ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки OLD & GOLD

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 5 от общо 5 (1 страници)

Описание

Какви са предимствата на билковите тинктури Old&Gold спрямо традиционните лекарства?

Ако се борите с няколко хронични здравословни проблема и срещате трудност да съчетавате различни лекарствени препарати и терапии, без да предизвикате странични ефекти, продуктите Old&Gold са вашето ефективно решение. 

Серията на Биотика предлага високопотентни и отдавна наложени на пазара натурални билкови тинктури, представляващи рядко съчетание от качествени екстракти на растения със силно изразени лечебни свойства.

Всички изделия от Old&Gold са нов клас натурални добавки - адюванти. Те се гордеят със 100 % биологичен състав и свойството да “работят” съвместно с всякакви текущи лечебни терапии, без да ги компрометират или излагат на риск от странични ефекти различни органи в нашето тяло. 

Лесни и безвредни са за прием при спазване на разписаната дневна доза. Освен това можем да ги разтворим в течност по избор, за да коригираме специфичния вкус, без да намалим ефекта им. 

Какви видове има и как да изберем подходящи спрямо специфичните си нужди?    

Добре известните и търсени на пазара билкови тинктури от серията Old&Gold са няколко вида:

★ АНЕМОПРОТЕКТ - това е био разтворът от лечебни растения, който се грижи за нашите кръв и сърце. Зарежда оптимално тялото ни с желязо от биологично чисти източници и спомага за възстановяване на организма ни след драматична кръвозагуба или остра форма на анемия. Влияе също върху производството на червени кръвни клетки, грижи се за оптимални нива на хемоглобин в тялото, както и за насищане с кислород на кръвта, а от там - и на всички органи. Решава проблема с липсата на тонус и енергия, връща работоспособността и намалява умората.

★ АРТРОАКТАЛ - в серията Old&Gold това е билковата рецепта за стави. Повлиява отлично ревматични болки и възпаления на опорно-двигателния апарат, улеснява свободното движение и внася натурален калций от качествени растителни източници.

★ БИОАКТАЛ - спада към билковите тинктури за здраве на човешката имунна система. Подобрява енергийните нива, намалява умората и зарежда с нужните сили за битка с вируси и инфекции особено през студените сезони в годината.

★ ДЕРМОАКТАЛ - звездата в серията Old&Gold за елиминиране на всякакви кожни раздразнения (алергични реакции, наранявания, екземи, пъпки) и успешна битка с упорития псориазис. 

★ ПОДАГРО СТОП - звезден продукт от Old&Gold за преодоляване на симптомите, свързани с повишени нива на пикочна киселина в тялото. Връща баланса, овладява подагричните кризи, подобрява подвижността на кости и стави, намалява възпалителните процеси в опорно-двигателния апарат. Справя се с отоци и подувания от различен характер. 

КАК СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ И КОИ СА ОСНОВНИТЕ СЪСТАВКИ В БИЛКОВИТЕ ТИНКТУРА OLD&GOLD

Изброените билкови тинктури се произвеждат от натурални екстракти (извлеци) на популярни лечебни растения. Комбинацията от няколко вида билки за третиране на определена група заболявания, прави продуктите от серията Old&Gold широкоспектърни решения на няколко здравословни проблема едновременно. Зад тяхната доказана ефективност стои внимателният избор на растения, които допълват взаимно своите лечебни свойства. 

Най-важният компонент обаче са биологично чистите и качествени екстракти, които, превърнати в билкови тинктури, позволяват максимално разтваряне и най-лесно усвояване от организма на полезните съставки.  

Превес в съдържанието на продуктите Old&Gold имат златни български билки като бял равнец, жълт кантарион, орех, глухарче, невен и други, стоящи в основата на вековните народна медицина и билкарство по нашите земи.

КАК ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА РЕШАВАНЕ НА ОБЩИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ

Макар да са специализирани за третиране на определени групи заболявания, всяка една от тези био билкови тинктури помага за широк спектър от неразположения в нашия организъм. Комбинацията от натуралния извлеци на лечебни растения прави микса от лечебните им свойства силен поддръжник на общия имунитет, който брани тонуса на всички наши органи. Тези хранителни добавки са винаги верен избор - те дават допълнителна стойност за нашето здраве.

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИМ НА Biotica.bg 

Качеството на всички билкови тинктури Old&Gold вече е тествано и доказано с години на пазара. Те са едни от визитните картички в портфолиото на Биотика заради чистия и рядко хармоничен състав, който ги прави подходящи за организми с различни нужди и специфики. 

Можете да направите своя избор в онлайн магазин Biotica.bg, където всички билкови тинктури “Old&Gold” са на трайно намалени цени и представляват най-изгодната алтернатива на скъпите широкоспектърни антибиотици от аптеката, които рушат микробиома и в дългосрочен план отслабват нашия имунитет.