СЛИМ ЕКСТРИЙМ - Понижава теглото и потиска апетита

Слим Екстрийм е най-силният продукт за отслабване в портфолиото на Biotica 1961. Формулата на продукта включва едни от най-мощните съставки за изгаряне на подкожните мазнини и контрол на апетита. Екстремният редуктор на телесното тегло се препоръчва за хора, които искат да свалят повече килограми, имат разширен стомах и високо количество подкожни мазнини.

 • Значително намалява апетита още в първите дни на прием; 
 • Стимулира изгарянето на подкожни мазнини; 
 • Изхвърля излишните течности и токсини от организма; 
 • До -15 кг при тримесечна терапия*;
 • Без "Йо-Йо" ефект;

 

▶ Една опаковка Слим Екстрийм съдържа 60 капсули = 60 дневни дози. Продуктът може да се приема и по втора Схема: По 1 капсула дневно в първите 10 дни, след което се продължава с 2 капсули на ден за период от 25 дни (35 дневни дози).

 

СЪДЪРЖАНИЕ 60 капсули
ДНЕВНА ДОЗА

По схема

КУРС НА ТЕРАПИЯ

3 месеца

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • Слим Екстрийм е естественото продължение на изключително успешните хранителни добавки Фет Бърнър, Слим x5 и Фигура Фикс, които успяха да се наложат на пазара и да се превърнат в предпочитани продукти за отслабване сред нашите клиенти.

  За да надградим успеха трябваше да създадем подобрена формула, базирана на екстракти, вложени в досегашните продукти, но и да разширим състава с нови, по-силни екстракти. След серия консултации с диетолози и експерти в областта на здравословното хранене, успяхме да създадем формула, която да задоволи търсенето на потребителите, борещи се с наднорменото тегло - да изгаря мазнините, да контролира апетита, да не изисква строг хранителен режим и тежки тренировки за постигане на желания резултат и не на последно място - да не подлага на риск  по никакъв начин човешкото здраве.

  Слим Екстрийм се отличава от повечето продукти на пазара със своята богата формула - успяхме да съберем в един продукт едни от най-ценните съставки за борба с наднорменото тегло. Вече не е необходимо да комбинирате няколко продукта, за да постигнете желания резултат и в същото време да подлагате на риск здравето си, приемайки несъвместими екстракти и опасни количества.

   

  До -15 кг, без “Йо-йо” ефект

  • Иновативната формула е базирана на комбинация от 5 компонента, които гарантират изгарянето на мазнините и контрол върху апетита, като в същото време запазват постигнатите резултати и не водят до т.нар. “Йо-йо” ефект;
  • Комбинацията на Слим Екстрийм с правилен хранителен режим и минимална физическа активност могат да свалят до 15 килограма от телесното тегло за период от 3 месеца;
  • Моментално действие върху апетита още в първите дни на прием;

   

  Иновативна формула

  Хранителната добавка Слим Екстрийм съдържа екстракт от лютив червен пипер, малинови кетони, екстракт от горчив портокал, екстракт от зелен чай и CLA – (Linoleic Acid) с източник семена на Шафранка. Мощната формула на продукта гарантира постигане на желания резултат само с 1 капсула на ден. За по-високи резултати приемът може да се увеличи по 2 капсули дневно, съгласно описаната схема на прием.

   

  Препоръчителни схеми на прием

  Продуктът може да се приема по 2 схеми, съобразно нуждите и поставените цели:

  • Схема 1: По 1 капсула дневно (60 дневни дози в опаковка) за балансирано изгаряне на мазнини
  • Схема 2: По 1 капсула дневно в първите 10 дни, след което се продължава с 2 капсули на ден за период от 25 дни (35 дневни дози)
  • *За по-продължителен период на прием се препоръчва почивка от 14 дни след всяка трета опаковка
    

  Екстракт лютив червен пипер /Capsicum frutescens/

  Екстрактът от лютивия червен пипер има изключително силно влияние върху метаболизма, повишава обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнини и контролира апетита. Лютивият пипер повишава още енергията и издръжливостта на тялото. 

  Малинови кетони (екстракт от малини) /Rubus idaeus/

  Малиновите кетони са една от най-ценните съставки в натуралните фет бърнъри. Подпомагат процеса за изгаряне на мазнини и са силен антиоксидант.

  Екстракт горчив портокал /Citrus aurantium/

  Синефринът е активното вещество на горчивия портокал и е популярен като средство за регулиране на телесната маса. Подпомага обмяната на веществата и подкрепя стомашно-чревния тракт. Горчивият портокал подкрепя перисталтиката и спомага за нормалното изхождане по време на диета. Екстрактът “забързва”  метаболизма и спомага за поддържане на нормалното ниво на мазнините в организма.

