ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки за мъжка потентност

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 10 от общо 10 (1 страници)

Описание

Наличието на сексуално желание и полова мощ са необходимо условие за здравето на всеки мъж. Днес с проблемно либидо и интимно представяне се сблъскват все повече млади и активни господа. Това прави търсенето на ефективни хапчета за потентност по-интензивно от всякога.

Какво да се пие за подобряване на сексуалната активност при полов акт без странични ефекти и рискови медикаменти, е въпрос, който тормози много представители на силния пол. Отговор има и той е в натуралните таблетки за възбуда и хапчета за потентност, базирани на чисти екстракти от лечебни растения, които решават проблема по естествен път и не действат само като моментни стимуланти.

Какво представлява потентността при мъжете?

Думата означава сила или мощ и затова се отнася към наличието на полова мощ при мъжете. При проблеми с потентността говорим за еректилна дисфункция и нарушено либидо, които често произтичат от дисбаланс на полови хормони (особено тестостерон), и не позволяват активно включване в полов акт. 

Потентността на мъжете прогресивно намалява по здравословни причини след 50 години. Когато е налице липса на желание или готовност за секс при мъже под 50, трябва да се установи причината и да се вземат адекватни мерки за стимулация на сексуално желание и достатъчно продължителна ерекция.

Хапчета и хранителни добавки за еректилна дисфункция


Хапчета за потентност се търсят активно от десетилетия. Неслучайно търговското име Виагра става синоним на лекарство за еректилна дисфункция и липса на полова мощ. 

Днес фармацевтичният пазар предлага много сходни стимуланти. Повечето от тях обаче или дават само временно решение под формата на силна и продължителна ерекция, или не са приложими за конкретния проблем, провокирал дисфункцията. 

Нерядко се получават и нежелани странични ефекти, като невъзможност да се достигне кулминация при секс или тотална зависимост от стимулантите за възбуда и наличие на либидо в бъдеще. 

Естествена и безвредна алтернатива предлагат хранителните добавки с чисти екстракти от лечебни растения, които работят на физиологично ниво и решават проблема по натурален за организма път. 

Биотика предлага доказани решения под формата на билкови хапчета за потентност, които регулират мъжките хормони, подобряват кръвоснабдяването в малкия таз и възстановяват нарушеното либидо както при мъже, така и при жени. 
Натурални стимуланти и билки за повишаване на мъжкото либидо 

В АНДРОФИКС, МЕНМАКС, МЕНМАКС ПЛЮС, ХЕПИ МЕН, МЕН ФИКС и РЕД ДЕВИЛ екипът на Биотика събра най-мощните природни илачи за еректилна дисфункция и полова немощ. Комбинацията от тях създаде доказано ефективни билкови хапчета за потентност, които закономерно се превърнаха в хит. 

Част от топ билките, използвани в биологично чистите продукти на Биотика, са:

  • Бабини зъби - идеалната природна виагра, която регулира нивата на тестостерон, захранва мускулатурата с енергия за продължителна издръжливост и намалява умората;

  • Сао палмето - едно от световно известните растения, които предотвратяват и лекуват еректилна дисфункция чрез активен контрол над синтеза на тестостерон;

  • Тиквено семе - предотвратява проблеми с простата и еректилна дисфункция, както и инфекции, затрудняващи сексуалното представяне. Тези свойства правят екстрактът от него предпочитана съставка на билковите хапчета за потентност;

  • Босилек - още в Древен Рим го ползвали за естествен афродизиак и диуретик, решаващ големите проблеми с половите органи;

  • Магарешки трън - топ илач за простата и възпаления, компрометиращи половата мощ. Отлично допълнение на всички натурални хапчета за потентност и хиперплазия на простата.

Защо да се доверим на онлайн магазин Biotica.bg? 


Натуралните хранителни добавки на Биотика са с напълно чисто съдържание на лечебни екстракти, доказано чрез строг контрол за качество.

Билковите хапчета за потентност в онлайн магазина са отдавна наложени на пазара, нямат странични ефекти и са на трайно намалени цени, които позволяват продължителна употреба.  

При колебание за курса на лечение може да се възползвате от безплатна консултация с представители на нашия екип.