10% БОНУС ОТСТЪПКА С КОД BONUS10

АНДРОФИКС – За здравето на простатата

АНДРОФИКС е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. АНДРОФИКС е комплекс от билкови екстракти с доказано действие, благодарение на които: 
 • Подкрепя дейността на простатната жлеза; 
 • Спомага за поддържане на хормонален баланс; 
 • Подкрепя сексуалната функция; 
 • Поддържа либидото;
 • Подкрепя здравето на мъжката полова система;
 • Поддържа пикочо-половата система;
 • Действа благоприятно при уголемена простата, често наблюдаван проблем при мъжете над 50 години;
 • Подпомага мъжката полова функция;
 • Поддържа еректилната функция;

 

▶ Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и медикаменти
▶ Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца. 
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • Стандартната терапия на проблема включва медикаментозно или хирургично лечение. Предвид рисковете и на двата подхода, природната медицина предлага научно обоснована природна алтернатива, която се базира на комбинирания прием на екстракти от четири растения растения, чието благоприятно влияние върху простатата отдавна е доказано. Това са Екстракт Сао Палмето, Екстракт бабини зъби, Екстракт тиквено семе, Екстракт полски хвощ. Те са доказано работещо средство срещу доброкачествено увеличение на простатната жлеза и инфекции на пикочните пътища. Те подпомагат конвенционалното лечение и допринасят за поддържане на простатата в нормално състояние.
   
  За разлика от повечето подобни продукти, АНДРОФИКС съдържа само стандартизирани екстракти! Стандартизираните екстракти гарантират правилното количество активни вещества и чистотата на състава.
  АНДРОФИКС е специално създадена хранителна добавка за мъже, която подкрепя простатата и подпомага нормалната функция на простатната жлеза, благодарение на мощния комплекс от витмини, минерали, антиоксидантни и растителни екстракти.
   

  ДЕЙСТВИЕ

  • Подкрепя дейността на простатната жлеза;
  • Спомага за постигането на хормонален баланс;
  • Подкрепя сексуалната функция;
  • Поддържа либидото;
  • Подобрява общото здраве на мъжката полова система;
  • Поддържа функцията на пикочо-половата система;
  • Действа благоприятно при уголемена простата, често наблюдаван проблем при мъжете над 50 години;
  • Подпомага мъжката полова функция;

  ЗАЩО ДА ПРЕПОРЪЧВАМЕ АНДРОФИКС?

  Простатата е един от органите от мъжката пикочо-полова система, при който често настъпват нарушения. Съществуват три здравословни проблема, засягащи простатата:
  • Рак на простата: Втората водеща причина за смърт сред мъжете. Мъжете над 50 години обикновено са предразположени към проблеми с простата – до 80% от тях имат някакъв проблем с простата.
  • Простатит: Често срещано възпаление на простатната жлеза при мъжете от всички възрасти. Обикновено се причинява от бактерии, които инфектират простата от друга част на тялото. Друга причина за простатита могат да са хормонални промени в организма.
  • Доброкачествена хипертрофия на простата: Това е постепенно увеличение на простата. Смята се, че е резултат от хормонални промени, свързани с възрастта. Макар и да не е раково заболяване, увеличената простата може да причини проблеми като запушване на пикочния канал, затруднено уриниране, нарушена способност за изпразване на пикочния мехур. Това може да окаже натиск върху бъбреците и мехура.

  МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТ

  К. Стайков – Практикуващ уролог (Повече от 23 години опит)
  Специалност урология. Прилага следните методи: роботизирана лапароскопска радикална простатектомия, трансуретрална простатна резекция и лазерна аблация на доброкачествена простатна хиперплазия.
   
