ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки HERBAFIX

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 19 (2 страници)

Описание

Как хранителните добавки HerbaFix могат да подобрят ежедневното ни здраве и тонус ? 

HerbaFix е серията на Биотика, съставена от изцяло натурални хранителни добавки със 100% билково съдържание. Всеки от продуктите носи специално съчетание от биологично чисти екстракти на едни от най-мощните лечебни растения в дивата природа. 

Всеки микс от билки е направен съобразно доказани рецепти от народната медицина за конкретно лечение на заболявания и опасни състояния, свързани с кръвоносната, отделителната, пикочо-половата, дихателната, костната и нервната системи в нашето тяло. Има и специални комбинации за отслабване и трайна победа над наднорменото тегло.

Паралелно всички растения, застъпени в състава на хранителните добавки от серията HerbaFix, са избрани така, че взаимно да усилват лечебното си действие и съвместно да постигат максимален ефект за подобряване на общото ни здраве и тонус. 

При редовен прием на билковите продукти в рамките на 2-3 месеца тялото се сдобива с постоянен източник на енергия, която засилва както оздравителните процеси, така и устойчивостта на общия имунитет. Ефектът е дългосрочен и не пречи на прием на лекарства за хронични заболявания. 

Какви са уникалните съставки и екстракти в тях и кои са техните полезни свойства ?

Хранителните добавки HerbaFix съчетават различни природни дарове в продукти с широкоспектърно действие. Едни от най-често срещаните лечебни екстракти в тях са от:

  • Босвелия - това е билето чудо при болка в ставите. Използва се от хилядолетия от древни източни лечители, като доказано няма равна по обезболяващо и антивъзпалително действие. За разлика от всички лекарства за опорно-двигателния апарат, босвелията не само не причинява проблеми на стомаха, а напротив - лекува паралелно и поредица чревни разстройства. 
  • Пасифлора - една от билките с най-широко приложение в серията от хранителни добавки HerbaFix. Действа ефективно както за обуздаване на високо кръвно и учестен пулс ( Pulsfix ), така и за туширане на нервното напрежение, безпокойството и безсънието в мощната тинктура за спокойни нощи и дни CalmoFix. 
  • Глухарче - екстракт от непретенциозното глухарче Биотика вложи както в топ решението срещу камъни в жлъчката GallFix, така и в изделието за контрол на кръвна захар при диабетици  GlykoFix. Уникалните растителни химикали и редки химични съединения в състава на растението го правят незаменимо за оптимално усвояване на въглехидратите, поддържане на гликемичния статус, разбиване на камъните в бъбреците и жлъчката, облекчаване на инфекции в пикочо-половата система, подагра, ревматизъм и атеросклероза. Подобрява тонуса на червата и черния дроб едновременно. Защитава здравето на нашия зрителен апарат.
  • Коприва - потентната коприва заслужено е сред звездите в билковите селекции на HerbaFix. Заради доказаните си антидиабетни свойства тя намира заслужено място в хранителни добавки за диабетици (GlykoFix), в тинктурата за енергия, здраве и издръжливост MultiFix, в тоника за силна имунна система (ImmuniFix), както и в био капсули за чиста кръв и детоксикация на  нашата лимфна система LymphaFix. Копривата, както и глухарчето, са също мощни стимуланти за остро зрение и здрав зрителен апарат. Затова и двете билки са част от състава на продукта за очи ViewFix. 
  • Бял трън - една от златните билки на България с  щедро съдържание на силимарин в състава си логично е сред най-предпочитаните в серията хранителни добавки HerbaFix. Спомага за качествен детокс на дебело черво (ColoFix), черен дроб и жлъчка (GallFix). Пречиства от камъни и други вредни образувания, стимулира отделянето на жлъчен сок, намалява холестерола, елиминира опасни инфекции. 

Защо са подходящи за здравословното ни състояние в съвременния забързан начин на живот?

Хранителните добавки от серията HerbaFix са удобни за прием в забързаното ежедневие. Под формата на лесни за преглъщане и разграждане капсули или като потентни био тинктури, които можем да приемаме с всяка желана от нас напитка, където и да сме, продуктите гарантират бързо усвояване и лесно съхранение. 

Няма и известни странични ефекти от приема на хранителни добавки HerbaFix заради чистия им биологичен състав, което означава, че можем да ги пием, дори когато пътуваме. 

Какво предлага Biotica.bg? 

Биотика предлага широка гама продукти за почти всички органи в нашето тяло чрез здравословните билкови миксове HerbaFix. Всички хранителни добавки от серията са достъпни целогодишно в онлайн магазин Biotica.bg на трайно ниски цени и в практични разфасовки, позволяващи дългосрочен прием.