Билките в състава на КОЛОФИКС съдействат:

 • за изчистване на полипи по дебелото черво;
 • за премахване на мазнини и шлаки по дебелото черво;
 • за по-добро и ефективно усвояване на хранителните вещества;
 • за регулиране на стомашни неразположения, газове, отоци и подуване;
 • за облекчение на раздразнения при хемороиди;
 • за регулиране обмяната на въглехидрати и липиди;
 • за отстраняване на непреработената храна от дебелото черво;
 • за възпрепятстване задържането на млечна киселина и слуз в лимфата и червата;


ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КНИЖКА "ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ НА БЪЛГАРИЯ"

Colofix - пречистване и детокс на дебелото черво

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40

 • ДЕТОКС НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО = ДЕТОКС НА ОРГАНИЗМA

  Всекидневно в телата ни попадат различни отпадъчни вещества и токсини, с които организмът ни не може да се пребори сам. Ден след ден тези вредни отпадъци се натрупват, запушват артериите, затрудняват работата на органите ни и започваме да се чувстваме все по-зле, по-уморени, разконцентрирани. Появяват се запек, диария, сенки под очите, наддаваме на тегло, имаме лош дъх и лошо храносмилане, чувстваме се подути, болни и неспособни да се радваме на живота. Детоксикацията на организма е единственият начин да предотвратим този сценарий. Това е начинът да помогнем на черния дроб, бъбреците, лимфната система, кожата и кръвта да заработят на пълни обороти и да се справят с токсините. Редовната детоксикация пречиства цялото тяло премахвайки токсичните вещества, депонираните отпадъци, паразитите и тежките метали от дебелото черво.
  Или казано по друг начин, билките в състава на КОЛОФИКС помагат на тялото по естествен път да се освободи от натрупаните токсични вещества, които оказват негативно влияние върху здравето и качеството на живот.

  ФУНКЦИИ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

  Дебелото черво представлява крайната част от храносмилателния тракт. Не всичката храна, която човек изяжда, може да бъде смляна в храносмилателния канал и използвана от организма. Несмляната част не може да бъде всмукана от тънкото черво и попада в дебелото. Функциите на дебелото черво се състоят в микробно смилане на необработената храна и резорбация на електролити и вода, както и разграждането и елиминирането на голямо количество от токсините в тялото. Без него щяхме да сме ходещи бомби с миризлива, наполовина смляна храна.
  За едно денонощие при човека, приблизително 1,5 литра течни продукти от храносмилането в тънкото черво навлизат в дебелото черво. Същите престояват там за около 12 часа. В резултат на обработката се образуват 450 грама полутечни фекалии. И двете функции на дебелото черво изискват забавено преминаване на храната през този отдел на храносмилателната система. В дебелото черво се извършва основното смилане на захари и белтъчини под въздействието на микробни ензими.
  Средностатистическият човек има около 10 кг токсични отпадъци в дебелото черво, което спъва абсорбирането на храната, която консумира и извеждането й от тялото.
  Когато човек консумира месо, пържени храни, млечни продукти, сол, захар, консерванти и още подобни в продължение на дълъг период от време, храносмилателната система се запушва със слузеста плака и става приемник на паразити. Вторичните продукти на тези паразити са много токсични за организма и черния дроб и други органи са принудени да се справят с тази яростна атака на негативност, и в крайна сметка отслабват и загниват. Това е момента, в който заболявания, толкова често срещани в западния свят днес, като рак, заболявания на червата, сърдечни заболявания, безсъние, запек, диабет, IBS (синдром на раздразненото черво ), болестта на Крон, акне и др., започват да вземат позиции.

   “СМЪРТТА ЗАПОЧВА ОТ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО?”

