Подарък при поръчки над 150 лв.

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки за отслабване

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 47 (4 страници)

Описание

ДОБРЕ ЛИ СЕ ЧУВСТВАТЕ В ТЯЛОТО СИ? ИЛИ ПЪК ВСЕ ВИ ОСТАВАТ НЯКОЛКО КИЛОГРАМА ДО ЖЕЛАНАТА ФОРМА? КАК ДА СЕ РАЗДЕЛИТЕ С ТЯХ? ВИЖТЕ НАШИТЕ СЪВЕТИ!


Какви са начините за отслабване?

Перфектната комбинация за отслабване е ясна: движение плюс здравословно хранене. Звучи просто, но прилагането ѝ на практика често ни затруднява. 
  • Физическа активност
В забързаното всекидневие сме затрупани със задачи и е трудно да отделим време за спорт. Нашият съвет: приемете физическата активност като един от неотменните си ангажименти за деня. Помислете къде може да вместите половин или един час спорт. Не е задължително да ходите до фитнеса или стадиона – упражненията вкъщи също могат да бъдат достатъчно ефективни, стига да следвате програма, подготвена от специалист.
  • Хранителен режим
И тук работата и забързаният дневен график често пречат на добрата организация. Здравословното хранене обаче трябва да е приоритет. Пиците на крак са лош приятел на отслабването. Създайте си навик да носите здравословна храна от дома и винаги бъдете заредени с пресни зеленчуци или плодове за похапване. И още: гладуването никога не е правилно решение. С него само може да постигнете йо-йо ефект. Правилната диета се базира не върху намаляване на количеството на храната, а върху подобряване на качеството ѝ.

Как действат добавките на билкова основа за отслабване?

Хранителните добавки са верен съюзник в мисията „отслабване“, когато знаем как да се възползваме от него. Различните формули стимулират различни процеси в тялото:
  • Изгаряне на мазнини. Т.нар. „фет бърнъри“ помагат за разбиване на мастните клетки, като подпомагат изгарянето на мастната тъкан. С тях видимо намаляват целулитът и излишните килограми;
  • Стимулират метаболизма. Със засилване на обмяната на веществата се поддържа здравословно тегло;
  • Пречистване и детокс. Чрез пречистването на червата се избягват проблеми като стомашно неразположение, подуване, газове. Отстранява се непреработената храна от дебелото черво и в крайна сметка се подобрява обмяната на въглехидрати и липиди;
  • Потискане на апетита. Така по естествен начин елиминираме похапванията между храненията и отслабването е постепенно.

Защо да се доверим на Biotica?

Хранителните добавки на Biotica са продукти от най-висок клас. В нашите билкови рецепти са включени само натурални съставки, без оцветители, парабени и синтетични масла. Ние използваме силата на природата чрез нейните най-мощни билки. Всеки продукт е изработен и тестван под стриктен контрол.
Цените ни са достъпни, а каталогът ни в раздела за отслабване е богат и предлага разнообразни хапчета, чай, капки и др. Но не забравяйте: всяка от формулите е максимално ефективна, когато е в съчетание с правилния хранителен режим и активен начин на живот!