▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

КОЗМЕТИКА

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Козметика за коса

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 18 (2 страници)

Описание

ЗА ДАМИТЕ НАЙ-ВАЖНА Е КОСАТА. ТЯ Е ТЯХНОТО СИЛНО “ОРЪЖИЕ”, А АКО НЕЙНОТО СЪСТОЯНИЕ НЕ Е ДОБРО, ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СУЕТЯТ ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО, ОБМИСЛЯЙКИ РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ ДА СЕ СДОБИЯТ С КРАСИВА ПРИЧЕСКА, ЗА КОЯТО ВСИЧКИ ДА ИМ ЗАВИДЯТ.

Първото нещо, която всяка жена би направила, това е да посети фризьорския салон възможно най-скоро, за да постигне желаната визия. Но е нужно и още нещо. Трябва да намерите правилната за Вас грижа и козметика, с чиято помощ да задържите възможно най-дълго добрите резултати, които коафьорът или колористът е постигнал. Заложете на продуктите от Biotica и дайте един подобаващ “рестарт” на косата си. 

Как да се грижим за косата си в домашни условия?

Фризьорските услуги днес са доста скъпи, а не всяка дама би могла да си ги позволи. Но това не означава, че тя завинаги трябва да се раздели с идеята да стане горда собственичка на лъскава грива като от рекламите. Понякога е нужно много малко, за да се разкрие нейното богатство - една модерна прическа и натурална козметика от най-висок клас!

Съществуват някои правила от фундаментално значение, които е добре винаги да следваме, за да успеем да запазим блясъка и мекотата на косата си за по-дълго време. Грижата за нея се състои от няколко стъпки, които всяка дама би могла да следва и в домашни условия:
  • През лятото е задължително да използваме специални продукти за коса с UV защита;
  • Здрав скалп, здрава коса - ако кожата на главата е в добро състояние, не се лющи и не е раздразнена, то шансът да се сдобиете с мечтаната прическа се увеличава драстично;
  • Не прекалявайте със стилизиращите продукти и уредите за изправяне и къдрене, за да не повредите необратимо косъма;
  • Честото миене не е препоръчително, защото така косата губи от влагата си;
  • Подстригването на 2-3 месеца е задължително, за да се възпрепятства накъсването на косъма;
  • Заложете на правилната грижа и избирайте продукти според нуждите си.
  • Създайте си ритуали, които да следвате, а добрите резултати няма да закъснеят.

Каква козметика да изберем според типа на косата?

Грижата за косата се определя според вида на косъма. Днес на пазара имаме разнообразни варианти на разположение, с които да постигнем и желаните от нас резултати и да се радваме на силна и здрава коса. Макар стилизиращите средства да постигат добър визуален ефект, експертите препоръчват най-вече грижа чрез употребата на серуми, които да подхранят косъма отвътре, като му осигурят необходимите вещества за бърз растеж и здрава структура. Когато косата е силна и подхранена, тя неминуемо ще бъде и красива.

Как Biotica ни помага в избора?

Когато сме сигурни, че сме попаднали на правилното място и на правилната козметика, решението идва само. Колебанията мигновено се изправят, а на тяхно място се настанява ентусиазмът от задаващите се добри резултати. С Biotica прекрасната коса никога не е била по-лесно постижима, защото ви предлагаме натурална козметика на достъпни цени, която ще възвърне виталността на косъма от корена до върха. Всичко е във Вашите ръце. Поръчайте онлайн и бъдете красиви!