  "Простатитът може да доведе до няколко опасни проблема за мъжете, като основните са:
  • импотентност
  • доброкачествена хиперплазия на простатата
  • рак на простатата
  Трябва да се отбележи, че импотентността е състояние, което се наблюдава при 100 % от мъжете, страдащи от хроничен простатит. Някои могат да бъдат засегнати по-рано, други – по-късно, но импотентността е неизбежна.
  Нелечението на простатита може да доведе до рак на простатата, което все повече е не толкова рядко срещано явление. Именно поради тази причина, апелирам към всички мъже да се отнасят отговорно с лечението, за да предотвратят бъдещи проблеми, които понякога се изразяват във фатален край. Голяма част от мъжете, засегнати от болестта, не търсят медицинска помощ, вярвайки че състоянието е временно и ще отшуми от само себе си. В резултат на това, някои от засегнатите мъже просто игнорират болестта и търсят лекарска помощ, чак когато проблемите станат много сериозни.
  Бъдете наясно, че простатитът е живото-застрашаващо заболяване и не е просто безобидна инфекция, с която организма свиква и не изразява негативни симптоми по-късно. Неконтролирана и нелекувана болестта прогресира бързо и прераства в рак само след 1-2 години. За моя радост и на моите колеги, сега мъжете имат възможността да се отърват от това опасно заболяване веднъж завинаги без да се налагат антибиотични лечения.
  Факт е, че се появи революционен нов продукт. Той бързо възстановява нормалното функциониране на простатата, намалява възпалението, ефективно атакува дори хроничния простатит и възстановява сексуалната функция."
   
  Д-р.Вангелов -уролог
  "Доброкачествената хиперплазия на простата е хронично прогресиращо заболяване, проявяващо се клинично с обструкция на долните пикочни пътища.Природните продукти имат висок коефициент ефективност/безопасност,съчетават се с лекарствата. Един от тези природни продукти е Андрофикс, като за моята дългогодишна практика на уролог, го препоръчвам като помощно средство в укрепването и възстановяването дейността на на простатната жлеза."
   
  Д-р Добрин Стефанов,  андролог-сексолог
  "Андрофикс улеснява работата на лекарите. Виждам пациентите си 2 пъти. Първи, когато те идват на диагностика и втори, когато след един месец те идват да ми кажат Благодаря Ви, аз съм здрав!. Но частните клиники нямат късмет, с Андрофикс ще им бъде 10 пъти по-трудно да печелят на гърба на обикновените хора."
   
  Д-р Иван Колев, андролог
  "Съставът на АНДРОФИКС говори сам за себе си. Това е абсолютно безопасно средство за мъжете от по-възрастното поколение. Благодарение на уникалната си формула и концентрация на активните компоненти, и витамини, спада възпалението, възстановява се ерекцията, простатитът не се връща. Мъжкото тяло работи като швейцарски часовник."
   
  Дозировка
  Дневна доза по 2 капсули дневно, след хранене.
  Съдържание в опаковка 60 твърди желатинови капсули от 400mg/ 30 дневни дози
  Съставки на база дневен прием
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  *Хранителната стойност не е установена.
  Екстракт от Сао палмето /Serenoa repens/ 200мг*
  Екстракт от Бабини зъби /Tribulus Terrestris/ 200мг*
  Екстракт от Тиква, семе /Curcubita Moschata/ 200мг*
  Екстракт от Полски хвощ /Equisetum Arvense/ 200мг*
  Съхранение
  На сухо, при температура под 30°С.
 • ЕКСТРАКТ САО ПАЛМЕТО

  Приемът на екстракт от Сао палмето забавя производството на ензима 5-алфа редуктаза. Този ензим конвертира мъжкият полов хормон тестостерон в дихидротестостерон. Когато се образува в прекомерни количества, дихидротестостеронът се натрупва в жлезистата тъкан на простатата и провокира възпаление и оток на жлезистата тъкан. Регулирайки производството на дихидротестостерон, екстрактът от Сао палмето помага за поддържане размерите на простатата и за тяхното намаляване в случаи на възпалена или уголемена простата Поддържането размерите на простатата се улеснява от още едно действие на екстракта от Сао палмето. Той забавя деленето на жлезистите клетки на простатата и не позволява тя да достигне наднормени размери.
   

