманова
  2019-06-10 16:43:00
  След терапията се чувства човек като пречистен. Ние с мъжа ми го взимаме два пъти годишно по три месеца. В началото винаги ни избиват пъпки, потта мирише силно, понякога мен ме боли глава – явно докато се изчистим. След това все едно сме подмладени с 20 години, дори на мъжа ми му скача либидото. Не рискуваме с други подобни продукти, защото съм проучила и знам, че това е оригиналът. Който го е пробвал, може да потвърди действието. Поздрав!“
  Г. Мечкова
  2019-06-03 12:23:33
  С грижите си върнах здравето на майка ми, след като докторите се бяха предали. Тя имаше 4 тумора в мозъка, вторични от рак на белия дроб. Беше поставена диагноза рак на белия дроб. Бяха проведени 3 курса химиотерапия (един курс на всеки 3 седмици), след това 1 месец лечение с лъчетерапия, а след това още 3 курса химиотерапия, също така изпробвахме алтернативни терапии и добавки. Две седмици преди да получим потвърждение, че ракът на белия дроб е премахнат й беше поставена диагноза рак на мозъка в 4-ти стадий с метастази. Тя претърпя пълен курс лъчетерапия на мозъка и 7 седмици след като отиде на скенер, за да разбере какво се случва те всички бяха увеличили значително размера си. Когато докторите казаха на мама, че няма да има повече лъчетерапия и не и предложиха други клинични изследвания, тя се срина напълно само за 2 седмици, не можеше да ходи без чужда помощ, отслабна с 10 килограма (стана около 40-45 кг), започна да спи много, нямаше енергия, кожата й пожълтя и се появиха тъмни кръгове около очите. Започна да има проблеми с думите и изричането им и умственото й състояние беше като за отделението за психично болни! Около една седмица преди това, ни бяха дали Триактал. Започнахме приема и след 4 седмична терапия забелязвам значително подобрение в последните няколко месеца, сега тя ходи сама, има повече енергия, помага в домакинството и прави кратки разходки сутрин. Тя все още се бори на умствено ниво с демоните на рака, но като цяло има значително подобрение. Аз самата съм виждала количеството паразити, които се премахват с клизмите, а нейните тумори сякаш се отварят един по един, защото има поток от паразити няколко дни, след това са малко за около 7-10 дни и след това отново има поток от паразити. Ние сме направили само един кръвен тест (ще направим още един тази седмица), всички стойности бяха на нормално ниво.
  Мария
  2019-05-23 16:42:26
  Лично на мен Триактал ми помогна много. Година и половина бях на антидепресанти. На 23.12.2015 г. беше последния ми приием от тях. На 25.12.2015 г. започнах Триактал. Вземах го 1 месец. Днес е 04.02.2016 г. Да ви кажа ли? Чувствам се перфектно и нито за миг не съм посегнала към антидеприсанта. Свекърва ми и тя го вземаше 2 месеца. Имаше някакви образувания по бедрата (нещо като топчета). Няма ги вече. Тя е убедена , че е от Триактала. Моят съвет е: прочетете малко повечко за качествата на Триактал. Вече се появиха всякакви подобия и фалшификати на Триактал, но ние поръчваме само нег защото се обедихме от личен опит калко силно е действието му.
  Стоянов
  2019-05-18 15:32:52
  Когато го поръчах не вярвах, че може да има продукт – чудо, бях убеден, че това е поредната машина за пари. Въпреки това, заради коментарите на хората, реших да изпробвам за един месец с една опаковка. Това лекарство промени изцяло тялото ми, оплаквания с костната система, които ме мъчеха от 15 години намаляха до такава степен, че почти не ги усещам. Вече я няма тази човъркаща болка в колената, която ме сковаваше. Сега казвам за Триактал на всички приятели, за да им помогна да са здрави.
  Иларион Геров
  2019-05-17 14:14:52
  Само исках да ви кажа, че брат ми имаше рак на пикочния мехур, започнах да му давам сместа за прочистване от паразити и това много бързо уби рака му. Лекарите му не могат да повярват какво е станало. Искам да благодаря.