  CLA – (Linoleic Acid) с източник семена на Шафранка /Carthamus tinctorius/

  Свързаната линолова киселина (CLA) има свойствата да действа като “блокатор” на мазнините в депата на човешкото тяло и да ги пренасочва към работещите мускулни клетки, превръщайки ги в източник на енергия.  Установено е, че CLA намалява размера на мастните клетки, увеличава мускулната маса и намалява телесните мазнини, особено в коремната област. Има антиоксидантни и имуностимулиращи свойства.

  Екстракт зелен чай /Camellia sinensis/

  Тонизира и ускорява метаболизма, съдейства за по-бързото изхвърляне на шлаки и токсини. Извежда от тялото излишните задържани течности, премахва ефективно целулита.

   

   

   

   

  Дозировка
  Дневна доза по 1 капсула дневно след хранене. При активно спортуващи: 1 капсула дневно в продължение на 10 дни, следващите 25 дни – по 2 капсули дневно, след хранене.
  Съдържание в опаковка 60 твърди желатинови капсули от 440mg.
  Съставки на база дневен прием
  *Хранителната стойност не е установена.
  Екстракт от Зелен чай /Camellia sinensis/ 40mg*
  Екстракт лютив червен пипер /Capsicum frutescens/ * 200mg*
  Малинови кетони (екстракт от малини) /Rubus idaeus/* 100mg*
  Екстракт горчив портокал /Citrus aurantium/* 50mg*
  CLA с източник семена на Шафранка /Carthamus tinctorius/* 50mg*
  Съхранение
  На сухо и тъмно място при температура под 30°С
  Други съставки
  Антислепващи агенти, магнезиев стеарат, силициев диоксид
  Капсула желатин, оцветител (калциев карбонат)
  Произход на съставките:
  извън ЕС и ЕС
  • Cъcтaвĸи нa бaзa днeвeн пpиeм:

   Eĸcтpaĸт oт Зeлeн чaй /Саmеllіа ѕіnеnѕіѕ/ 40mg

   Eĸcтpaĸт лютив чepвeн пипep /Сарѕісum frutеѕсеnѕ/ *200mg

   Maлинoви ĸeтoни (eĸcтpaĸт oт мaлини) /Rubuѕ іdаеuѕ/* 100mg

   Eĸcтpaĸт гopчив пopтoĸaл /Сіtruѕ аurаntіum/* 50mg

   СLА c изтoчниĸ ceмeнa нa Шaфpaнĸa /Саrthаmuѕ tіnсtоrіuѕ/* 50mg

    

  Други съставки:

  • Антислепващи агенти: магнезиев стеарат и силициев диоксид;
  • Капсула (оцветител калциев карбонат)
  • По 1 капсула дневно след хранене.
  • При активно спортуващи: 1 капсула дневно в продължение на 10 дни, следващите 25 дни – по 2 капсули дневно, след хранене.
  • Да не се превишава предписана доза.
  • Не замества балансираното и разнообразно хранене.
  • Да се съхранява на недостъпно за деца място.
  • Да не се приема при бременност, кърмене, високо кръвно налягане, глаукома, мигрена, инфаркт, епилепсия, сърдечна аритмия, прием на антидепресанти.
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.

  Внимание: Този продукт съдържа Екстракт от Лют червен пипер /Capsicum annuum/, който може да предизвика дразнене при хора с чувствителен стомах. Да не се комбинира с други продукти, които съдържат същия екстракт.

  • Не съдържа оцветители, глутен, лактоза, захар, мая.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

