Подарък при поръчки над 150 лв.

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки за мъжка потентност

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 10 от общо 10 (1 страници)

Описание

Проблемите с потентността могат да застигнат както мъже над 50 години, така и доста по-млади представители на силния пол. Смущения и заболявания, свързани с половата система, касаят значителна част от населението, като тенденцията е в полза на увеличението на тези неприятни състояния. Динамика, стрес и липса на свободно време - всичко това води до липса на желание за секс и не само. Като добавим и непълноценното хранене и недостатъчното движение, биохимията претърпява още по-голям регрес, а ние на свой ред е добре да потърсим дългосрочно решение на проблема. 

На какво се дължат проблемите с потентността

Стресът е най-голямата пречка да изпитваме желание за интимни ласки с партньора, защото той отнема от силите ни и подтиска либидото. Можем да обърнем нещата в своя полза като започнем прием на хранителни добавки, които със сигурност ще доведат до значително подобрение и то в най-кратки срокове. Опитайте някои от продуктите на онлайн магазин Биотика - натурални решения за повече сексуални прегрешения.

Какви са причините за импотентност

Преди да започнете прием на билкови добавки за потентност, отстранете основните фактори, довели до подобни проблеми:
 • Вредна храна;
 • Надебеляване;
 • Тютюнопушене;
 • Медикаменти; 
 • Депресия; 
 • Ниско самочувствие;
 • Неувереност;
 • Парични затруднения и др.
За да не се стига до импотентност/еректилна дисфункция, трябва да се погрижите най-вече за спокойствието си, също както и да си създадете едно добре балансирано ежедневие, което не включва само работа и ангажименти. След това се замислете и за приема на натурални добавки от Biotica, които Ви очакват и на много ниски цени. 

Кои храни стимулират потентността

Храната има огромно влияние върху протичането на многобройни биохимични процеси в нашето тяло. Тя е от значение и за сексуалната мощ при мъжете и повишеното либидо при жените. За да имаме винаги желание за креватни приключения, трябва да включим в диетата си:
 • Диня;
 • Скариди;
 • Шам Фъстък;
 • Шоколад;
 • Ягоди;
 • Морски дарове;
 • Орехи, бадеми и др.
Погрижете се за пълноценното си и добре балансирано меню, за да се радвате на висока потентност и правилно функциониране на половата система. Открийте отлични природни решения в магазин Биотика.

Какви витамини и минерали е добре да приемаме

Ежедневният прием на витамини и минерали е важен не само за силния ни имунитет, но и за увеличението на потентността. В Биотика ще ги откриете с най-високо качество и на достъпни цени, като клиентите избраха и препоръчаха Manmax, Manfix, Happy Woman и др. Всички тези решения са комплексни и достатъчно ефективни, че да поддържат желанието Ви за интимни контакти винаги голямо. 

Значение на термина “либидо”

Може би се чудите какво означава думата “либидо” и  кога се  използва. Тя се тълкува основно като: “нивото на сексуалното желание, което има всяко човешко същество”. 
За да бъдете напълно сексуално здрави, трябва да полагате особени грижи за своето физическо, емоционално и психическо състояние, тъй като либидото е важна сила, която стимулира видовете да се възпроизвеждат. То със сигурност се влияе от редица фактори, някои от които ще Ви опишем в следващите редове:
 • Безпокойство - високите нива на тревожност и стрес в ежедневието, оказват огромно влияние върху желанието за сексуални и интимни отношения. Това обаче има своите последствия и води до проблеми със задържането на ерекцията и потентността, което притеснява представителите на мъжкия пол още повече;
 • Нездравословна диета - ако редовно консумирате нездравословна храна, със сигурност ще усетите отражение върху либидото си. Балансираният хранителен режим ще подобри метаболизма и сърдечно-съдовото Ви здраве. По този начин ще се повиши не само сексуалното желание, но и цялостното здравословно състояние на Вашия организъм;
 • Телесно тегло - ако страдате от затлъстяване, е много вероятно да поддържате ниски нива на желания за интимни ласки. Освен това, затлъстяването води до редица други негативи като: лесно задъхване и умора, невъзможност за правилно функциониране, риск от диабет и други;
 • Безсъние - недостатъчният сън оказва голямо влияние и доста често е виновникът за нежеланието или невъзможността за извършване на полов акт, което би довело до напрежение между партньорите. Безсънието нарушава мисловните процеси, води до психическа и физическа умора и напълно заглушава сексуалното желание.
Можете да повишите либидото си и да подпомогнете потентността си с натурални хранителни добавки, които можете да откриете в онлайн магазина ни Биотика и то на достъпни цени.

Кои са най-срещаните признаци за нарушена мъжка потентност

Усъществяването на пълноценен интимен контакт се дължи на фино устроен механизъм, който бива регулиран от нервната, ендокринната и сърдечно-съдовата система. Потентността на мъжа е пряко свързана с тези механизми и затова трябва да следите за признаци, които да Ви подскажат, ако нещо не е наред.

Ако Вие получавате сутрешни и спонтанни ерекции редовно, но по време на полов контакт наблюдавате необясним спад във възможностите си, то най-вероятно дисфункцията е свързана с Вашата психика. Задължително си вземете почивка и сведете нивата на стрес до минимум. Доверете се на магазин Biotica, където ще намерите витамини и минерали, с които да подпомогнете либидото си.

Нарушената потентност не е приятна, защото срива самочувствието на мъжа и влияе на интимните му отношения.

При евентуална еректилна дисфункция, която не Ви позволява да получавате сутрешна ерекция, или е фактор, който възпрепятства нормалния полов акт, то най-вероятно става въпрос за здравословен проблем, който не зависи от Вас и трябва да бъде подробно разгледан от специализиран в областта лекар. Не подценявайте това състояние, защото то може да доведе до необратими последствия за Вашето тяло.

Независимо дали причината за нарушената потентност е физиологична, или психологическа, е добре да посетите уролог, като превенция от възможност за по-сериозни заболявания.