  КЕРА СТАНКОВА
  2019-05-11 15:44:43
  АЗ ГО ПОРЪЧАХ ПРЕДИ ОКОЛО МЕСЕЦ. НЕ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ МНОГО ПОВЯРВАХ НА ВСИЧКО КОЕТО ПИШЕ, НО РЕШИХ ЧЕ НЯМА ДА ОБЕДНЕЯ С ЕДНА ОПАКОВКА КАТО ПРОБВАМ. НАИСТИНА НЕ МОГА ДА ОПИША КАКВА ПРОМЯНА НАСТЪПИ С ТЯЛОТО МИ. ПЪРВО СЪМ ДИАБЕТИЧКА ОТ 15 ГОДИНИ НА ИНСУЛИН. ЗАХАРТА МИ ВСЕ СИ БЕШЕ ОКОЛО 10 И НЕ ПАДАШЕ. ВЕЧЕ ОТ ТРИ СЕДМИЦИ СЪМ СИ НАМАЛИЛА ИНСУЛИНА, А ЗАХАРТА МИ Е ОКОЛО 5-6, КОЕТО ЗА МЕН Е ПОВЕЧЕ ОТ ПЕРФЕКТНО. НЕ СЪМ ПРОМЕНЯЛА НИТО ХРАНИТЕЛНИЯ СИ РЕЖИМ, НИТО НИЩО, ТАКА ЧЕ ЯВНО ДЕЙСТВА. ИМАМ И НЕПРЕКЪСНАТО ГЛАВОБОЛИЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ, ПОЧТИ ПРЕЗ ДЕН СЪМ НА БЕНАЛГИН, ЗАЩОТО НЕ ИЗДЪРЖАМ БОЛКАТА. И ГЛАВА НЕ МЕ Е БОЛЯЛА, МОЖЕ БИ ЗА ТОЗИ МЕСЕЦ ЕДИН ДВА ПЪТИ, НО НЕ БЕШЕ ТАКА НЕТЪРПИМО, ЧЕ ДА СЕ ТРОВЯ С ХАПЧЕТА. СЕГА СИ ПОРЪЧАХ ОЩЕ ДВЕ ОПАКОВКИ, ЗА ДА СИ НАПРАВЯ ТРИТЕ МЕСЕЦА КУРС И СЛЕД ТОВА ЩЕ ПОВТОРЯ. ПРЕПОРЪЧВАМ ГО ГОРЕЩО.
  Орлин Василев
  2019-04-26 11:18:31
  В Германия също започна да се предлага. Много добър препарат. Помага!
  Александрова
  2019-04-19 14:22:07
  Бях много болна, прочетох за лекарството и и се подложих на програмата срещу паразити. Сега отново имам живот. Помогнала съм на поне двама души, на които бе поставена диагноза рак. Те също са живи и са добре. Предхирургична проверка доведе до откритието, че има възелче в белия ми дроб. Тъй като това показва, че ракът е някъде в тялото, започнаха да търсят рака. Междувременно аз започнах да правя прочистването с Триактал. Направиха ми друг рентгенов преглед след първия. Не се откри РАЗРАСТВАНЕ. По-късно при друг рентгенов преглед откриха, че възелчето се е смалило. Препоръчаха ми компютърна томография, но аз отказах. (Защо трябва да се подлагам на това?)
  Красина Андонова
  2019-04-17 13:39:50
  Благодарение на Триактал, аз се отървах от доброкачествена бучка в гърдата. След като прочетох за откритието, веднага си поръчах и започнах прием. След 3 седмици посещавайки лекаря си, си направих преглед и не можаха да намерят нищо. Лекарят ми също провери – два пъти и за негова голяма изненада бучката беше изчезнала. И това само след три седмици. Вече не страдам от настинки и грип и за разлика от много други хора зная, че не трябва да живея в страх от рак и болести.
  Мария
  2019-03-31 14:46:55
  Няколко пъти поръчам оттук триактал-възхитена съм от бързината на обслужването. Продуката е много високо ниво. Препоръчвам с двете си ръце.
