ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Продукти за прочистване на организма от паразити

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 10 от общо 10 (1 страници)

Описание

За нуждата от рутинно прочистване на организма от паразити се говори все по-често, но още крайно недостатъчно. Болестотворните организми, които повечето от нас “си отглеждат” незабелязано в жизненоважни органи на своето тяло, все по-често се сочат за първопричинители на повечето хронични и опасни за живота заболявания. 

За съжаление, рядко наличието на червеи, глисти и тении в червата или стомаха ни става известно в ранен етап. Обичайно разбираме, че е нужно спешно прочистване на организма от паразити, едва когато вредителите са вече със значителни размери, от яйцата им се развъжда голяма популация, а от движенията и токсичните им отпадъци са причинени сериозни инфекции и тежки болести.

За да избегнем тези сценарии, най-сигурно и практично е да правим превантивно пречистване на тялото си поне два пъти в годината. 

Как да направим пълно прочистване на организма от паразити - детокс и билки 


За профилактична детоксикация на човешкото тяло няма нужда от лекарства със сложен химичен състав. Съществуват отлични природни средства за изчистване на вредните микроорганизми. Повечето от тях са лесно достъпни дори в кухнята у дома и предлагат висока ефикасност в мисията за тотално и трайно прочистване на организма от паразити:

  • Чесън - добрият стар познайник от сосове, салати и различни манджи е сред най-силните природни антибиотици. Маслото, което съдържа, притежава силни антигъбични, антипаразитни, антимикробни и антисептични свойства. Действа широкоспектърно и е ефикасен както при прочистване на организма от паразити, така и срещу почти всички болестотворни бактерии. Може да се приема суров на цели скилидки, счукан, под формата на тинктура. От векове назад се препоръчва и външно приложение на запарка от чесън като билкова клизма срещу глисти.

  • Пелин - съдържа етерично масло с доказано широкоспектърно действие срещу всякакви паразити, които нарушават баланса на човешкия чревен микробиом;

  • Тройчатка - една от мощните билки за ефективен детокс на храносмилателния тракт и изхвърляне на токсичните отпадъци от дейността на болестотворните организми;

  • Карамфил - извлекът от растението съдържа евгенол, който спомага за ефективно прочистване на организма от паразити, връщане на тонуса, умствените и физическите сили;

  • Тиквено семе - чрез съединението кукурбитин възпрепятства червеи и глисти да се прикрепят към стените на нашите черва и спомага за бързото им “отмиване” от тялото чрез телесните течности;

  • Котешки нокът - известен е като един от най-мощните детокс агенти в природата. Идеално и безвредно средство за рутинно прочистване на организма от паразити.

Хранителни добавки за изчистване от паразити


Тези и други лечебни растения за детоксикация може да приемате под формата на пресни чайове или билкови хапчета с пречистени натурални екстракти и без изкуствени примеси. 
Такива екипът на Биотика вложи в топ продукта за пречистване на организма от паразити и бактерии - ПАРАЗИТАКС, както и в новото предложение от тропическите гори на Централна и Южна Америка за трайно почистване на всякакви видове болестотворни организми от тялото - ПАУ ДАРКО
Ефективни в борбата с вътреорганните вредители са и биологични тинктури като Орех, Котешки нокът, Джинджифил, Бял трън и Бял равнец. Добити от концентрирани извлеци от лечебните растения с широкоспектърно лечебно действие върху различни системи в нашето тяло и осезаема ефективност при профилактично прочистване на организма от паразити. 

Защо да се доверим на онлайн магазин Biotica.bg? 


Биотика се наложи като лидер на пазара със своите хранителни добавки за детоксикация и по-специално - за прочистване на организма от паразити и бактерии. Успехът на продуктите се крие в чистотата и високата концентрираност на биологичните екстракти от лечебни растения без добавени парабени, оцветители и други химикали.
Да изберете билков продукт от онлайн магазин Biotica.bg освен полезно, е и практично решение. Повечето продукти са на трайно намалени цени, а при колебание в избора винаги можете да поискате безплатна помощ по телефон и социални мрежи от консултантите на Биотика.