 • Hristina
  2024-06-11 16:32:23
  Здравейте! Искам да питам дали правилно го приемам след 12:00часа хапвам и вземам една капсула и след това вечер след храна! Можели преди храна да се приема? Биотика 1961: Да, правилно го приемате. Ако се вземе преди хранене може да действа малко по-силно, но и да подразни от лютивия пипер. Ако нямате проблем със стомаха - приемайте го така.
  Веселина Ангелова
  2024-06-11 15:05:40
  Здравейте, има ли вероятност някоя от съставките да даде положителен резултат при проверка за забранени субстанции? Понеже съм чувала че има и такива случаи Биотика 1961: Не, няма такива съставки.
  KDraganov
  2024-05-13 13:56:57
  Може ли да се приема в комбинация с малиновите кетони? Ако не, с кое е по-добре да се започне? Отговор Биотика 1961: Слим Екстрийм също съдържа Малинови кетони, макар и в по-малко количество. В случай, че имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на тел.: 0877 72 10 40
  Temenuga Lyubenova
  2024-05-05 20:29:55
  Здравейте, като започнах да го пия усещам болки в корема,нормално ли е нощем да имам една тъпа болка ниско в корема? Отговор Биотика 1961: Може да ви дразни екстракта от лютив пипер. При чувствителен стомах, приемайте по време или след хранене.
  Галя Христова
  2024-05-03 15:51:06
  Защо не публикувате и отрицателните коментари?
  Моника Василева
  2024-04-25 03:00:28
  Здравейте, може ли продукта Слим- екстрийм да го приемам заедно с L-carnitine и Холин с бял трън, за по-оптимални и бързи резултати. Отговор Биотика 1961: Да, може да се комбинира. Съобразете количеството L-Carnitine.
  Loreta Gacheva
  2024-04-15 13:31:36
  Здравейте,може ли да се приема с Cellulite reducer на biotica? Отговор Биотика 1961: Да, може да се комбинират.
  Галя Петрова
  2024-04-09 05:45:38
  Здравейте, пия в момента билков продукт със следното съдържание: активен ябълков оцет, коприва, лен, пчелник, мащерка, маточина, слез, глог цвят, хмел, анасон. върбинка, резене, морач, жълта комунига, агримония, жълт кантарион. мента лист, синя жлъчка. Мога ли да комбинирам този продукт със Слим екстрийм-Вашият продукт. Благодаря Ви! Отговор Биотика 1961: Да, няма дублиране на състава
  Марина
  2024-03-25 17:15:02
  Продукта е добър намаля апетита, но аз получих много силни болки в стомаха! Биотика 1961: Здравейте, наличието на екстракт от лют пипер може да доведе до дискомфорт. Не се препоръчва и в комбинация с други продукти, съдържащи сходен състав.
  Камелия Иванова
  2024-03-02 11:21:52
  Здравейте! Искам да попитам продукта може ли да се приема,ако имам инсулинова резистентност?Ще повлияе ли на кръвната ми захар?И мога ли да го комбинирам с вашия чай за диабетици? Отговор Biotica 1961: Да, може да се приема. За оптимални резултати при ИР - комбинирайте с продукта ИнсуРезист.
  Йони Петрова
  2023-12-26 00:23:35
  Много съм доволна. Втори месец го пия и съм -8кг. С добра диета и продукта се отслабва с лекота препоръчвам го с две ръце
  Ина Кръстева
  2023-06-05 06:39:30
  Здравейте, възможно ли е да има ефект на констипация? Биотока: Няма съставка, която да доведе до констипация. Вероятно ако спазвате режим на хранене/диета, би могло да доведе до констипация в началото.
  Вероника Тодорова
  2023-06-01 23:20:46
  Здравейте, продуктът може ли да се приема като комбинация, заместващ един от приемните на SLIMx5? Биотика: Да, може да комбинирате със Слим х5, като от него вземате само 1 доза. При допълнителни въпроси, свържете се с нас на тел.: 0877 72 10 40
  Виктория Георгиева
  2023-05-03 20:22:27
  Здравейте, искам да попитам дали мога да приемам слим Екстрийм заедно с противозачатъчни? Отговор Biotica 1961: Няма установено противопоказание.
  Илияна Стефанова
  2023-04-29 23:10:22
  За 3 месеца прием, не забелязах абсолютно никакви резултати. Отговор Biotica 1961: Продуктът действа при спазване на хранителен режим или повишена физическа активност. Няма хранителна добавка, с която да свалите килограми, без да положите усилия от ваша страна.
  Милена Петрова
  2023-04-28 13:32:55
