КОЗМЕТИКА

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Душ гелове и сапуни

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 4 от общо 4 (1 страници)

Описание

ВРЕМЕТО, КОЕТО ПРЕКАРВАМЕ В БАНЯТА, ЦЕЛИ НЕ ПРОСТО ДА ОТМИЕ МРЪСОТИЯТА ОТ ТЯЛОТО НИ, НО И ДА НИ ТОНИЗИРА И НАКАРА ДА СЕ ПОЧУВСТВАМЕ РЕЛАКСИРАНИ.

Стрес, напрежение и умора - работният ден би могъл да бъде доста натоварен и фрустриран, но ако съумеем да си осигурим пълноценна почивка у дома, следите от негативните емоции ще се заличат напълно.

Много е важно и как точно прекарваме времето си в банята. Ако бързаме да се изкъпем, няма да успеем да се потопим в усещане за отмора, а по-скоро просто ще се отървем от мръсотията. Но ако превърнем моментите под душа в специален ритуал, наслаждавайки се изцяло на козметиката, която използваме, вземането на душ ще се превърне в луксозна СПА процедура, която ще подобри и настроението ни.

Какви видове душ гел има?

Кожата на всеки е различна. Когато избираме душ гел или сапун, е редно да вземем предвид нейните нужди и специални потребности, за да не предизвикаме сами неприятни раздразнения, които могат да се разраснат и до по-сериозни състояния, изискващи медицинска намеса. 

Преди да купим измивна козметика за тяло, е добре да се информираме за вариантите, които имаме пред себе си. Колкото повече са те, толкова по-лесен ще бъде изборът ни. При душ геловете съществуват различни вариации, всяка от които носи конкретни ползи за кожата ни. 

Някои действат успокояващо, други - тонизиращо, а трети имат за основна функция дълбоката хидратация. Не трябва да пренебрегваме и различните аромати - важно е да изберем душ гел с аромат, който ни действа добре, за да превърнем престоя в банята в приятно и релаксиращо преживяване.

Не забравяйте, че моментите там могат да бъдат истинска наслада за сетивата и поканете природната козметика на Biotica в дома си.

Как да изберем козметика за чувствителна кожа?

Все по-често хората се оплакват от чувствителна кожа, която е изключително нетолерантна и реагираща на почти всеки един гел или сапун, който нанасяме върху нея. Ако редовно усещаме опъване, щипане и парене, то значи кожата е податлива към раздразнения, а ние трябва много да внимаваме каква козметика използваме. 

Душ геловете и сапуните на натурална основа се отличават значително от останалите по състава си:

  • Не съдържат алкохол и изкуствени ароматизатори и оцветители;
  • Имат неутрално Ph;
  • В тях няма парабени и консерванти;
  • Съдържат антиоксиданти и масла с натурален произход;
  • Не предизвикват добре познатите дискомфортни усещания;
  • Спомагат за успокояването на кожата;
  • В състава си не включват ГМО, синтетика, консерванти, петрол и алергени.

Козметичните продукти с максимално пречистен състав са подходящи и за бебета. Доверете се изцяло на натуралните душ гелове и нека мекотата им Ви плени напълно.

Защо Biotica е правилният избор за вас?

Когато избираме онлайн натурална козметика за тяло, искаме най-доброто за семейство си на разумна цена. Не сме склонни да правим компромиси, защото знаем колко е важно да се грижим за кожата си по възможно най-добрия начин. Biotica е правилното решение за всички онези, които осъзнават предимствата на природните продукти. Качество и СПА комфорт - нека станат част от ежедневието Ви.