⚡ ПОРЪЧАЙ TRIACTAL С 20 ЛВ ОТСТЪПКА⚡

ЗА КОМПАНИЯТА


КОИ СМЕ НИЕ?

Фармацевтичната компания „Мегасмарт“ е с професионално направление в областта на хранителните добавки и функционални храни.
За нас Biotica е много повече от икономически проект. Biotica е семейна ценност, с основи положени през далечната 1961 година и завещана ни от нашите прародители, като невероятна история, знания и любов към билките. А реализацията на този проект е и една от основните колони в компанията. Колона, която трябва да понесе отговорността ни към завещаното и стихиите на времето, за да предадем тази ценност и на нашите деца и внуци.

Запазихме и доизградихме фирмена култура, основана на разбирането, че бизнесът трябва да се основава на професионализъм, уважение и коректно отношение между страните, както и на стремеж към взаимна полезност и подкрепа.
Мегасмарт е компания с дългогодишен опит в производството на хранителни добавки с натурален произход, подпомагащи различни аспекти на здравето. Biotica и HerbaFix са добре разпознаваеми марки с над 60 броя различни хранителни добавки, които се предлагат успешно на територията на цяла Европа. Като естествено продължение, компанията разширява дейността си с предлагането на своите клиенти на цялостна козметична линия био-органик продукти от най-висок клас – My Organica.

Самото наименование на фирма Мегасмарт говори за едно цяло в световен мащаб „Един свят - едно семейство“. Смисълът на работата ни – да бъдем „смарт“ - умни, практични.
Ние печелим своите клиенти от цял свят, благодарение на високата ефективност на предлаганите продукти, стимулиращото им действие върху човешкия организъм и липсата на странични ефекти.

ПРОДУКТИТЕ

Базирани на безценни стари рецепти, билкови лекарства, редки корени, скъпоценни масла, всички смесени заедно в съвършена синергия – забравени мехлеми, които съживяват света на красотата. Ние създаваме продукти, които носят реална промяна за здравето и красотата. Продукти толкова чисти, че можем да сме сигурни, че няма да навредят.

ЗА НАС В ЦИФРИ

В началото на 2020 г. Мегасмарт ЕООД е отличена с първа награда в раздел "Иновации и устойчиво развитие" на престижните Balkan Business Awards. Над 100 артикула с поглед в бъдещето, към медицина, която може да бъде наречена „алтернативна“.
Като екип, постоянно се стремим да ставаме все по-добри в това което правим. Преминаваме през множество обучения и семинари. Прилагаме най-добрите практики за управление и екипна работа.


Над 50 години опит

Над 100 000 продукта, продадени в целия свят
Над 20 Международни сертификата за качество


ЕКИП 

Амбициозни, образовани, стриктни и изпълнителни. За нас професионализмът, доверието и екипната работа са в абсолютна синергия.НАТУРАЛНИ И БИО  

Винаги натурални и създадени само с най-висококачествените суровини.
СЪЗДАДЕНИ С ЛЮБОВ

Създадени с любов и уважение към хората и природата.
С ОТНОШЕНИЕ 

Без наличие на парабени, оцветители, минерални и синтетични масла, без тестване върху животни.