10% БОНУС ОТСТЪПКА С КОД BONUS10

ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР - За сваляне на холестерола

ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР е букет от билкови екстракти, благодарение на които: 
 • Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система;  
 • Поддържа еластичността на кръвоносните съдове;
 • Поддържа чистотата на кръвта от лошия холестерол;
 • Спомага за значителното намаляване вероятността за получаване на инфаркт и инсулт;
 • Поддържа очистването на съдовите стени от натрупани атеросклеротични плаки;
 • Поддържа нормалната пропускливост на стените на кръвоносните съдове;
 • Допринася за поддържане нормални нива на холестерол и триглицериди в кръвта;

 

▶ Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и медикаменти
▶ Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца 
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • ПОДДЪРЖАНЕ НОРМАЛНИ НИВА НА ХОЛЕСТЕРОЛ В КРЪВТА

  Ако вече сте прекарали инфаркт или инсулт, нуждата от профилактично пречистване на кръвоносните съдове от холестерол е изключително голяма, за да се предотврати повторен рецидив. Ето защо специалистите препоръчват приемът на иновативния препарат ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР, който ефективно се грижи за еластичността на цялата кръвоносна системата, като поддържа пречистването едновременно с това и от лошия холестерол.
  Съдържа концентрирани екстракти от бял трън, зелен чай, чесън, Витамин В3 (ниацин), фолиева киселина, Витамин С (аскорбинова киселина). 
  Профилактичното приемане на ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР помага за поддържане нормални нива на холестерол в кръвта и поддържане на максимална еластичност на кръвоносните съдове.
   

  ДЕЙСТВИЕ

  • Подкрепя дейността на сърдечно-съдовата система;
  • Поддържа еластичността на кръвоносните съдове;
  • Пречиства кръвта от лошия холестерол;
  • Спомага за значителното намаляване вероятността за получаване на инфаркт и инсулт;
  • Очиства съдовите стени от натрупани атеросклеротични плаки;
  • Поддържа нормалната пропускливост на стените на кръвоносните съдове;

  МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ

  Д-р Недялко Недялков, кардиолог

  „При високи стойности, холестеролът се натрупва и би могъл да запуши кръвоносните съдове. За сега в световната медицина е известна само една формула, чийто ефект е безусловен. Утвърден и вече доказал се в нашата гилдия продукт, който работи напълно безвредно и ефективно е Холестерол Клийнър. Изследванията са категорични, че от всички познати формули, Холестерол Клийнър работи максимално ефективно и бързо, като дава най-добри резултати в борбата с холестерола. При прием само на две капсули дневно, в продължение на три месеца, „лошият“ холестерол намалява с до 79%, а „добрият“ се покачва с до 74%. До сега не сме наблюдавали толкова високи стойности за такъв период от време. Холестерол Клийнър е екологично чист, изцяло натурален, не вреди на черния дроб, а напротив, подпомага всички органи и системи в тялото. Усвоява се напълно пълноценно от клетките, тъй като съставът му е биологичен.“

  ...

  Д-р Иван Игнатов, кардиолог

  „При профилактичен преглед, ми откриха висок холестерол – 18 mmol/L. Започнах терапия със статини, с която свалих холестерола до 8 mmol/L. От лекарствата, обаче, се чувствах замаян и отпаднал, имах и болки в мускулите. По тази причина реших да потърся по-щадящо решение. Колега кардиолог ми спомена за Холестерол Клийнър. Проучих състава и много бързо взех решение да опитам. Направих си схема, пиех по две капсули дневно, а статина намалих наполовина. По този начин, без промяна в начина ми на хранене, за три месеца показателите ми бяха вече прекрасни – холестеролът бе намалял от 8 на 4 mmol/L. Изненадах се, че един напълно билков продукт бе постигнал толкова добри резултати. От тогава го вземам в поддържаща доза от 1 капсула дневно и се чувствам отлично.“

