КОЗМЕТИКА

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Грижа за ръце

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 1 от общо 1 (1 страници)

Описание

ПРАВИМ ВСИЧКО С РЪЦЕТЕ СИ. РАБОТИМ, ОБЩУВАМЕ С ОКОЛНИТЕ, ДОМАКИНСТВАМЕ И СЕ ОТДАВАМЕ НА ЗАНИМАНИЯ С ЦЕЛ РАЗВЛЕЧЕНИЕ. ТОВА НАЛАГА НУЖДАТА ОТ СПЕЦИАЛНА КОЗМЕТИКА ЗА ТАЗИ ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО НИ, КОЯТО ДА НИ ОСИГУРЯВА ДОБРА ХИДРАТАЦИЯ ПРЕЗ ВСЕКИ ЕДИН СЕЗОН ОТ ГОДИНАТА. КРЕМЪТ ЗА РЪЦЕ Е ОСНОВЕН ПРОДУКТ, КОЙТО ИЗПОЛЗВАМЕ СУТРИН И ВЕЧЕР, А ИЗБОРЪТ МУ ЗАВИСИ ОТ ОСОБЕННОСТИТЕ НА КОЖАТА И НЕЙНИТЕ НУЖДИ.

Към основната козметика бихме могли да добавим и ексфолиращи продукти, които да отстранят мъртвата кожа и да придадат още повече мекота и гладкост. Натуралните козметични продукти са оптимален вариант в случая, защото те съчетават в себе си нежния аромат на природата и категоричното й чудотворно действие. 

Каква козметика за ръце да изберем?

Много хора подценяват този вид козметика, намирайки я за второстепенна по значение. Не може да се отрече, че харчим доста повече средства за кремове за лице, но не само това говори за отговорността, която проявяваме към външния си вид. Нека не забравяме и за ръцете си. Те са нашата визитна картичка, защото именно тях подаваме при запознанство с хора, а ако те изглеждат добре, това няма да остане незабелязано.

Преди да купим крем за ръце, е редно да решим и какъв точно да бъде той, за да не се окаже безвъзвратно забравен в шкафа с козметика. Ако кожата ни е суха, е добре да заложим на силно хидратиращи продукти, но ако е мазна и склонна към изпотяване - на предложения с лека и неутежняваща текстура. Нека не забравяме и за сухотата на кожата през зимата. Тя намира изражение най-често в крайниците, а те от своя страна трябва да са добре овлажнени, за да не се напукат.

Как да се грижим за кожата на ръцете си през зимата?

Зимата е много специфичен сезон от годината, който ни принуждава да променим изцяло концепцията си за качествена козметика, а и за грижата на кожата като цяло. Препоръчително е да се придържате към следните правила, за да се радвате на красиви ръце, достойни за реклама:
  • Носете ръкавици;
  • Сутрин и вечер нанасяйте подходящ крем;
  • Използвайте специални измивни средства с нежна формула;
  • Ексфолирайте редовно кожата;
  • Масажирайте при нанасянето на крем, за да подобрите кръвообращението.

Нека не подминаваме и значението на красивия маникюр. Той, в допълнение с правилната грижа за ръце от наша страна, ще ни осигури и търсените резултати - през зимата и не само тогава!

Защо да се доверим на Biotica?

Козметиката от Biotica е 100% натурална и на добри цени. Все повече хора днес избират да се доверят на природата и го правят като съчетават модерни разработки, чиято ефективност е константна величина и не подлежи на промяна. С Biotica вече имате неограничен достъп до козметика онлайн, която няма аналог. Вие я заслужавате. Вие заслужавате най-доброто от света на натуралната грижа за лице и тяло.