  Здравейте! При продължителен прием трябва ли на всяка нива опаковка първите 10 дни да се пие по 1 таблетка, или това важи само за първата опаковка и след това се продължава по 2 таблетки до края на третата опаковка? И мога ли да го комбинирам с масло от бораго и вечерна иглика? Отговор Biotica 1961: Не, след първия курс може да продължавате с по 2 капсули. Да, може да ги комбинирате.
  Азв
  2023-03-05 22:02:07
  Противопоказанията на продукта къде са описани,защото от лютиа пипер някой може да се "гътне".., алергии, ликарства и т.н. Отговор Biotica 1961: В раздел "Прием" е посочено ясно в какви случаи не се препоръчва приема на продукта. "Да не се приема при бременност, кърмене, високо кръвно налягане, глаукома, мигрена, инфаркт, епилепсия, сърдечна аритмия, прием на антидепресанти."
  Силвия Стоименова
  2023-03-01 17:29:11
  Здравейте! Двете капсули наведнъж ли се приемат или след две поредни хранения? Отговор Biotica 1961: Приемайте разделно, за да не ви подразни. Поздрави,
  Силвия Стоименова
  2023-03-01 17:29:03
  Здравейте! Двете капсули наведнъж ли се приемат или след две поредни хранения? Отговор Biotica 1961: Приемайте ги по отделно.
  Христина Николова
  2023-02-09 10:19:10
  Здравейте, може ли да се комбинират Слим екстрийм и Фигура фикс? Ако може, как да се разпредели приема? Отговор Biotica: Приемайте само един продукт за отслабване.
  Гергана Мирчева
  2023-02-05 12:09:35
  Здравейте,искам да попитам след трите месеца може ли да продължавам да го пия ,ако има желаният ефект? Отговор Biotica: Да, след кратка почивка от 1-2 седмици.
  Биотика
  2023-01-26 16:32:12
  Да, може да се комбинират
  Биотика
  2023-01-26 16:31:50
  Консултирайте се с наблюдаващия ви лекар.
  Даница Димова
  2023-01-22 00:05:09
  Може ли да се използва по време на бременност ? Ако да , как се приема ? Една опаковка за колко време стига ?
  Вяра Ликова
  2023-01-17 17:46:22
  Здравейте!Продукта може ли да се приема едновременно с Паразитакс и Хепа Клийнър?
  Таня Иванова
  2023-01-03 00:29:12
  Здравейте,този продукт има ли слабително действие и дали дразни стомаха, тук като в тази част относно стомаха съм уязвима. Пиша съм от вашите продукти фигура фикс и се чувствам добре, но тук ме притеснява лютия пипер и зеления чай, дали съотношението няма да провокира реакция в организма. Благодаря ????
  Biotica.BG
  2022-12-10 10:22:59
  Да, може, но приемайте Слим Екстрийм само сутрин.
  Биотика
  2022-12-10 10:13:36
  Консултирайте се с лекуващ лекар.
  Галя
  2022-11-24 00:31:34
  Здравейте, пия добавката Релаксан, заради тревожност и искам да си взема Extreme Slim. Мога ли да ги комбинирам? Много съм доволна от Релаксан. Благодаря предварително!
  Алекс
  2022-11-21 17:33:22
  Здравейте!Тази добавка ,може ли да се приема заедно с бета блокер(конкор) при ускорен пулс?
  Алекс
  2022-11-21 14:19:54
  Здравейте!Тази добавка ,може ли да се приема заедно с бета блокер(конкор) при ускорен пулс?
  Алекс
  2022-11-21 14:19:43
  Здравейте!Тази добавка ,може ли да се приема заедно с бета блокер(конкор) при ускорен пулс?
  Biotica.BG
  2022-10-24 16:39:29
  Препоръчваме ви да се консултирате с лекаря, изписал медикамента.
  Кристина Георгиева Тодорова
  2022-10-24 14:48:33
  Здравейте! Имам високо кръвно налягане, което лекувам, имам хипофункция на щитовидната жлеза и инсулинова резистентност. Мога ли да приемам слим екстрийм без този препарат да повлияе на моите заболявания?
  НБ-
  2022-10-21 12:44:44
  Здравейте, Приемам по 1 хапче Сероксат на ден ( антидепресант) мога ли да приемам и Слим Екстрийм
  Biotica.BG
  2022-10-06 16:45:23
  Да, може да ги комбинирате.
  Биргюл Ахмед
  2022-10-02 23:44:43
  Мога ли да приемам хапчетата заедно с colon cleaner plus
  Biotica.BG
  2022-09-27 15:34:42
  Здравейте, не препоръчваме комбинация на двата продукта. Изберете един от тях, който да приемате за 3-месечна терапия. Поздрави
  Марина Делева
  2022-09-27 12:05:03
  Здравейте, Искам да поръчам този продукт и Фет бърнъра от Вашите. Приемането на двата медикамента едновременно дали е добро решение? Както и някой от другите Ви продукти за отслабване.. Сърдечно благодаря за отговора Ви.
  Biotica.BG
  2022-09-07 13:37:05
  Първите 10 дни по 1 капсула, след това може и по 2 на ден.
  Севдалина Стоева
  2022-09-01 16:12:24
