ВЗЕМИ СЕГА ▶ 20 ЛВ ОТСТЪПКА ЗА ТРИАКТАЛ

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

Добавки за пречистване на лимфата

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 10 от общо 10 (1 страници)

Описание

Какво представлява лимфата?

Лимфната система е сложна система, изградена от редица органи и мрежа от лимфни съдове. Всеки орган в системата има своите добре дефинирани и диференцирани функции.
  • Лимфните съдове са отговорни за пренасянето на лимфната течност от тъканите към венозната система и повторното ѝ включване в кръвообращението. Намират се в почти цялото тяло (с изключение на централната нервна система, костния мозък и хрущяла). Свързват се помежду си, като образуват мрежа от малки съдове, наречени лимфни капиляри.
  • Лимфата представлява леко жълтеникава течност, съставена в основната си част (90%) от вода. Съдържа също така протеини, преминали от кръвния поток в тъканите, масти, остатъци от мъртви клетки, от бактерии, от злокачествени клетки (в случай на раково заболяване) и от кръвни клетки като лимфоцити. Лимфата се пречиства и филтрира от лимфните възли, преди да се върне обратно в общото кръвообращение.

Как да изчистим токсините от организма?

ИМУНИКСИН е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм създаден по рецептурите на акад. Хлебаров. Благодарение на билковия си състав, е създаден за подсилване на имунната система и грижата за цялостното здраве на нашия организъм. ИМУНИКСИН активно спомага естественото прочистване на лимфната система и поддържане в норма на течливостта на лимфата, така че да се поддържа нужната профилактика от хронични и терминални заболявания.

Колко често се прави детоксикация?

Детокс се прави от два до четири пъти годишно, като ви кажем, че детоксикация може да правите винаги, когато усетите нужда от пречистване. А че имате нужда от детокс на организма можете да разберете, ако:
  • се чувствате уморени (дори и да сте ли легнали рано);
  • имате запек;
  • изгубите желание да се забавлявате и изпаднете в депресия;
  • се появят сенки или торбички под очите;
  • не можете да се концентрирате върху нищо за дълго време;
  • се появят алергии;
  • се появят кожни проблеми;
  • често страдате от главоболие, болки в мускулите, нарушения на съня или изненадващо започвате да трупате килограми.
Това са някой от основните симптоми, с появата на които тялото ви подсказва, че има проблем и да трябва да се погрижите за него.
Детоксикиращите програми, които се прилагат по два или четири пъти в годината са наистина най-ефективни, но са доста стриктни и продължителни и не всеки може да се справи с тях. Обикновено продължават от 7 до 14 дни и голяма част от хората не могат да ги изпълнят докрай, особено ако се опитват да се справят сами.