  Дозировка
  Дневна доза по 2 капсули дневно, след хранене.
  Съдържание в опаковка 60 твърди желатинови капсули от 400mg/ 30 дневни дози
  Съставки на база дневен прием
  Екстракт от Бял Трън /Silybum Marianum/ (7% силимарин) 200мг*
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  *Хранителната стойност не е установена.
  Еднократната дневна доза приблизително 7мг силимарин.
  Екстракт от Зелен чай, листа /Camellia Sinensis / 199.6mg*
  Фолиева киселина – 400mcg* (100% от дневната доза) 400µg*
  Екстракт от Чесън /Allium Sativum/ 60mg*
  ** Основана на дневен прием от 2000 калории
  Витамин C - 200mg (333% от дневната доза) 280mg
  Ниацин - 60mg NE (300% от дневната доза) 60mg
  Съхранение
  На сухо, при температура под 30°С.
 • ЕКСТРАКТ БЯЛ ТРЪН (7% СИЛИМАРИН)

  Според народната медицина, тази билка има установено лечебно действие при чернодробни и жлъчни заболявания. Подобрява имунитета и менструалния синдром. Благодарение на нея се подсилва отделянето на холестеринови плаки и триглицериди. В семената на белия трън се съдържа силимарин, който увеличава способността на чернодробните клетки да се регенерират чрез жизненоважен процес, известен като синтеза на протеини. Учените са доказали, че силимаринът противодейства на ефектите от отровите на най-опасния чернодробен токсин. Богат е на мастноразтворими витамини (E, A, D, F ). Съдържа още дефицитни микро- и макроелементи като цинк, селен, йод, бор, мед и др.
   

  ЕКСТРАКТ ЗЕЛЕН ЧАЙ

  Зеленият чай е забележителна напитка. Според съвременната фитотерапия, многобройните му въздействия върху организма включват засилване на метаболизма и перисталтиката, бързо изгаряне на калории и топене на мазнини. Чаят съдържа голямо количество витамин С и антиоксиданти. Съставът на чаените компоненти и досега си остава неразгадан докрай. Достоверно е само това, че в мъничкото чаено листенце се съдържат до 300 различни елементи, сред които най-важните са кофеин, танин, етерични масла и витамини.
   

  ЕКСТРАКТ ЧЕСЪН

  Укрепва имунната система. Съдържа високи нива на йод, което помага при хипертиреоидно състояние на щитовидната жлеза. Билколечителите твърдят, че чесънът може да помогне при високо кръвно налягане, при натрупана плака по стените на кръвоносните съдове, за намаляване на висок холестерол и артериално втвърдяване. Чесънът е чудесен източник на антиоксиданти, има противовъзпалителни свойства, богат е на Витамин В6, който е необходим за здрава имунна система и ефективен растеж на нови клетки.
   

  НИАЦИН / НИКОТИНАМИД (ВИТАМИН В3)

  Важен е за правилното кръвообращение и здравословното функциониране на нервната система. Поддържа нормалните функции на стомашно-чревния тракт и е от съществено значение за правилния метаболизъм на протеините и въглехидратите.
   

  ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА

  Фолиевата киселина е водоразтворим витамин (Витамин В9), който е необходим за клетъчното деление и растеж, като участва в биосинтезата на нуклеиновите киселини. Бързоделящите се клетки на зародиша, еритроцитите и клетките на имунната система имат високи нужди от фолиева киселина.
   

  ВИТАМИН С (АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА)

  На първо място той подобрява дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат функцията да откриват, разрушават и елиминират вирусите, бактериите и раковите клетки. Белите кръвни телца на хора, които приемат витамин С в порядъка на 2 до 3 г дневно, се отличават със значително по-голяма активност. Витамин С е изключително важен оксидант. От своя страна той усилва действието на други антиоксиданти като всеизвестните ни витамини А и Е. Може да се твърди, че тези три витамина са жизненоважни един за друг (имат синергична връзка), понеже всеки от тях има свойството да усилва и подпомага значително действието на другите два. Витамин C има много важна роля по отношение на мозъка. Той го поддържа, като го предпазва от кислородна недостатъчност.
   
