Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

ЗА КОМПАНИЯТА

КОИ СМЕ НИЕ?

“Мегасмарт” ЕООД е фармацевтична компания с професионално направление в областта на хранителните добавки и натуралната козметика. За последните 10 години марката Biotica успява да се нареди сред лидерите на пазара за билкови продукти, подкрепящи здравето.
Хранителните добавки и козметичните продукти на компанията могат да бъдат открити в повечето големи аптеки и дрогерии в цялата страна.

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ РАЗВИВАМЕ

Biotica и HerbaFix са добре разпознаваеми марки с над 80 различни хранителни добавки, които се предлагат успешно на територията на цяла Европа. 
2022 г. е една от най-успешните в развитието на компанията. Като естествено продължение “Мегасмарт” разширява дейността си с предлагането на своите клиенти на цялостна козметична линия био-органик продукти от най-висок клас – My Organica. В края на годината компанията поставя още едно ново начало - производството на функционални чайове.
Запазихме и надградихме фирмената култура, основана на разбирането, че бизнесът трябва да се основава на професионализъм, уважение и коректно отношение между страните, както и на стремеж към взаимна полезност и подкрепа. Ние печелим своите клиенти от цял свят благодарение на високата ефективност на предлаганите продукти, стимулиращото им действие върху човешкия организъм и липсата на странични ефекти.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Базирани на безценни стари рецепти, билкови лекарства, редки корени, скъпоценни масла, всички смесени заедно в съвършена синергия – забравени мехлеми, които съживяват света на красотата. Ние създаваме продукти, които носят реална промяна за здравето и красотата. Продукти толкова чисти, че можем да сме сигурни, че няма да навредят.

ЗА НАС В ЦИФРИ

В началото на 2020 г. “Мегасмарт” ЕООД е отличена с първа награда в раздел "Иновации и устойчиво развитие" на престижните Balkan Business Awards. Над 130 артикула с поглед в бъдещето, към медицина, която може да бъде наречена „алтернативна“.
Като екип, постоянно се стремим да ставаме все по-добри в това което правим. Преминаваме през множество обучения и семинари. Прилагаме най-добрите практики за управление и екипна работа.
Съвсем отговорно можем да кажем, че “Мегасмарт” ЕООД е компания с история и бъдеще!

НАД 10 ГОДИНИ ОПИТ
НАД 200 000 ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
НАД 400 000 ПРОДУКТА, ПРОДАДЕНИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ


ЕКИП 

Амбициозни, образовани, стриктни и изпълнителни. За нас професионализмът, доверието и екипната работа са в абсолютна синергия.НАТУРАЛНИ И БИО  

Винаги натурални и създадени само с най-висококачествените суровини.
СЪЗДАДЕНИ С ЛЮБОВ

Създадени с любов и уважение към хората и природата.
С ОТНОШЕНИЕ 

Без наличие на парабени, оцветители, минерални и синтетични масла, без тестване върху животни.