▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Хранителни добавки за алкализиране на организма

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 10 от общо 10 (1 страници)

Описание

Човешкият организъм е съвършено устроен. Той може да се възстановява самостоятелно, също както и да регулира микро баланса си по един изумителен начин. Ние, на свой ред, трябва да направим така, че да подпомогнем работата му, включвайки полезни храни в менюто си и забравяйки за вредни навици като тютюнопушене и консумация на тлъсто месо. 
Алкалната среда е много важен фактор за правилното протичане на редица процеси в тялото, също както и за ограничаването на заболявания, някои от които доста сериозни. Нормалните стойности са 7- 7.45, като ако цифрите са под нормата, то това сочи за киселинност, което не е добре за нас. 

Защо е важно да постигнем алкална среда в организма

Добрият баланс на ph би могъл да се постигне по няколко начина - чрез редовен прием на хранителни добавки и с честа консумация на храни като лапад, коприва, лимон, хималайска сол, чесън, пъпеш и др. Постигането на алкална среда (алкализация) е много важно, за да се радваме на добро общо здраве, което се дължи на правилно функциониращите клетки и органи в тялото. 
Ако киселинността в тялото ни премине допустимите граници, е възможно да се стигне и до оксидативен стрес, което на свой ред ще породи сериозни здравословни проблеми и необходимост от спешно лечение чрез прилагане на различни методи за възстановяване на баланса и алкализация. 

Какви добавки за алкализация да приемаме

С помощта на редовния прием на натурални добавки и някои видове билки, ще успеем да поддържаме едно добро ph ниво в кръвоносната система, което ако не е налице, ще бъде нарушено и функционирането на огромен брой ензими. Сигналите, които ще Ви накарат да се замислите за прием на хранителни добавки за алкализация на организма са:
  • Омазняване на кожата;
  • Често главоболие;
  • Повишена сънливост;
  • Храносмилателни смущения;
  • Схващания и др.
Ако някой или всички от тези симптоми са налице, започнете прием на добавки за алкализация на организма от онлайн магазин Биотика, които ще откриете и на много изгодни цени. Препоръчани продукти:
Погрижете се за здравето си и редовно се вслушвайте в сигналите, които тялото Ви изпраща. Не ги подминавайте, а се заемете с повишаване нивото на ph в кръвоносната система.

Къде да ги открием

Можете да откриете висококачествени добавки за алкализация на организма в онлайн магазин Biotica, където Ви очакват не само ниски цени и голямо разнообразие, но и отлично обслужване. Възползвайте се от натуралните предложения и изберете подходящо средство за подобряването на алкално-киселинния баланс в тялото.