Мегасмарт ▷ Фармацевтична компания

Фармацевтичната компания „Мегасмарт“ е един от ясно изявените лидери в областта на хранителните добавки и функционални храни. Над 61 препарата, със собствен почерк и стил, сериозни научни разработки и поглед в бъдещето, към медицина, която смело може да бъде наречена „алтернативна“. Тя не пречи, а подпомага конвенционалните подходи в лечението на много от фаталните болести на съвремието.

Ние печелим своите клиенти от цял свят, благодарение на високата ефективност на продуктите ни, стимулиращото им действие върху човешкия организъм и липсващите странични ефекти. Наши партньори са международни компании, с дългогодишен опит и доказан професионализъм.

За капсулиране на субстанциите, ние се доверяваме на професионализма на фармацевтичния гигант – заводите Capsugel в Colmar, Франция. Capsugel е основана в САЩ през 1895г. и има богат опит в производството на капсули. За нас здравето е основен ключ към щастлив и пълноценен живот. Политиката ни е фокусирана изцяло към иновативните подходи в съвременната фитотерапия.

"Всичко започна през 2012 година, когато стартирахме, с желанието да докараме в България нестандартни и щадящи методи за лечение на много от съвременните заболявания. Това е и разковничето, смисълът на работата ни – да бъдем „смарт“ - умни, практични.

Хората често боледуват, защото не живеят здравословно, не внимават за храната, водата, не почиват, не обръщат внимание на вътрешната си хармония. Всички наши продукти са предмет на внимателна разработка от фармацевти и лекари, те не са панацея, но работят в синергия с човешката мотивация и желанието за по-добър живот."

В началото на 2020 г. Мегасмарт ЕООД е отличена с първа награда в раздел "Иновации и устойчиво развитие" на престижните Balkan Business Awards. Над 60 артикула с поглед в бъдещето, към медицина, която може да бъде наречена „алтернативна“.


Мариета Йорданова