ВЗЕМИ СЕГА ▶ 20 ЛВ ОТСТЪПКА ЗА ТРИАКТАЛ

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

Задържане на вода

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 25 (3 страници)

Описание

Нездравословният начин на живот би могъл да доведе до редица неприятни състояния, като задържане на течности, разширени вени, затлъстяване, висок холестерол и още много други проблеми. Като отговорни и добре информирани хора трябва да направим всичко възможно, за да не се стига до подобни заболявания, които впоследствие могат да се окажат и доста трудни за лекуване. 
Пълноценното хранене, редовното движение и приемът на качествени хранителни добавки ще ни осигурят добро здраве, прогонвайки неприятните симптоми далеч от нас. Доверете се на онлайн магазин Биотика и купете добавки на изгодни цени. 

Каква е причината за задържане на вода в организма

Задържането на вода в тялото е доста често срещан проблем сред хората в активна възраст и по-старото поколение. То поражда нуждата от своевременно отводняване, което не бива да бъде отлагано. Причините, които водят до това неприятно състояние, са често пъти следните:
  • Неправилна диета и консумация на много сол;
  • Системен стрес;
  • Хормонални нарушения/колебания;
  • Липса на достатъчно движение;
  • Прием на лекарства и др.
Няма как да сбъркате симптомите, които са свързани със задържането на вода в организма. Те са неприятни и недвусмислени, а Вие на свой ред е желателно да вземете нужните мерки за отводняване възможно най-скоро. 

Какви са симптомите

Не сте сигурни, че се налага прием на хранителни добавки или лекарствени препарати за отводняване на организма? Ето и някои категорични знаци, че е редно да се заемете с това без да губите излишно време:
  • Видимо подуване в областта на корема и крайниците;
  • Подпухнало лице и пръсти;
  • Затруднено отслабване;
  • Кожни вдлъбнатини и др.
За да разберете с точност на какво се дължи подуването, можете да притиснете крака си и да видите дали не се е получила вдлъбнатина. При наличието на такава, то значи е налице необходимост да преминете към отводняване, спазвайки стриктен хранителен режим и приемайки натурални добавки с високо качество.Поръчайте ги от Biotica.

С какво ще ви помогнат хранителните добавки

Водното задържане може да споходи всекиго. Повечето хора са се сблъсквали с нея поне веднъж в живота си, а някои дори страдат и от системни нарушения в отводняването. Хранителните добавки ще облекчат значително това състояние, подобрявайки метаболизма и осигурявайки добра детоксикация на организма. Контролът на апетита и увеличаването на енергията са също част от полезните свойства на предложенията за отводняване от Биотика.