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  • По 1 капсула, 2 пъти дневно след хранене с достатъчно количество вода;
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст;
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца;
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
  • Не съдържа оцветители, глутен, лактоза, захар, мая.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

 • Йордан Енгьозов
  2024-04-11 10:28:02
  Как да използвам ваучера от 10 процента отстъпка? Обадете се на тел.: 0877721040, за да получите съдействие от кол център.
  Нина Върбанова
  2024-03-29 18:57:44
  За запушени кръвоносни съдове ще помогне ли, или бихте ми препоръчали друг продукт, по-удачен .. Отговор Biotica 1961: Комбинирайте продукта с ТромбоПротект, има ги налични в пакет. При всяко едно положение препоръчваме и консултация със специалист, който да добави и лекарствен медикамент, при необходимост.
  Иван Петров
  2024-01-09 14:25:33
  Може ли да се комбинира холестерол клийнър и менмакс? Отговор Биотика: Да, могат да се комбинират.
  Калина Бозева
  2023-02-09 17:31:12
  Ако пия статини, трябва ли да ги преустановя, или да намаля концентрацията им, докато пия Холестерол Клийнър? Съвместими ли са? Отговор Biotica: Препоръчваме да използвате само Холестерол Клийнър, за да добиете най-добра представа за самостоятелното действие на продукта.
  Димитър Рачовски
  2023-01-13 08:40:40
  Здравейте , приемам Натаспин Н , аспирин прокет , Ксарелто 20,клопидогрел заради дълбока венозна тромбоза , но резултатите са много бавни . имате ли нещо което да ми помогне ?
  Biotica.Bg
  2022-11-11 15:49:29
  Да, могат да се комбинират.
  Radka Spirova
  2022-11-11 10:10:28
  Може ли да се приема заедно с Хепа клинър и Алвофикс?
  Ивалин Георгиев
  2021-10-04 18:20:29
  Дано да има ефект!
  Ганка Пенчева
  2019-12-14 22:38:13
  Пия го повече от 2 меца и имам подобрение в резултатите.
  Пламена Пенева
  2019-12-04 17:04:15
  Имах пищене в ушите , високо кръвно налягане , проблеми с еластичноста на лявата сърдечна камера. Освен лекарствата започнах да купувам и натурални продукти , които можех да намеря. Резултати нямаше. Една приятелка ми препоръча да взема продукта Холестерол клийнър. Вече 5 седмици го приемам и много добре се чувствам. Горещо го препоръчвам, отличен продукт.
  Тинка
  2019-09-19 16:45:32
  Препоръчвам го за лош холестерол. Без да си променям хранителните навици, за един месец лошия холестеол влезе в допустими норми. Не съм и мечтала за толкова бързи резултати.
  foka
  2019-07-15 14:32:16
  Прекрасен е! Бях с много високи нива на лош холестерол. Доктора ми го препоръча и за два месеца прие всичко е в нора. много съм благодарна.
  Ани
  2019-07-14 10:05:33
  Аз се занимавам с билки и холистично лечение. ЗНАМ, че тези съставки действат.
  Радослав Петров
  2019-05-06 14:03:37
  Както при повечето по вързарстни хора, така и при мен откриха висок холестерол. Започнах да приемам Холестерол клийнър и за 3 месеца прием, лошите резултати видимо се подобриха. Дори жена ми каза, че вижда промяна и че вече не съм толкова разсеян и не и забравям поръчките й когато отида на пазар.
  Славка Тошева
  2019-04-07 12:43:39
  От лична проба потвърждавам, че много силен. ефекта се усеща още първата седмица, енергията се увеличава веднага.
  Детелин Върбанов
  2019-03-04 13:35:20
  Заради сериозен сърдечен проблем почнах да пия по 10 хапчета на ден и не усещах качествено облекчение и така случайно прочетох за Холестерл клийнър, който изчиства лошия холестерол и подобрява сърдечния ритъм и овладява кръвното. Реших, че е моя продукт и проучих малко в интернет за него, оказа се, че доста хора са се повлияли от него и реших да пробвам. Почнах да го приемам по 2 пъти на ден и когато дойде контролния преглед докторът каза, че се вижда много добро повлияване на долната граница на кръвното. Успех и на вас пожелавам.

Сходни продукти