▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

КОЗМЕТИКА

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Натурални слънцезащитни продукти

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 13 (2 страници)

Описание

ПРЕЗ ЛЯТОТО СМЕ ИЗЛОЖЕНИ НА ЖАРКИТЕ СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ, КОИТО ДОПРИНАСЯТ ЗА ДОБРОТО НИ НАСТРОЕНИЕ, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОКАЗВАТ И ВРЕДНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ НАШАТА КОЖА. АКО НЕ Я ПРЕДПАЗИМ С ПОДХОДЯЩ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ПРОДУКТ, Е НАПЪЛНО ВЕРОЯТНО ДА СЕ СДОБИЕМ НАМЕСТО СЪС СЛЪНЧЕВ ЗАГА, СЪС СЛЪНЧЕВО ИЗГАРЯНЕ, КОЕТО Е БОЛЕЗНЕНО И ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПОЯВА НА ПИГМЕНТАЦИЯ.

Слънцезащитната козметика за лице и за тяло е задължителна и при малките деца. Тяхната нежна бебешка кожа е още по-чувствителна и уязвима, а ние имаме отговорността да я запазим такава за по-дълго. Съвременната натурална козметика за деца е обект на специални разработки, които целят предпазване и грижа. Гамата продукти Biotica е отлично решение за летните месеци - проверете и се уверете.

Как да изберем слънцезащитна козметика според типа кожа?

Съществуват няколко основни типа, като всеки един от тях си има своите особености и специфики, които не бива да пренебрегваме. Хората с много светли кожи и коси потъмняват много трудно, като при тях са по-характерни зачервяванията и изгарянията. За да се постигне приятен летен загар, са необходими много слънчеви бани и правилна слънцезащитна козметика, която да осигурява високо ниво на защита. И търпение.

Кожата има памет. Дори и в момента по лицето си да нямате никакви петна, но при многобройни посещения на плажа и солариума, след време е възможно изневиделица да се появи неприятна пигментация, която да Ви напомни, че не сте взели мерки навреме и сте прекалили. Бъдете отговорни към здравето си и използвайте слънцезащитна козметика дори и посред зима. Съобразете се изцяло с вида на кожата:

 • Много светла - Фототип 1;
 • Средно тъмна - Фототип 1 и 2;
 • Матова - Фототип 4;
 • Много тъмна - Фототип 5 и 6.

Насладете се на галещите сетивата слънчеви лъчи, без да се излагате на риск. Бъдете отговорни.

За какво трябва да внимаваме когато избираме слънцезащитна козметика за деца или бебета?

Фактор 50 е задължителен, когато говорим за слънцезащитни продукти за деца и бебета. За никой не е тайна, че тяхната кожа е изключително деликатна и податлива на кожни раздразнения, затова внимавайте преди да купувате и бъдете взискателни при избора на подобен вид козметика. Редно е тя да бъде:

 • С високо ниво на защита срещу UVA и UVB лъчите;
 • Хидратираща;
 • Водоустойчива;
 • Успокояваща и тонизираща;
 • Лесна за нанасяне;
 • С приятен аромат;
 • С антиоксидантни свойства;
 • Пречистена откъм състав.

Грижата за детската кожа е важна и отговорна задача. Отнесете се към нея сериозно.

Как Biotica ни помага в избора?

Добрите предложения си личат отдалеч по отличното качество и достъпните цени. След като те са вече безспорен факт, изборът ни се улеснява значително, защото вече няма нужда да си губим времето в проучване на търговската мрежа. Бъдете добре подготвени за жаркото слънце, което няма да ви пощади в разгара на лятото. Изберете онлайн натурална слънцезащита от Biotica и се порадвайте на сърцето, морския бриз и всеки лъч топлина.