  “Тежкото покритие на слуз в дебелото черво се удебелява и става дом на гниещи процеси. Кръвоносните капиляри на дебелото черво започва да поемат токсини, отрови и вредни остатъци, които се просмукват през стените на червата. Всички тъкани и органи на тялото сега приемат токсични вещества. Тук е началото на истинското самоотравяне на организма на физическо ниво.”
  Dr. Jorgen Bernard Jensen, DC, ND, PhD
  ...
  “Разултатът от проведена аутопсия показа, че изследваното дебело черво е с диаметър от 15 см и с възможност за пропускливост не по-голяма от диаметъра на молив. Останалата част представляваше наслоен фекален материал. Друга аутопсия разкри дебело черво с тегло от невероятните 19 килограма.”
  Dr. George Fisher, MD, PhD
  ...
  “Нашата собствена фекална материя започва бавно да ни отравя, заразявайки и загнивайки заобикалящите я тъкани, дегенерирайки червата ни, причинявайки възпаления, полипи, пукнатини, язви, тумори, рак и в крайна сметка смърт. Ние се самоотравяме.”
  Dr. Richard Schulze

  ДЕЙСТВИЕ

  Билките в състава на КОЛОФИКС съдействат:

  • за зчистване на полипи по дебелото черво;
  • за премахване на мазнини и шлаки по дебелото черво;
  • за по-добро и ефективно усвояване на хранителните вещества;
  • за регулиране на стомашни неразположения, газове, отоци и подуване;
  • за облекчение на раздразнения при хемороиди;
  • за регулиране обмяната на въглехидрати и липиди;
  • за отстраняване на непреработената храна от дебелото черво;
  • за възпрепятстване задържането на млечна киселина и слуз в лимфата и червата;

  ПРЕДИМСТВА ОТ УПОТРЕБАТА НА КОЛОФИКС 

  Билките в състава, продукта:

  • Правят храносмилателната система по-ефективна – чистото дебело черво позволява лесното преминаване на отпадъците.
  • Поддържат редовното изхождане и предотвратяват запека – това намалява вероятността от определени състояния и раздразнения, като хемороиди и разширени вени.
  • Увеличават енергията – хората, претърпели детоксикация на дебелото черво, казват, че имат по-добра циркулация на кръвта, по-спокоен сън и повишаване на енергията.
  • Увеличават усвояването на витамини и хранителни вещества от организма – чистото дебело черво позволява на водата, витамините и хранителните вещества да се абсорбират в кръвния поток, създавайки безпрепятствен път за есенциални хранителни вещества, които да се филтрират в тялото ви.
  • Подобряват концентрацията – лошият хранителен режим и неефективната абсорбция на витамини може да допринесе за системно разсейване и загуба на концентрация.
  • Допринасят за загубата на тегло – храните, бедни на фибри, се движат през храносмилателния тракт с една четвърт от скоростта на храните с високо съдържание на фибри. Тази бавно движеща се храна произвежда излишната лигавица, която буквално се прилепва към стените на червата, претегляйки чревния тракт с килограми разлагаща се фекална материя.
  • Намаляват риска от рак на дебелото черво – чрез освобождаване на застояли телесни отпадъци, се намалят причините и риска от полипи, кисти и ракови образувания в дебелото черво и стомашно-чревния тракт.
  • Увеличават плодовитостта – детоксикацията на дебелото черво освобождава тялото от много химикали и токсини, които пряко засягат оплодителна способност както при жените, така и при мъжете.
  • Поддържат PН баланса в кръвния поток – храните, които блокират дебелото черво, са киселинно формиращи. Това води до общо неразположение в организма.
  Дозировка
  Дневна доза по 1 капсула 2 пъти дневно, след хранене
  Съдържание в опаковка 60 твърди желатинови капсули от 400mg/ 30 дневни дози
  Съставки на база дневен прием
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  *Хранителната стойност не е установена.
  Еднократната дневна доза приблизително 7мг силимарин.
  Екстракт джинджифил / Zingiber officinale/ 5% gingerol 100mg
  Екстракт от бял трън /Silybum Marianum/* 200mg
  Екстракт от тиквено семе /Curcubita Moschata/* 200mg
  Екстракт от алое /Ferox Miller/* 100mg
  Екстракт от сена /Folium Sennae/* 100mg
  Екстракт астрагал /Astragalus Membranaceus/ 50%polyzaharides * 100mg
  Съхранение
  На сухо, при температура под 30°С.
 • ЕКСТРАКТ СЕНА, ЛИСТА

