КАРЦИНОФИКС - Подкрепа по време на онкотерапия

КАРЦИНОФИКС е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. КАРЦИОФИКС е комплекс от билкови екстракти с доказано действие, благодарение на които:

 • Подпомага активността на имунната система и по този начин спомага борбата с онкологичните заболявания;
 • Подпомага стимулирането на производството на “интерферон гама (INF-γ)”.
 • Подпомага процесите на възстановяване на увредената ДНК. 
 • Подпомагане активността на цитокините, активирайки NK клетките – естествените клетки убийци;
 • Подпомага пречистването на организма от натрупващите се токсини, в следствие на основното лечение на онкологичните заболявания;

 

▶ Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и медикаменти
▶ Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца
 

 

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • ПРЕДИМСТВА НА КАРЦИНОФИКС

  Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка подпомага тялото при хора, подложени на онкотерапия. Създаден е като съпътстващ продукт на установените конвенционални онкологични лечения и терапии – химиотерапия и лъчетерапия. КАРЦИНОФИКС подпомага детоксикацията на организма и работи за поддържането на имунната система в тези стресови и изтощаващи за организма моменти.
  • 100% билков;
  • Безопасен и без странични ефекти;
  • Подходящ за прием от всяка възраст (лица навършили 18 г.).
  • Съвместим с всеки вид конвенционално лечение и терапия.
  • Без ограничение в продължителността на прием.

  ДЕЙСТВИЕ

  • Подпомагане активността на имунната система;
  • Поддържане производството на “интерферон гама (INF-γ)”.
  • Подпомагане процесите на възстановяване на увредената ДНК.
  • Подпомагане активността на цитокините, активирайки NK клетките – естествените клетки убийци;
  • Подпомага пречистването на организма от натрупващите се токсини, в следствие на основното лечение на онкологичните заболявания;

  КОНВЕНЦИОНАЛНО ЛЕЧЕНИЕ И КАРЦИНОФИКС 

  На този етап от развитието на модерната медицина, най-доброто лечение на онкологичните заболявания е конвенционалното. 
  КАРЦИНОФИКС е билков продукт създаден да работи в няколко посоки и успешно да се справя с породените от терапиите негативи за организма. 

  ПРЕВАНТИВНО СРЕДСТВО

  Причините за развитие на онкологично заболяване са много и също толкова комплексни. Като основни фактори могат да бъдат посочени нездравословното хранене, редица вредни навици, генетична обремененост, заобикалящата ни среда и нивата и на замърсеност, естествената и изкуствена радиация, стрес, състояние на имунитета. Сам по себе си всеки един от тези фактори, много трудно би могъл да допринесе за развитието на рак. Но бивайки част от нашето ежедневие, два или повече от гореспоменатите фактори, увеличават неминуемо риска от поставянето на тази така тежка диагноза.
  Голяма част от тези фактори подлежат на персонален контрол, което ни дава изключителната възможност да повлияем на всеки един от тях. Освен като мощно средство, съпътстващо конвенционалното лечение, КАРЦИНОФИКС би могъл да играе важна роля и в превенцията за развитието им. Приемът на КАРЦИНОФИКС повлиява върху “вътрешните фактори”, подпомагайки така важната за всички ни имунна система и детоксикацията на нашето тяло.
   
  Дозировка
  Дневна доза по 2 капсули дневно, след хранене.
  Съдържание в опаковка 60 твърди желатинови капсули от 450mg/ 30 дневни дози
  Съставки на база дневен прием
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  *Хранителната стойност не е установена.
  Куркума, корен /Curcuma longa/* 200mg
  Екстракт от Котешки нокът /Uncaria Tometosa/ * 200mg
  Екстракт от Бял Трън /Silybum Marianum/* 100mg
  Екстракт от Риган /Origanum vulgare/ 100mg
  Екстракт от Мащерка /Thymus Serpyllum/* 100mg
  Витамин C (166% от дневната доза)** 200mg
  ** Основана на дневен прием от 2000 калории
  Еднократната доза (1 капсули) е приблизително 8мг силимари
  Съхранение
  На сухо, при температура под 30°С.
 • ВИТАМИН С

  Витамин С (аскорбинова киселина) е водоразтворим витамин. Той е важен за растежа и възстановяването на тъканите на клетките, венците, кръвоносните съдове, костите и зъбите, като спомага за усвояването на желязо от организма и увеличава естествените  възстановителни сили. Ползите му са огромни за защитата на организма от инфекции. Той действа като имуностимулатор.
   

