ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Хранителни добавки за отслабване

Сортирай по:
Лимит:
Фет бърнър за жени и мъже промо
42.00 лв
24.00 лв
-43%
Показване от 1 до 12 от общо 47 (4 страници)

Описание

Бързият живот често превръща в сериозно предизвикателство поддържането на добра физическа форма. И мъже, и жени днес активно търсят хапчета за отслабване, защото не успяват да се справят достатъчно ефективно с контрола на теглото в своето ежедневие. 

Тенденцията разкри и опасната мода да се пият чайове, капсули и таблетки, предназначени за диабетици, с единствена цел бързо сваляне на килограми. 
Начини да се справим естествено с проблема има и те не се крият в медикаменти с неясни дългосрочни последици за организма, нито само в строги диети и глад. Има ефикасни билки и хапчета за отслабване на билкова основа, които са еднакво ефикасни както при мъже, така и при жени. 

Как можем да се справим с наднорменото тегло?


За да балансираме и оздравим своята фигура, трябва да открием ефективни начини за изгаряне на мазнини, забързване на метаболизма, потискане на апетита и установяване на здравословен хранителен режим. 

На всички ни е ясна общоустановената формула за отслабване - физическа активност (спорт, ходене пеша, фитнес) всеки ден, храни и напитки за бърз метаболизъм  и ефективни натурални хранителни добавки (билкови хапчета за отслабване и тинктури за контрол на теглото), които да подготвят тялото и подпомогнат процеса по топене на мазнини. 

Как да изберем подходящи хранителни добавки за отслабване?


Именно поради голямото търсене на ефикасни хапчета за отслабване, на пазара се появиха много и различни предложения, промотирани шумно от популярни лица. 

Причината повече от тях да не работят ефективно за всички или да предизвикат временно сваляне на килограми, последвано от йо-йо ефект, е че залагат само на слабителни билки и растения, които реално не променят трайно процесите в организма, а стимулират силовото му “изпразване”.

 Същото впрочем често води до трайни проблеми със стомах и черва.  
При избор на билкови хапчета за отслабване трябва да се вземе предвид комбинацията от растителни екстракти в състава на продукта, неговото качество (преминал ли е контрол, има ли стандарт за чистота на съставките) и дълготрайния ефект, който цели да постигне. 

Бъдете нащрек за добавки, които предлагат светкавично отслабване на цената на стомашно-чревния ви баланс. 

Натурални продукти и методи за изгаряне на мазнини


Съществуват билкови съединения, които активно насърчават топенето на мазнини. Сред тя са:

  • Зелен чай и зелено кафе - два силни антиоксиданта, които стимулират бързия метаболизъм, потискат апетита и спомагат за детоксикация на организма. Доказано тонизират кожата и съдействат за премахване на мастните депа и целулита. Спомагат за контрол на кръвната захар и бързо изгаряне на излишните мазнини;

  • Малинова кетони - те са растителни химикали, които моделират липидния ни метаболизъм така, че да не допускат допълнително натрупване на мазнини под кожата. Съдействат за намаляване на телесното тегло и подкожните мазнини, успешно се справят и с упорития апетит;

  • Камбоджанска гарциния - ползва се активно в билкови хапчета за отслабване като съставка за бърза и естествена редукция на теглото, понижаване на високите кръвна захар и холестерол, контрол на апетита и раздяла с мазнините; 
Тези и други мощни билки Биотика събра в своите хитови билкови хапчета за отслабване. Според спецификите на своя метаболизъм може да изберете на кой продукт да се доверите за трайно сваляне на килограми:


Изберете тези хапчета за отслабване, които ще повлияят успешно причините за натрупването на излишни килограми (задържане на вода, силен апетит, натрупване на мазнини). Така ще можете да разчитате на трайно отслабване без йо-йо ефект. 

Защо да се доверим на онлайн магазин Biotica.bg?


Хапчета за отслабване с напълно чисти природни екстракти от лечебни растения и дълготраен ефект, както и комплекти за стройна фигура на трайно ниски цени може да закупите целогодишно в онлайн магазина на Биотика. Всички продукти са преминали стриктен контрол за качество и нямат изкуствени съставки. Екстрактите са концентрирани и предлагат бързо действие. 

При колебание кои продукти да използвате за своите проблеми, винаги можете да се възползвате от безплатна консултация с екипа на Биотика.