  Екстрактът от листа от Сена има мощни слабителни свойства. Счита се за най-ефективенния билков лаксатив, в пъти по-добър от всички известни природни средства. Билката стимулира чревната перисталтика, възпрепятства абсорбирането на течности от дебелото черво. Подобрява работата на черния дроб, помага при хемороиди и фисури. Сена се използва още при кожни възпаления, очни заболявания, анемия, атеросклероза, жълтеница. Сена е билка, известна със своите слабителни свойства. Подпомага нормалните функции на дебелото черво и може да се използва като помощно средство за редукция на теглото. 

  ЕКСТРАКТ ДЖИНДЖИФИЛ

  Джинджифилът, наричан още исиот или имбир, е растение, чиито корени се използват в Китай и Индия от древността. Първоначално се използвал предимно в медицината. Екстрактът от корена на Джинджифил повишава имунитета, подобрява храносмилането, стимулира метаболизма и изгарянето на мазнините. Подходящ е при различни храносмилателни проблеми, неутрализира киселините в стомаха, премахва гаденето и предотвратя повръщане. Джинджифилът има безброй познати лечебни свойство някои, от които е справянето и с болките в корема, подуването и диарията. Има противовъзпалителни свойства и помага на организма за по-бързото му възстановяване при простуда и грип. Засилва обмяната на веществата, поради което действа детоксикиращо. Благодарение на уникалните си полезни свойства, Джинджифилът подобрява функцията на черния дроб, засилва кръвообращението, oблекчава ставни и мускулни болки. 

  ЕКСТРАКТ  АЛОЕ, ЛИСТА

  Екстрактът от Алое подпомага лечението на лигавицата на стомаха, поддържа джобовете и гънките на дебелото черво чисти, като не позволява натрупването на отровни вещества в тях и активира имунните клетки. Билката Алое Вера действа като естествен антибиотик, има силен противовъзпалитен ефект и натурален източник на енергия. Редовният прием на мощния антиоксидант забавя процесите на стареене в организма, подобрява състоянието на кожата и предпазва клетките от агресивното действие на свободните радикали. Екстрактът от листата на Алое Вера съдържа над 200 натурални съставки, благоприятни за организма. Те спомагат при много симптоми и проблеми: за намаляване нивото на холестерола, за предпазване на тялото от стрес, за предпазване от камъни в бъбреците, за предотвратяване на високото кръвно налягане, предотвратяване рак на дебелото черво. Екстрактът от Алое Вера подобрява храносмилането и спомага за поддържането на баланса на чревната микрофлора, намалява неприятните симптоми при стомашни проблеми, като диария, запек, болки и подуване на стомаха, киселини и други. Екстрактът от Алое Вера стимулира перисталтиката, спомага за редовно изхождане и пречиства дебелото черво от токсини и шлаки. Освен това екстрактът от Алое Вера спомага за стабилизирането на кръвната захар, което го прави подходящ и за диабетици. 

  ЕКСТРАКТ ТИКВЕНИ СЕМКИ

  Тиквените семки са отлични както за физическото, така и за психическото здраве. Използват се за медицински цели в продължение на хиляди години. Те са богат източник на магнезий, калций, калий, желязо, цинк и витамин К. Съдържат в концентриран вид безброй много важни за качествената обмяна вещества витамини, микроелементи и ензими. Тиквените семки помагат да се избегне формирането на бъбречни камъни, имат противовъзпалително действие и облекчават артритните болки, изключително ефикасно премахват паразити и глисти. Екстрактът от тиквени семки се предписва и срещу увеличаване на простатата. Способства за нормализация на нивото на захар в кръвта. Тиквените семки извеждат от организма излишния холестерол, подобряват захранването на сърдечния мускул, регулират растежа на клетките, защитават ги от вредни въздействия, възстановяват и подмладяват, снабдяват ни с енергия и забавят стареенето.

