Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

Категории

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Хранителни добавки

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 261 (22 страници)

Описание

Как хранителните добавки могат да допринесат за нашия здравословен начин на живот?

Все по-трудно е да се живее по разписаните здравословни норми. Бързото хранене и ежедневие, повишеният стрес и далеч по-голямата ни мобилност правят почти невъзможна задачата да се грижим ефективно за своето здраве. Това, разбира се, води до бум на хронични заболявания във все по-ранна и активна възраст.

Давайки си сметка за тези опасни процеси, всеки от нас търси лесен и бърз достъп до качествени средства за подкрепа на своите организъм и имунна система, които са подложени на все повече атаки от околната среда. В тези условия натуралните хранителни добавки са най-ефективното и полезно средство за набавяне на нужните сили за устояване в трудните ни условия на живот. 

Чистите билкови продукти, които предлага Биотика, възстановяват по естествен път нарушените процеси в нашите организми и спомагат за трайно връщане на тонуса и енергията за физически и умствени дейности. Биологичните хранителни добавки със сертифициран произход не дават странични ефекти и не пречат на вече започнат прием на лекарства за хронични заболявания. Идвайки директно от природата, те са натурални и надеждни източници на ценни витамини, минерали, аминокиселини и хранителни вещества, които трудно си набавяме чрез храната в ежедневието.

Какви видове съществуват и какви са основните им съставки?

Съществуват много и различни видове хранителни добавки в зависимост от тяхната форма и съдържание. Така например, много от тях съдържат синтетични форми на аминокиселини или витамини и минерали. Могат да се приемат под формата на прах, таблетки, капсули, сашета и т.н.

С по-широкоспектърно действие са хранителните добавки на билкова основа. Те съдържат комбинации от екстракти на лечебни растения, които се базират на изпитани рецепти на народната и традиционната медицина. Целта на тези билкови миксове е не просто механично да се съберат няколко природни дарове със сходни свойства, а да се подбере такъв сбор от тях, който да направи общото цяло по-силно, тоест - химичните им свойства взаимно да се допълват и да въздействат по-трайно и по-пълно върху нашите организми. 

Билковите хранителни добавки също могат да се приемат като таблетки, капсули и сашета, но имат и една по-високо усвоима форма - тинктура от лечебни растения. Алкохолният разтвор от билки гарантира по-бързото разграждане и усвояване на биологично активните им съставки, което дава по-бърз ефект върху нашето здравословно състояние.

Какво е важно да знаем за безопасната им употреба? 

Приемани редовно, по разписаните правила и дневна доза, билковите хранителни добавки рядко могат да причинят страничен ефект или дискомфорт. Ако все пак имате съмнение за въздействието им, винаги започвайте с най-ниската доза и след като организмът привикне, повишете приема. 

Ако системно пиете лекарства за тежки хронични заболявания, все пак се консултирайте със своя лекуващ лекар при решение за допълваща лечебна терапия с хранителни добавки. 

Най-важно е когато избирате продукт, независимо за каква цел, да се уверите, че ви предлагат изделие с гарантирано от закона качество, подплатено със сертификат. Освен това, за максимално отчетлив резултат, се уверете, че използваните екстракти са биологично чисти. 

Какви са предимствата на онлайн магазин Biotica.bg?

Онлайн магазинът на Биотика е с лидерски позиции на пазара за хранителни добавки благодарение на широката си гама от различни по форма и съдържание продукти с гарантирано качество и оптимално достъпни цени. 

На Biotica.bg целогодишно може да откриете разнообразие от различни билкови серии:

за отслабване;

★ за черен дроб;

★ за детоксикация и прочистване на токсини от основни органи в нашето тяло;

за очи;

★ за диабет;

★ за сърце (и пречистване на лимфната система);

★ за холестерол;

за подагра;

★ за бъбреци;

за простата;

★ за мъже и за жени - контрол на хормоналния баланс, повишаване на репродуктивните възможности, справяне с кисти и миоми;

★ за стави и здрави кости;

★ за бели дробове;

★ за щитовидна жлеза;

★ за подкрепа на мозъка и нервната система.

В онлайн магазина всички хранителни добавки са придружени от подробно описание на действието на всяка от съставките и на продукта като цяло. Включени са препоръки за прием, сертификати за качество и автентични рецепти от народни лечители. Повечето от най-продаваните изделия са налични целогодишно на трайно ниски цени.