▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки за пречистване на лимфата

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 9 от общо 9 (1 страници)

Описание

Повечето хронични и злокачествени заболявания, алергии и автоимунни нарушения, от които страдаме, се причиняват от токсично натоварване в организма. Тялото ни разполага със циркулаторна система, която се грижи за пречистване на тъканите и органите. Но само когато функционира нормално. 
Интегрална част от нея е лимфната система. 

Какво е лимфа?

Тя представлява прозрачна телесна течност (с леко жълтеникав оттенък), която се образува в междуклетъчното пространство (около 2-3 литра всяко денонощие). Съдържа предимно вода, но също урея, мазнини, белтъци, електролити и глюкоза. Извежда и токсичните отпадъци. 

При постъпване в крайните лимфните съдове в нея се образуват лимфоцитите, които са основен показател за активността на имунната система и общото ни здраве. Отново в съдовете лимфата се филтрира, преди да се влее в общото кръвообращение. 

Общата мисия на лимфната система е да транспортира важни хранителни вещества до кръвоносния поток, да изпълнява защитни за здравето функции и да отвеждат излишната течност в междуклетъчното простраство. 

При нарушения и получаване на лимфен застой се наблюдават отоци и деформации на крайници, развитие на артрозни заболявания, токсично натоварване на организма и често - развитие на злокачествени заболявания. Затова е жизненоважно системно да се взимат мерки за прочистване на лимфната система. 

Как да изчистим лимфната система?

Симптоми, че се нуждаем от спешно прочистване на лимфната система, са: 

 • тежката хронична умора;

 • “мозъчна мъгла” - невъзможност за концентрация и логично мислене;

 • упорит запек;

 • множество алергии;

 • проблеми с кожата;

 • мъчителна мигрена и безсъние;

 • тежка депресия;

 • рязко натрупване на килограми;

 • необясними отоци по тялото.

Смята се, че превантивно лечебно прочистване на лимфната система трябва да се прави поне два пъти годишно. Методите за това са натурални и трябва да се комбинират за максимален ефект. 

Първо е важно да се премине към подходящи диети, богати на витамини и минерали, за детокс на кръв и лимфа. Към тях могат да се включат и био чайове за очистване на телесните течности и възстановяване на нормалната им циркулация.  

За отпушване и прочистване на лимфната система е наложително да се въведе строг режим на физическа активност. Системният заседнал живот е най-прекият път към лимфен застой. 

За изчистване на течността заложете на дълги всекидневни разходки или кросове сред природата, тъй като чистият въздух е незаменим фактор за прочистване на лимфната система. 
В помощ на процеса не търсете хапчета в аптеката, а заложете на натурални хранителни добавки с чисти лечебни екстракти от растения.
 
ЛИМФАФИКС е специализираният продукт на Биотика за ефективно прочистване на лимфната система. Съдържа концентрирани екстракти от топ илачите за детокс - котешки нокът, резене, коприва, домат и червена детелина. При редовен прием в рамките на 2-3 месеца:

 • трайно подобрява вискозитета на лимфата;

 • стимулира естествения дренаж на лимфата и тъканите;

 • насища с кислород телесните течности;

 • понижава лошия холестерол;

 • извежда шлаки и токсини от тялото;

 • отстранява основните причини за лимфен застой - натрупването на млечна киселина и слуз. 

ЛИМФАФИКС  е природното решение за трайно прочистване на лимфната система без странични ефекти. 

За детоксът в голяма помощ е и СЕЛ КЛИЙНЪР, който се фокусира допълнително върху контрол на нивата на червени и бели кръвни телца, както и върху неутрализация на свободните радикали в междуклетъчните пространства, откъдето попадат в лимфата. Така продуктът е идеално решение за превантивно прочистване на лимфната система. 

Защо да изберем онлайн магазин Biotica.bg?

За да действат ефективно натуралните добавки, независимо дали говорим за капсули, таблетки, сашета или тинктури, трябва да отговарят на две условия - абсолютна чистота на съставките и използване на концентрирани екстракти от лечебните растения.

И двете изисквания продуктите на Биотика доказано покриват и разполагат със сертификат за качество след стриктни проверки от компетентни органи. 

В допълнение, както добавките за прочистване на лимфната система, така и почти всички останали, са традиционно с трайно намалени цени и отстъпки при покупка на по-големи количества.