  ЕКСТРАКТ АСТРАГАЛ

  Πopaди oгpoмния ycпex нa тoлĸoвa мнoгo нayчни изcлeдвaния и пpoyчвaния, нaвcяĸъдe ce пoявявa нoвa инфopмaция зa acтpaгaл. Haй-oбщo, нaй-гoлямaтa мy cилa e пpeдoтвpaтявaнeтo и зaщитaтa нa ĸлeтĸитe cpeщy ĸлeтъчнa cмъpт и дpyги вpeдни eлeмeнти, ĸaтo cвoбoдни paдиĸaли и oĸиcлявaнe.
  Билĸaтa Acтpaгaл имa aнтивиpycни и aнтибaĸтepиaлни cвoйcтвa. Cмятa ce, чe тя мoжe дa cтимyлиpa opгaнизмa дa пpoизвeждa интepфepoни, ĸoeтo  ca пpoтeини, ĸoитo зaдeйcтвaт имyннaтa cиcтeмa дa peaгиpa нa чyждa инвaзия.
  Eтo зaщo тaзи билĸa e ecтecтвeнo cpeдcтвo зa yĸpeпвaнe нa тялoтo cpeщy инфeĸция и зaбoлявaнe и e пoлeзнo ĸaтo пpeвaнтивнo лeчeниe пo вpeмe нa ceзoнa нa нacтинĸa и гpип.

  ЕКСТРАКТ БЯЛ ТРЪН

  Растението е един от най-старите и най-задълбочено изследвани билкови лекарства в света, благодарение на основната си активна съставка – силимарин. Използва се за чернодробна детоксикация, помагайки на чернодробните клетки да елиминират натрупаните токсини и подобрявайки функционирането на черния дроб след прием на медикаменти и храни, които го увреждат. Активизира дейността на чернодробните ензими при злоупотреба с алкохол и други токсични вещества. Значително намалява последствията, настъпили в резултат от дълго продължила във времето злоупотреба с алкохол. Успокоява кожата и възвръщане на равния и тен. Много често влошеното здраве на кожата е пряк резултат от нарушения в дейността на черния дроб, който губи способността си да филтрира токсините. 
  • 2 капсули дневно, след хранене с достатъчно количество вода
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано.
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар.
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство.
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
 • Иван Христов
  2019-07-01 17:43:32
  Използвам го втора седмица и съм много доволен .Още на втория ден проблемите с перисталтиката/болки, подуване , газове / отшумяха. Много добър продукт . Засега не констатирам странични ефекти . Екипът е бърз и ескпедитивен , получих пратката на следващия ден след поръчката. Препоръчвам!
  Дидо Стоименов
  2019-06-17 16:57:46
  Ползвах го за подути черва, незнам каква точно е била диагнозата, защото не съм ходил на лекар. просто имах страшни кризи всеки месец, пълнех се с газове и болката беше нетърпима. пил съм всичко, което съм намерил по аптеките. особенно когато бях по-изнервен, кризите се изостряха още повече. правех и горещи бани, сменях хранителния режим, взимал съм и разхлабителни и пак същото. от както го пия вече трети месец не съм имал оплаквания, а и като че ли корема ми се прибра, преди все беше подут.
  R.Ianakiev
  2019-06-14 17:22:10
  Не е за вярване как само за 2 седмици тази билкова комбинация ме оттърва от постоянно подутия ми корем. Моята сестра също си поръча , и има голямо подобрение при хроничен запек от години. Ще ги пия редовно и занапред , мога да го препоръчам на всички мои близки. Надявам се да го има скоро и в аптеките до нас
  Дидо Стоименов
  2019-05-12 16:58:28
  Аз имах констипация и много ме беше страх да не получа хемороиди, почнах да го пия и сега всичко си е наред. Редовно си посещавам банята без затруднения.
  Иван Стойчев
  2019-04-15 12:53:33
  Доволен съм. Действа.

Сходни продукти