10% БОНУС ОТСТЪПКА С КОД BONUS10

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Панкреас и задстомашна жлеза

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 2 от общо 2 (1 страници)

Описание

Стомашните проблеми спохождат всеки втори човек на земята. Стресовият и динамичен начин на живот е причината за лошо храносмилане и болести, засягащи органи като стомах, черва, панкреас, жлъчка и черен дроб. За да не страдаме от заболявания, свързани с липсата на полезни ензими или нарушена работа на някой от тези органи, трябва да внимаваме какво ядем, също както и да сведем вредните си навици до минимум. Ежедневният приемът на натурални добавки е също отлична превантивна мярка, която не бива да подценяваме. Изберете подходящ билков продукт от онлайн магазин Биотика. 

Каква е ролята на панкреаса в човешкото тяло

Той е много важен орган, който участва в процеси като производството на хормони и храносмилателни ензими, също както и синтезирането на инсулин. Ако възникне здравословен проблем, свързан с правилното функциониране на нашата задстомашна жлеза, е възможно да се стигне до остър панкреатит, също както и да канцерогенни заболявания с летален край. 
Здравословната диета е сред първите неща, за които трябва да се замислим, а след това е желателно да включим и някои хранителни добавки с високо съдържание на полезни вещества. 

Какви са симптомите за болен панкреас

Индикациите, че задстомашната жлеза не функционира правилно, са следните:
  • Силни болки в горната лява част на корема;
  • Усещане за тежест по време и след хранене;
  • Гадене; 
  • Често главоболие;
  • Хронична умора.
За да не се стига до остро или хронично възпаление на панкреаса, е препоръчително да промените и хранителните си навици, включвайки в диетата си “живи” храни и изключвайки тлъстите меса и продуктите с високо съдържание на подобрители. 

Как можем да си помогнем с натурални добавки

Хранителните добавки ще ви набавят необходимите ензими, които панкреасът се затруднява да произвежда самостоятелно. Те също така ще стимулират и отделянето на инсулин, забавяйки и изпразването на стомашното съдържание наред с това. Натуралните решения на магазин Биотика е добре да бъдат комбинирани и с приема на добре балансирана храна, която ще Ви помогне да регулирате теглото си. Ако искате да имате здрава задстомашна жлеза, преустановете тютюнопушенето и консумирайте повече фибри. 

Какво ще открием в Биотика

В онлайн магазин Biotica ще откриете богата гама хранителни добавки на ниски цени и с напълно натурален произход, които ще Ви помогнат да предпазите панкреаса от болести. Доверете се изцяло на природата и открийте помощни средства за всички болежки на едно единствено място.