  ЕКСТРАКТ РИГАН

  Съвременните клинични проучвания недвусмислено установяват, че е отличен антиоксидант. Благодарение на съдържащия се в него активен агент, той има мощно укрепващо действие върху имунната система. Едва ли сте предполагали, че има една от най-високите антиоксидантни стойности. Той е с 12 пъти по-мощен антиоксидантен капацитет от портокалите и 42 пъти повече от този на ябълките.
  • Πoвишaвa имyнитeтa - Двa oт нaй-вaжнитe ĸoмпoнeнти нa pигaнa ca poзмapинoвaтa ĸиceлинa и тимoлът, ĸoитo ca мoщни aнтиoĸcидaнтни cъeдинeния, ĸoитo ca тяcнo cвъpзaни c нaмaлявaнeтo нa oĸcидaтивния cтpec в opгaнизмa. Cвoбoднитe paдиĸaли ca paзpyшитeлнитe cтpaнични пpoдyĸти нa ĸлeтъчния мeтaбoлизъм, ĸoитo мoгaт дa пpичинят paĸ и дpyги xpoнични зaбoлявaния.
  • Aнтибaĸтepиaлнa aĸтивнocт - Зa имyннaтa cиcтeмa, pигaнът cъщo имa яcни aнтибaĸтepиaлни cвoйcтвa, ĸoeтo oтнoвo ce дължи нa нaличиeтo нa тимoл и ĸapвaĸoл. Teзи вaжни opгaнични cъeдинeния мoгaт дa зaщитят opгaнизмa cpeщy шиpoĸ cпeĸтъp oт бaĸтepии, ĸoитo мoгaт дa зaceгнaт ĸoжaтa, чepвaтa и дpyги чacти нa тялoтo. Pигaнът e cъщo cлaбo cтимyлиpaщ aгeнт, ĸoйтo мoжe дa yвeличи пpoизвoдcтвoтo нa бeли ĸpъвни ĸлeтĸи и дa ycĸopи мeтaбoлизмa, ĸoeтo вoди дo пo-бъpзo възcтaнoвявaнe нa чecтo cpeщaнитe зaбoлявaния.
  • Πoдoбpявa здpaвeтo нa cъpцeтo - Opeгaнo e ecтecтвeнa фopмa нa oмeгa-3 мacтни ĸиceлини, блaгoпpиятният вид xoлecтepoл, ĸoйтo вcъщнocт пoдoбpявa здpaвeтo нa cъpцeтo ви.
  • Дeтoĸcифициpa тялoтo - Бoгaтaтa нa xpaнитeлни вeщecтвa pигaн, c виcoĸo cъдъpжaниe нa мaнгaн, ĸaлций, жeлязo, витaмин K, влaĸнa и шиpoĸa гaмa oт дpyги opгaнични cъcтaвĸи, гo пpaви идeaлнa билĸa зa дeтoĸcиĸaция нa тялoтo. Изcлeдвaниятa пoĸaзвaт, чe pигaнът мoжe дa пoмoгнe нa чepния дpoб и дa ycĸopи пpoцeca нa eлиминиpaнe нa тoĸcинитe.
  • Πoдoбpявa здpaвeтo нa ĸocтитe 

  ЕКСТРАКТ МАЩЕРКА

  Все по-често се говори за това как свободните радикали допринасят за стареенето и причиняват увреждане на клетките, което може да предизвика различни патологични процеси. Според съвременната фитотерапия Мащерката съдържа няколко вида антиоксиданти - флавоноиди, терпинен, бета каротин, които прочистват тялото от свободните радикали и ни помагат да се предпазим от вредите, които те могат да му нанесат.
  Въпросната билка съдържа и тимол - специфичен антимикробен агент, който действа смело в борбата с различните типове патогенни микроорганизми - вируси, гъбички, паразити, бактерии.
   

  ЕКСТРАКТ КУРКУМА

  Куркумата е може би най-мощната билка на планетата в борбата и в потенциалното обръщане на редица болести. Предпазните свойства на куркумата се дължат на активната ѝ съставка куркумин – вещество с толкова разнообразни и мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, че както показват наблюденията, защитава и подобрява здравето на буквално всеки един орган в тялото.
   

