Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки за пречистване на лимфата

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 9 от общо 9 (1 страници)

Описание

Какво представлява лимфата?

Лимфната система е сложна система, изградена от редица органи и мрежа от лимфни съдове. Всеки орган в системата има своите добре дефинирани и диференцирани функции.
 • Лимфните съдове са отговорни за пренасянето на лимфната течност от тъканите към венозната система и повторното ѝ включване в кръвообращението. Намират се в почти цялото тяло (с изключение на централната нервна система, костния мозък и хрущяла). Свързват се помежду си, като образуват мрежа от малки съдове, наречени лимфни капиляри.
 • Лимфата представлява леко жълтеникава течност, съставена в основната си част (90%) от вода. Съдържа също така протеини, преминали от кръвния поток в тъканите, масти, остатъци от мъртви клетки, от бактерии, от злокачествени клетки (в случай на раково заболяване) и от кръвни клетки като лимфоцити. Лимфата се пречиства и филтрира от лимфните възли, преди да се върне обратно в общото кръвообращение.

Как да изчистим токсините от организма?

ИМУНИКСИН е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм създаден по рецептурите на акад. Хлебаров. Благодарение на билковия си състав, е създаден за подсилване на имунната система и грижата за цялостното здраве на нашия организъм. ИМУНИКСИН активно спомага естественото прочистване на лимфната система и поддържане в норма на течливостта на лимфата, така че да се поддържа нужната профилактика от хронични и терминални заболявания.

Колко често се прави детоксикация?

Детокс се прави от два до четири пъти годишно, като ви кажем, че детоксикация може да правите винаги, когато усетите нужда от пречистване. А че имате нужда от детокс на организма можете да разберете, ако:
 • се чувствате уморени (дори и да сте ли легнали рано);
 • имате запек;
 • изгубите желание да се забавлявате и изпаднете в депресия;
 • се появят сенки или торбички под очите;
 • не можете да се концентрирате върху нищо за дълго време;
 • се появят алергии;
 • се появят кожни проблеми;
 • често страдате от главоболие, болки в мускулите, нарушения на съня или изненадващо започвате да трупате килограми.
Това са някой от основните симптоми, с появата на които тялото ви подсказва, че има проблем и да трябва да се погрижите за него.
Детоксикиращите програми, които се прилагат по два или четири пъти в годината са наистина най-ефективни, но са доста стриктни и продължителни и не всеки може да се справи с тях. Обикновено продължават от 7 до 14 дни и голяма част от хората не могат да ги изпълнят докрай, особено ако се опитват да се справят сами.

Как задръстваме лимфната си система

Лимфните съдове, лимфоцитите, сливиците, лимфните възли и проводи, далака, костният мозък и др. са част от цялостната ни лимфна система. Без нея човешкият организъм не би могъл да функционира изобщо, тъй като би се отровил с токсини. За да бъдем здрави обаче, трябва да следим дали всичко в тялото ни работи нормално, тъй като тази система лесно се влияе от биохимичния баланс на тялото ни.
Необходимо е по-усилено пречистване на лимфата, ако сте се сблъскали с някой от следните фактори, причиняващи задръстването ѝ:
 • Дехидратаця - тъй като лимфата е 95% вода, то при дехидратация тя не може да функционира нормално и води до запушване;
 • Липса на физическа активност - когато дишате дълбоо по време на спорт, Вие помагате на лимфната си система да работи нормално, тъй като тя се нуждае от кислород;
 • Инфекция - при инфекции и болестни състояния е от изключителна важност да пречистите лимфата си, за да може да оздравеете по-бързо;
 • Други фактори са стресът, чревното здраве, хранителните навици.
Доверете се на онлайн магазин Biotica и защитете тялото си с натуралните продукти на Biotica.

Естествени начини за пречистване на лимфната система

Лимфата е отговорна за отстраняването и пречистването на токсините и вредните микроорганизми от тъканите. Това обаче е една от най-пренебрегваните системи в човешкия организъм. Ако често страдате от простудни заболявания, синузит, болки в ушите, имате подути лимфни възли, задържате вода, уморявате се лесно или теглото Ви се увеличава необяснимо, то най- вероятно се нуждаете от детокс на лимфната система. Има няколко натурални начина за пречистване, които ние от Biotica ще Ви споделим:
 • Спорт и упражнения - всяко раздвижване би Ви било от полза, тъй като по този начин се предотвратява застояването на тялото и се стимулира пречистването на лимфната система. Фокусирайте се върху всяка част от своето тяло, за да си дадете добър тонус и да стимулирате пречиствателните процеси на лимфата;
 • Сън - наспивайте се добре и не позволявайте на умората и стреса да влияят на здравето Ви;
 • Масажи - масажите са страхотен начин за намаляването на стреса, за подобряването на регенерацията на тъканите и за това да се чувствате отпочинали и релаксирани. Специализираните лимфни масажи обаче се фокусират върху претоварените от течности и токсини участъци в тялото Ви. Можете да се доверите на професионалист или да си направите сам, у дома, за естествено пречистване на лимфата;
 • Хранителни добавки - натуралните добавки са прекрасно допълнение към здравословния начин на живот. В онлайн магазина на Биотика ще откриете всичко, което Ви трябва на достъпни цени.