  ЕКСТРАКТ БАБИНИ ЗЪБИ

  Действието и приложението на билката се дължат предимно на сапониновия състав – по-специално съединението протодиосцин. В организма той се метаболизира до дехидроепиандростерон, който е предшественикът на тестостерона в нашето тяло. Той оказва благоприятно влияние върху издръжливостта, еректилната функция, метаболизма на холестерол, сърдечната дейност и имунитета. В древността билката Бабини зъби е била използвана за лечение на чернодробни и бъбречни заболявания. Днес билката е известна сред фитотерапевтите повече като афродизиак, стимулант на либидото и натурален анаболен продукт. Билката съдържа и фитостероли, които действат на различни проблеми, свързани с простата, отделителната и сърдечносъдовата система. Билката има ефект за увеличаване на физическата издръжливост и натрупването на мускулна маса (естествен анабол).Използването й значително намалява периода на възстановяване след тежки физически натоварвания. Отпуска и отпушва простатата, благодарение на цинка и мастните киселини, които съдържа.  Подпомага функцията на пикочния мехур и е от полза в лечението на увеличената простата.
   

  ЕКСТРАКТ ПОЛСКИ ХВОЩ

  Съвременните клинични проучвания недвусмислено установяват, че Полският хвощ има диуретично и противовъзпалително действие, прилага се при урогенитални възпаления, кръвоизливи, язви и цистит. Билката се счита за традиционно средство за премахване на камъни в бъбреците и в случаи на пиелонефрит.
  За хвоща се смята, че има тонизиращо действие върху мускулите на тялото. Това го прави подходящ за приложение при инконтиненция (изпускане на урина) и нощно напикаване.
  Билката може да се прилага и за намаляване на кръвотечение и лечение на рани, заради високото съдържание на силиций. Хвощът проявява стягащо и антихеморагично действие, което го прави подходящ при кървене.
  През последните години научни изследвания доказват антиоксидантно, противовъзпалително, хепатопротективно, антимикробно, седативно и антиконвулсивно действие на полския хвощ. Последни проучвания, провеждани в Русия показват, че хвощът е ефективен и при премахване на оловни натрупвания в организма.
   

  ЕКСТРАКТ ТИКВЕНО СЕМЕ

  В тиквените семки се съдържат важни за организма незаменими аминокиселини, облекчаващи основните симптоми при аденом или възпаление на простатата – често уриниране, болка и други. Според проучвания, защитните съединения, съдържащи се в семената, наречени фитостероли, могат да спомогнат за намаляване размера на простатата. Освен това, семките съдържат вещества, които могат да възпрепятстват трансформации на тестостерона в дихидротестостерон – високите нива на дихидротестостерон са типични при уголемена простата. Като превантивна мярка срещу възпаление и аденом на простатата.
   
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  • 2 капсули дневно, след хранене с достатъчно количество вода;
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст;
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца;
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
  • Не съдържа оцветители, глутен, лактоза, захар, мая.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

 • Krasimir Ivanov
  2023-09-11 06:52:59
  Това което пише тук, все още нищо не доказва. Ще поръчам и ще пиша на по късно.
  Петко Господинов
  2021-10-13 16:46:07
  Останах изключително доволен . Имам спокоен нощния ми сън.
  Петър Свиленов
  2020-02-09 17:35:50
  За втори път взимам Андрофикс, след кратка почивка и резултата е налице. Няма ги честите позиви и болката ми изчезна.
  Милен
  2019-12-05 15:13:51
  Уникален натурален продукт . Много съм доволен от Андрофикс.
  ggjjk
  2019-07-28 14:34:50
  Аз го пробвах на ми подейства. Всеки да си вади изводи, повече няма да коментирам.
  Димитър Димитров
  2019-07-17 12:24:38
  Много е добър и аз го пия и от всички който съм взимал до сега той е най добрия.
  Evlogi
  2019-05-24 14:28:46
  и аз виждам че продукта много се хвали, но така или иначе поръчах и ще пиша от личен опит какви са наблюденията ми!
  Младен Василев
  2019-03-18 16:40:45
  Много съм доволен от 6 месец пия Андрофикс и паренето намаля, сега ми е по леко. Мисля да продължа и в бъдеще да го използвам.

Сходни продукти