  ЕКСТРАКТ КОТЕШКИ НОКЪТ

  В химическия състав на растението Котешки нокът влизат 17 различни алкалоида, танини, флавоноиди, стероли и други вещества. Котешкият нокът съдържа оксиндол-алкалоиди, които имат доказана биологична активност. Екстрактът от Котешки нокът стимулира нормалните процеси на възстановяване на увредената ДНК, което може да намери приложение в периода след прилагане на химиотерапия и лъчетерапия. Повишава активността на имунната система и потиска възпалението. Освен на алкалоиди, Котешкия нокът е богат и на флавоноиди, на които се дължат биологичните ефекти на растението – мощно антиоксидантно, противовъзпалително, антисептично, хепатопротективно диуретично и детоксикиращо деиствие. Котешкият нокът притежава свойството естествено да прочиства токсините от червата и кръвта.
   

  ЕКСТРАКТ БЯЛ ТРЪН

  Съвременната наука проучва с интерес богатия състав на Белият трън. Билката предпазва черния дроб от увреждания и подобрява функцията му, предотвратявайки щетите, нанасяни от токсини, и стимулирайки развитието на нови чернодробни клетки, които да заместят старите и увредените. Тази билка подобрява имунитета и менструалния синдром. Благодарение на нея се подсилва отделянето на холестеринови плаки и триглицериди. В семената на белия трън се съдържа силимарин, който увеличава способността на чернодробните клетки да се регенерират чрез жизненоважен процес, известен като синтеза на протеини. Учените са доказали, че силимаринът противодейства на ефектите от отровите на най-опасния чернодробен токсин. Белият трън е богат е на мастноразтворими витамини (E, A, D, F ). Съдържа още дефицитни микро и макроелементи като цинк, селен, йод, бор, мед и др.
   
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  • 2 капсули дневно, след хранене с достатъчно количество вода;
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст;
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца;
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
  • Не съдържа оцветители, глутен, лактоза, захар, мая.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

 • Павла Емилова
  2022-12-12 20:39:20
  Здравейте! Може ли някой да ми отговори, може ли да се пие превантивно? Възможно е да имам генна обремененост от майка си, която почина много млада. Имаше рак на гърдата, след 8 г направи рецидив на другата гърда и след това разсейки в лимфната система. Ходя на профилактични прегледи веднъж годишно, но ще се радвам някой да ми отговори и ако може превенция, да си го закупя! Благодаря предварително!
  Пламен Ананиев
  2022-03-28 17:19:10
  С онкологично заболяване съм и провеждам химиотерапия. Не се чуствам отпаднал с карцинофикс
  Христо Кючуков
  2022-02-07 21:00:14
  С онкологично заболяване съм и с направени три химиотерапии. По време на третата химиотерапия приемах паралелно и карцинофикс. Много по - бързо се възстанових, нямах повръщане и отпадналост.
  Бистра Иванова
  2019-11-29 17:13:02
  Преди 2 години ми откриха бучка на гърдата и гърдата ми беше отстранена. Направени ми бяха 6 курса химиотерапия. Поинтересувах се в интернет за хранителни добавки подпомагащи лечение на рак и видях, че има полза от тях.От две години не съм спирала да приемам Карцинофикс.Направен ми бе пет скенер и нямах нито една лоша клетка. Чувствам се много добре от него. След приема на Карцинофикса в болницата ме питат какво приемам и съм казала, че вземам Карцинофикс. В органите ми нямам никакви разсейки. Чувствам се много добре от тази добавка.Със сигурност помага и вярвам в това.Изкарах химиотерапията , въпреки ,че беше много силна....Имах много разсейки в малкия таз и в костите , а сега след направения ми пет скенер ми казаха , че нямам нито една лоша клетка. Препоръчала съм Карцинофикса на мои близки и познати с ракови образования.Много съм доволна от този продукт и горещо го препоръчвам.
  Петър Петров
  2019-07-14 10:10:33
  Имах рак на дебелото черво и приемах билковата комбинация. Накратко резултатите, които постигнах спасиха живота ми.
  Д-р Албена Янакиева
  2019-04-16 13:07:22
  Въпреки че съм медик, се доверявам и на фитотерапията и винаги я съчетавам с конвенционалното лечение. Продуктът е прекрасен. Препоръчвам и за профилактичен прием

Сходни продукти