  ГСС
  2019-03-28 14:02:47
  Открих бучка в гърдата си преди около 5 месеца. За съжаление, аз съм една от онези хора, които много рядко ходят на лекар по какъвто и да е повод. Вярвам, че повечето болести могат да се излекуват с билки, ако имаме на разположение подходящите знания за тези неща. Преди около месец на баща ми му беше поставена диагноза рак в четвърти стадий и един близък мой приятел ми каза за Триактал. Тъй като аз съм оптимист и привърженик на естественото, реших да опитам програмата за прочистване от паразити (тъй като никой освен съпруга ми не знаеше за бучката, която открих). Започнах да приемам Триактал преди около 2 седмици. Бях забравила за бучката, тъй като бях много разтревожена за баща ми и неговото заболяване. Преди няколко дни проверявах гърдите си, докато си взимах вана. Като опипвах за „бучката”, изведнъж осъзнах, че я нямаше. Беше напълно изчезнала. Убедена съм, че вашата програма действа. Следващата ми цел е да убедя баща си, че надеждата която търси, съществува.
  Южа
  2019-03-13 13:55:54
  Преди половин години леля ми се обади, за да каже, че чичо ми е много зле и вероятно ще почине до седмица или две. Току що бе претърпял операция за отстраняване на тумор от дебелото черво. Туморът беше перфорирал червата, преминал през перитонеума и беше отишъл в гръбначния стълб. Перитонеума беше с дренаж, тъй като беше пълен с гной. Ракът в гръбначния стълб беше определен като невъзможен за опериране и чичо ми беше изпратен у дома, но му беше предложено легло и морфин за няколко седмици. Смятаха го за прекалено болен за химиотерапия. Тъй като той я беше проучил сам преди това, така или иначе щеше да откаже заради нивото на успех от 10%. Както той каза, това не е ниво на успех, това е 90% ниво на неуспех. Тогава решиха да поръчат Триактал и да опитат и с нея. След 5 месеца нямаше и следа от рака. Сега той върви всеки ден, тренира в гимнастическия салон 3 дни от седмицата, работи в градината и коси моравите.Той е на 67 години.
  Разлица Ковачева
  2019-03-03 14:35:10
  Триактал избави баща ми от страшни мъки, имаше рак на белия дроб и в чужбина не ни даваха много надежда, но след приема на тази хранителна добавка, болките и бързото изморяване намаляха, изчисти се от всички химии с които го бяха тровили и сега е жизнен и има желание да се движи да кара колело и да бъде с внужите си, благодарение на Триактал.
  Тодор Спасов
  2019-02-20 13:46:43
  Имах рак на дебелото черво и се лекувах с билковата комбинация. Накратко резултатите, които постигнах спасиха живота ми. Приемах Триактал и сега съм на поддържащата програма и до сега съм все още тук. След като ми направиха операция, за да отстранят тумор с размер 8 сантиметра (подробностите са прекалено дълги за обяснение) от дебелото ми черво аз отказах химиотерапията и оттогава имам отлични резултати от изследванията.
  Албена Ангелова
  2019-02-11 14:16:59
  аз го вземах по едно дневно сл.ядене 9 месеца!!?.. Резултатно е сигурно!
  Станимиров
  2019-01-08 13:42:58
  Аз страдах от азбестоза („мезиотелиом„) заради вдишване на азбест. Аз бях собственик на компания за бои и покривни материали и настоявах всички хора, които работеха в завода да носят защитни маски респиратори – – не заради азбеста, а заради другите неща, които можеха да вдишат! По това време се смяташе, че азбеста е „инертен” и безвреден. Затова всички освен мен носеха маски с филтри за частици, освен мен – и аз се разболях! Но започнах да приемам Триактал и ми отне малко повече от година, но си струваше. Беше обявено, че нямам рак след направена ми позитронно-емисионна томография. След като това се случи, казах на тримата лекари, които работиха по моя случай как Триактал ми е помогнал. Отговорите им бяха много равнодушни : „Ами ако действа при теб, прави го“.
  Кирил Стратиев
  2018-12-14 15:40:52
  Определено, след като направя курса, след това 3-4 месеца съм като новороден. Не хващам вируси, чувствам се много енергичен, спя по-малко часове и работя повече без да чувствам умора. На колкото приятели съм казал и са го пробвали, всички са възхитени.

Сходни продукти