  Здравейте! Пила съм Фет Бърнъра от вашите продукти и съм много доволна. Сега реших да пробвам и Слим Екстрийм... Не съм активно спортуваща,затова по 1 таблетка дневно ли трябва да приемам?
  biotica.bg
  2022-04-14 16:47:37
  Здравейте, Асена Райчева, да може да се комбинира, тъй като няма повторение в състава.
  Асена Райчева
  2022-04-14 14:56:30
  може ли продукта Слим екстрийм да го съчетая с царевична коса за по-добър ефект?
  biotica.bg
  2022-03-24 09:42:15
  Здрвейте, не бихме препоръчали с цел да се избегне превъзбуждане на организма.
  Въпрос
  2022-03-23 17:19:57
  Може ли да се използва заедно с slim5
  Радост Караколева
  2022-02-02 21:59:28
  Приемах Слим Екстрийма само два месеца и теглото ми намаля с 4-5 килограма. Минимално ограничение имам относно храната. Апетита ми се потисна.
  biotica.bg
  2022-02-02 15:29:19
  Нора Пиперевска, продукта не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.
  Нора Пиперевска
  2022-02-02 13:53:39
  Как влияе на подрастващ организъм, ако приема този комплекс от билки за отслабване? Има ли препоръчителна възраст, от която нататък е категорично безопасен приемът? И има ли противопоказания и странични ефекти? Благодаря предварително за отговора Ви!
  biotica.bg
  2022-01-11 11:49:41
  Здравейте, Катя Кънева, няма точни данни как влияе на глукомата.
  Катя Кънева
  2022-01-08 16:37:30
  Относно противопоказанията глаукома ..... до каква степен влияе на глаукомата?
  Нина Параскевова
  2022-01-06 12:58:04
  Пия го вече трети месец и съм отслабнала почти 10 кг. Преди това съм приемала какви ли не продукти но такъв отличен резултат не съм имала. Страхотен билков продукт и разбира се с отлични резултати. Намалих количеството храна, която приемам, но с по-чести приеми и изкачвам стълбите до 4ти етаж. Приема на вода ми е проблем, но се насилвам да пия поне 1,5 л на ден
  Павлина Ивайлова
  2021-09-18 09:56:51
  Признавам си, че бях много предубедена към продукта, защото съм пробвала какво ли не. След карантината качих над 10 килограма, съпругът ми също. Решихме все пак да рискуваме и взехме по 3 опаковки за всеки. Първия месец той свали 5 килограма, аз 3 и съм много доволна. Много важно за всички, които искат да го пият и да постигнат резултат - най-добре е по 2 капсули да се приемат и задължително го правете с хранителен режим. Още първчта седмица ще чувствате една лекота в стомаха, независимо дали кантара отчита нещо. Не се отказвайте, успех на всички!
  Антония
  2021-09-04 09:19:38
  Продуктът е страхотен. Пия го втори месец и съм минус 7 кг, което за мен е голямо постижение! Препоръчвам!
  biotica.bg
  2021-08-23 16:37:43
  Иво Манолов, по Ваша преценка е след кое хранене ще приемате продукта.
  biotica.bg
  2021-08-23 16:35:41
  Цветомира Пенкова, да, може да приемате по две капсули.
  Иво Манолов
  2021-08-22 20:11:09
  Здравейте.....Взех подукта ви и пиши по една капсула дневно - след храна ,но ако е е по едно хапче на ден - за кое хранене става дума? След закуска,обяд или вечеря да се взима е най-добре.Благодаря предварително за отговора ! ! !
  Цветомира Пенкова
  2021-08-19 16:05:18
  Пия Слим Екстрийм по 1 таблетка от 8 дни.Мога ли след 10тия ден да пия по две таблетки(не съм активно спортуваща)?
  Вел. В.
  2021-08-15 00:31:03
  Не мислих, че ще оставя отзив толкова скоро след, като започнах употребата на Слим Екстрийм, но ето че го правя. Претърпях тежък инцидент, който ме обездвижи и теглото ми нарастна с около 15кг за пет месеца. За пръв път от пет месеца насам, апетита ми е обуздан и виждам резултати. Задължително ще завърша тримесечния курс и ще ъпдейтвам резултата си. За няколко дни имам вече минуси. Препоръчвам!
  Райна
  2021-07-15 15:33:06
  Малиновите кетони са добри за отслабване. Пила съм ги 3 месеца и бяха добри резултатите. Хубаво е, че има и в този продукт. Комбинацията с пипера мисля, че ще действа добре върху апетита. До момента съм приемала Фет Бърнър от вашите продукти, сега ще тествам с този и ще споделя отново мнение
  biotica.bg
  2021-07-15 13:45:56
  Анжела Сарахошева, да, може да ги приемате заедно.
  Анжела Сарахошева
  2021-07-15 12:59:38
  Здравейте, мога ли да приемам хапчетата заедно cellulite reducer?
  Мнение
  2021-07-09 16:36:36
  Лютивият пипер е много добър за отслабване!

Сходни продукти