▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки при пиелонефрит

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 6 от общо 6 (1 страници)

Описание

Повечето хора определят болките в бъбреците като непоносими. Те могат да са толкова силни, че да ни накарат да потърсим дори и спешна помощ. Често пъти се дължат на тривиални инфекции на пикочните пътища, но в други случаи се наблюдават и още по-сериозни състояния като пиелонефрита. Той на свой ред представлява възпаление на паренхима (тъканта) на бъбрека и е в резултат от усложнилата се инфекция, разпространила си отдолу нагоре. Счита се, че дамите са по-засегнати от подобен вид остри заболявания, защото при тях уретерът е по-къс, а навлизането на бактерии по-лесно.

Какви са симптомите за пиелонефрит

Те трудно могат да бъдат объркани, но често пъти са умело скрити под формата на стомашни болки и грипни състояния, поради наличието на треска в някои от случаите. Най-честите сигнали за заболяването от пиелонефрит са:
  • Температура и често уриниране, съпроводено с парене;
  • Следи от кръв в урината и болки в корема;
  • Поява на болки в кръста, гърба и слабините;
  • Отпадналост;
  • Втрисане и др.
Не подценявайте подобни симптоми, защото ако не се вземат мерки, може да се стигне и до появата на сепсис, което е животозастрашаващо състояние. При наличието на възпаление в бъбреците, незабавно вземете мерки, включвайки и натурални хранителни добавки Биотика към лечението. 

Какво води до това състояние

Ако появилата се бъбречна инфекция не е излекувана докрай, е напълно възможно да се сдобиете с хроничен пиелонефрит, също както и с някои доста неприятни състояния като цистит и други болести на отделителната система. Не чакайте да се стигне до остро състояние, а още при първи симптоми за пиелонефрит вземете адекватни мерки.

Как да се лекуваме с природни средства

Безразборният прием на антибиотици е много вреден за нашия организъм. Той също така прави бактериите резистентни към активното вещество, което налага нуждата от приема на друго лекарство и така влизаме в един порочен кръг, от който няма изход. За да стопирате възпалението на бъбреците, можете да да приемате следните билки:
  • Мечо грозде;
  • Бучу;
  • Липов цвят и хвойна;
  • Мед и пчелно млечице;
  • Чесън и ябълков оцет.
Правилната диета при бъбречна инфекция е също от съществено значение за пълното оздравяване, което би могло да се повлияе изключително добре и от хранителните добавки на онлайн магазин Biotica. Възползвайте се и от ниските цени.

Каква диета да спазваме

Плодовата диета при бъбречна инфекция е доста ефективна, защото позволява на организма да мобилизира защитните си сили. Изключват се пикантни, мазни и консервирани храни, също както и алкохол.