КОЗМЕТИКА

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Козметика за устни

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 6 от общо 6 (1 страници)

Описание

СОЧНИ И ПРИКАНВАЩИ УСТНИ - МЕЧТА ЗА ВСЯКА ЖЕНА... КОЛКОТО ПО-ПЛЪТНИ И ХИДРАТИРАНИ СА ТЕ, ТОЛКОВА ПО-НЕУСТОИМИ ИЗГЛЕЖДАТ.

Подчертаването им с подходящо червило е от голямо значение, но истинската грижа започва от балсамите, защото именно те съдържат някои специални витамини, които спомагат за постигането на висока еластичност и ослепителен блясък.

Кожата на устните е изключително деликатна и уязвима на агресивни атмосферни влияния, а през зимата те често се и напукват. За да предотвратим това неприятно явление е редно да вземем мерки отрано, като изборът на подходящ балсам е първата стъпка към привлекателната визия.

Как да изберем правилната козметика за устни?

  • Декоративната козметика дава високи естетически резултати, но не очаквайте от нея да блести и с добър състав. Ако искате да положите качествена грижа за устните си, заложете на натурална козметика Biotica. Балсамите My Organica са отличен избор през зимата, защото:
  • Съдържат натурални масла;
  • Включват в състава си зехтин и пчелен восък;
  • Овлажняват и хидратират;
  • В състава им няма ГМО;
  • Не оставят мазни петна.
Преди да изберете каквато и да е козметика, се “вслушайте” внимателно в сигналите, които тялото Ви изпраща. То няма да Ви подведе. 

Как да се грижим за устните си през зимата?

През зимата кожата на лицето е подложена на агресивни фактори. Студът е основната предпоставка за нейното изсушаване и напукване, а това носи след себе си и нуждата от специализирана козметика, която да съдържа по-силни хидратиращи съставки.
През студените месеци не е достатъчно да поставим само гланц, червило или молив, за да избегнем напукването на устните, което в много от случаите преминава и в болезнени рани. Нужна е по-специална грижа, а балсамите My Organica от Biotica ще Ви я осигурят. Изглеждайте и се чувствайте добре, когато навън е мразовито и забравете напълно за хирургичните интервенции. Вече имате по-добро решение!

Защо Biotica е правилния избор за вас?

Цена, качество, добри резултати - балансът между тези три неща често се оказва труден, но не и ако решите да се доверите на козметика от Biotica онлайн. Започнете грижата от устните, а след това помислете за всичко останало, което е част от външния Ви вид. Коса, кожа, нокти - изглеждайте добре от главата до петите, избирайки алтернативния начин за поддържане на привлекателна визия през цялата година.