ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Хранителни добавки Биотика 1961

Сортирай по:
Лимит:
Фет бърнър за жени и мъже промо
42.00 лв
24.00 лв
-43%
Показване от 1 до 12 от общо 79 (7 страници)

Описание

Как продуктите на Biotica 1961 подобряват здравето и благосъстоянието на организма?

Всички хранителни добавки с марка Biotica 1961 съдържат качествени био съставки в най-лесно усвоимите за организма форми. Продуктите са със специфичен състав, адресиращ пряко и конкретно здравословния проблем, с който искаме да се преборим. 

Разбира се, фактът, че хранителните добавки са своеобразна комбинация от билки с десетки доказани във времето лечебни ползи за нашето тяло, прави действието им много по-широкоспектърно. Всички продукти на Biotica 1961, независимо от своята спецификация, спомагат за силен имунитет в дългосрочен план. Затова и препоръчителният прием на всички видове билкови изделия е поне 90 дни - период, в който натуралните съставки съумяват да окажат трайно влияние на процесите в нашия организъм.

Кои са ключовите съставки в тях и какви видове натурални продукти се предлагат ?

Със 100 % натурални съставки от природата, хранителните добавки Biotica 1961 събират екстракти от едни от най-полезните лечебни растения на планетата, сред които:

  • Джинджифил - един от най-мощните природни антибиотици. Растение с уникални противовъзпалителни, антибактериални, антисептични, противовирусни и имуноукрепващи свойства. Влага се в продукти за детоксикация, пречистване от паразити и шлаки на бели дробове, черва, кръв (Parasitax, Куджи, Broncho Cleaner и др.);
  • Бял трън - една от билките чудо на България намира важно място в състава на хранителните добавки Biotica 1961. С високото съдържание на силимарин в състава си, билето е незаменим естествен лечител на черния дроб и жлъчката (Hepa Cleaner, Heparixin). Силимарин от естествен източник се предлага и като отделен продукт.
  • Полски хвощ - щедро растящата у нас билка е сред на-честите “гости” в състава на различните хранителни добавки с марката Biotica 1961. Може да се приема като самостоятелна билкова тинктура или като съставка част от продукти за простата (Androfix), женско здраве (Womanixin) и бъбреци (Uroxin).  
  • Зелен чай и камбоджанска гарциния - може да ги вземете поотделно или като доказано добра комбинация в продуктите за отслабване (Fat Burner, Слим x5). Спомагат за бързо изгаряне на мазнини, разбиране на мастни депа в тялото, елиминиране на целулит и трайно ускоряване на метаболизма. 
  • Гинко билоба  - потентната билка е заложена както в хранителни добавки за укротяване на високото кръвно налягане (Cardioxin), така и като тинктура за подобрено оросяване на мозъка. Билката е известна със свойството да намалява умората, успокоява нервното напрежение, нормализира кръвообращението и подобрява паметта и концентрацията.
  • Коприва - тя е неизменна част от продуктите за имунитет (Immunixin), пречистване на кръвта и лимфата, особено при наличие на подути лимфни възли ( Cell Cleaner ), както и за красота, коса и нокти (Ют Бустер).

Сред другите най-често срещани съставки в хранителните добавки на Biotica 1961 са глухарче, босилек, куркума, жълт кантарион, глог, валериан, пасифлора, артишок, медицински гъби и т.н. 

Продуктите от марката се различават по своята форма. Има както хранителни добавки под формата на капсули и таблетки, така и билкови тинктури за ускорено усвояване от организма. Специално място сред тях заемат разтворите от медицински гъби. 

Кои са предимствата и позитивите от приема им ?

Приемът на качествени билкови продукти от Biotica 1961 по изпитани традиционни рецепти за лечение има много предимства пред традиционните терапии.

★ Натуралните хранителни добавки почти никога не предизвикват странични ефекти, освен ако организмът няма специфична непоносимост към някоя от съставките;

★ Освен ако съпътстващо лечение на хронични заболявания изрично не забранява приемът на билкови екстракти, продуктите Biotica 1961 са напълно съвместимо с всички конвенционални лечебни терапии, без да нарушават действието на другия лекарствени препарати.

★ Приемът им носи дълготрайно ползи за организма, които не изчезват в момента, в който се спрат продуктите. При редовен прием с натрупване тези хранителни добавки решават по естествен път натрупаните проблеми в нашите организми.

Как да ги включим към нашия дневен режим ?

Продуктите Biotica 1961 могат лесно да се адаптират към всеки, дори най-динамичния, дневен режим. Приемат се лесно, обикновено сутрин и вечер преди или след хранене. Нужна е само вода или друга любима напитка, с която да се преглътнат. Нямат особени условия за съхранение, лесни са за транспортиране и дозиране.

При прием все пак е важно да се съблюдават препоръчителните дневни дози и периоди от деня за постигане на максимален ефект. 

Какво предлага Biotica.bg?

Всички хранителни добавки с марка Biotica 1961 са налично целогодишно на трайно ниски цени в онлайн магазина на Биотика (Biotica.bg). 

На ваше разположение са и нашите консултанти, които при колебание могат да ви насочат към точните продукти за вашите нужди и да ви разяснят принципа на тяхното полезно действие и технологиите за правилна употреба.