Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

МОГАТ ЛИ ДА СЕ ПОЯВЯТ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПО ВРЕМЕ НА УПОТРЕБА НА ПРОДУКТИТЕ?

Продуктите са напълно безопасни и ефективни. Нещо повече, не предизвикват никакви странични ефекти. Съставките в продуктите – хранителни добавки от най-високо качество, са 100% органични, естествени и с доказани свойства и качества.

КАК СЕ ПРИЕМАТ?

За пълни и постоянни резултати, ние препоръчваме да направите тримесечен курс, така че тялото да усвои достатъчно фитонутриенти от активните съставки, които да работят дългосрочно върху поддържането на Вашето здраве. Приемът на всеки отделен продукт можете да видите в информацията за продукта.

ПРИ ВСЕКИ ЛИ ПРОДУКТИТЕ ДАВАТ ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

Това са продукти, разработени изцяло на билкова основа и съобразени с естествените нужди на организма. По тази причина са еднакво ефективни, независимо от възрастта, здравословното състояние и индивидуалните характеристики на всеки индивид. За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на три месечния курс на прием.

ЕФЕКТИТЕ ПОСТОЯННИ ЛИ СА?

Продуктите са хранителни добавки, базирани изцяло на естествени съставки, извлечени от подрбани билки, добити от екологично чисти райони. Активните компоненти се абсорбират напълно от организма. По този начин тялото ни набавя всички необходими вещества, за да поддържа в норма физиолигичните жизнени процеси, което гарантира нашето здраве. Ако желаете да имате постоянни резултати, трябва да приемате продуктите редовно в продължение на поне три месеца, за да поддържате физиологични нива на наситеност от необходимите за организма вещества и да постигнете постоянни резултати.

ДАННИТЕ МИ ЗАЩИТЕНИ ЛИ СА?

Вашите лични данни са важни за нас. Вашата пратка ще бъде доставена до вас в дискретна опаковка. Никой няма да знае какво сте поръчали, както и по никакъв повод няма да злоупотребим с предоставената ни от Вас информация. Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт“ ЕООД следва от самото си създаване. Повече за защитата на Вашите данни може да прочетете тук.

МОГА ЛИ ДА ЗАКУПЯ ПРОДУКТИТЕ В АПТЕЧНА МРЕЖА?

Нашите продукти притежават всички необходими разрешителни и сертификати за качество, необходими за продажбата им в аптечна мрежа и оторизирани онлайн аптеки. Ние имаме сключени договори за дистрибуция с водещите в страната вериги аптеки като „Фрамар“, „Ремедиум“ и много други. Това е гаранция, че закупувайки продукт от нашата серия, Вие можете да бъдете сигурни, че ще получите продукт, който е безопасен за Вашето здраве и отговаря на всички законови претенции за подпомагане и поддържане на нормалното функциониране на организма.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА ДАЛИ ЩЕ ПОРЪЧАМ ДИРЕКТНО ОТ ТОЗИ САЙТ И ЩЕ ЗАКУПЯ ОТ АПТЕКА ВАШИТЕ ПРОДУКТИ?

Няма разлика. Вие преценете, как ще бъде по-удобно за Вас. Ако направите директна поръчка през нашия сайт или по телефона, ние ще се постараем да обработим поръчката Ви по най-експедитивния начин и да Ви доставим пратката в рамките на два работни дни за територията на Република България и до 7 работни дни до всяка страна членка на Европейски съюз.

А ДРУГИТЕ ПОДОБНИ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА?

На пазара има различни видове продукти, подпомагащи здравето. Вие трябва да прецените кой продукт е най-подходящ за Вас. Ние Ви препоръчваме винаги да залагате на марки, утвърдени на пазара с най-високо качество и прецизност на създаване на формулите, за да бъдете сигурни, че ще помогнат за Вашето здраве и не крият рискове от евентуална вреда. Ние гарантираме, че нашите продукти са произведени под изключително строг контрол и отговарят на Европейските директиви за добри производствени практики и безвредност на включените съставки. Също Ви уверяваме, че точното съотношение в патентованите формули за създаването на нашите продукти е строго пазена фирмена тайна и никоя алтернатива на подобно съотношение не би могла да бъде идентична.

МОГА ЛИ ДА ПРИЕМАМ ПРОДУКТА В КОМБИНАЦИЯ С ЛЕЧЕНИЕ, НАЗНАЧЕНО МИ ОТ ЛЕКУВАЩИЯ ЛЕКАР?

Нашите продукти са базирани изцяло на билкова основа и не крият рискове за Вашето здраве. Те могат да бъдат съчетавани и комбинирани със съпътстваща лекарствена терапия, предписана от Вашия лекар, без опасност от странични ефекти и вреда за Вашето здраве. Ако все пак имате някакви въпроси относно Ваше заболяване, ние Ви съветваме да се обърнете за консултация към лекуващия Ви лекар, който най-добре познава особеностите на Вашата анамнеза.

МОГА ЛИ ДА ВЪРНА ЗАКУПЕН ОТ МЕН ПРОДУКТ, АКО НЕ Е НАРУШЕН ТЪРГОВСКИЯ МУ ВИД И ОПАКОВКА?

Ние вярваме в качеството и силното действие на нашите продукти и това се потвърждава от множеството доволни клиенти, които ни информират за доброто си здраве и постигнатите резултати. Ваше право е да се откажете от направената от Вас поръчка в 14 – дневен срок и да получите обратно заплатената от Вас сума за направената покупка. За целта, единственото ни изискване е да не бъде нарушен търговския вид на опаковката и продуктът да не бъде отварян. Ние ще възстановим Вашите пари, без да задаваме излишни въпроси. Повече информация относно връщането на закупени продукти може да прочетете тук