▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

КОЗМЕТИКА

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Грижа за лице

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 61 (6 страници)

Описание

СЪВРЕМЕННАТА КОЗМЕТИКА Е ЕФЕКТИВНА И ДОСТЪПНА ЗА ВСЕКИГО. В ДНЕШНО ВРЕМЕ ДАМИТЕ МОГАТ ДА ПОЛОЖАТ СПЕЦИАЛНА ГРИЖА ЗА ВЪНШНИЯ СИ ВИД, РАЗЧИТАЙКИ НА МОДЕРНИ РАЗРАБОТКИ И ОБЕЩАНИЕ ЗА ДЪЛГОСРОЧНИ РЕЗУЛТАТИ. ТЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДОПРИНЕСАТ ЗА ЗДРАВИЯ ВИД МА СВОЯТА КОЖА, ПРАВЕЙКИ Я ДА ИЗГЛЕЖДА СИЯЙНА И ДОБРЕ ПОДДЪРЖАНА, И ТО САМО С ПОМОЩА НА НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ.

В зависимост от видът на кожата си, можете да заложите на козметика с определена насоченост, която да окаже моментално благотворно влияние, а за в бъдеще да постигнете и трайни резултати. Натуралната козметиката е отлично средство да изглеждате красиви, без да Ви се налага да преглъщате страничните ефекти, които са характерни за продуктите, които съдържат изцяло химични съставки. Посрещнете нуждите на кожата си с Biotica.

Коя е най-качествената козметика за лице?

Цената не винаги е гаранция за безупречно качество, а когато става дума за козметика за нашата кожа, то трябва да е точно такова. Компромисите с избора на продукти за лице не са удачни, защото това би могло да влоши състоянието на кожата, която при някои жени е много чувствителна и податлива на възпаления. Купувайте професионални кремове и измивни продукти, за които сте сигурни, че имат добър състав. Така ще си осигурите една луксозна ежедневна грижа, която много скоро ще докаже своята ефективност.

Как да се грижим за кожата на лицето си?

Почистването на лицето е първата и най-важна стъпка, която никога не бива да пропускате, колкото и да сте изморени в края на деня. Подготовката на кожата е задължителна, като тя може да се осъществи в няколко стъпки:
  • Премахване на грим;
  • Измиване;
  • Освежаване с тоник;
  • Нанасяне на крем около очите и по цялото лице.
Нощната грижа е много важна в случая, защото продуктите, които са предназначени за вечерта, имат специални съставки. Те имат за цел да възстановят изгубената виталност и свежест на кожата, която е подложена на най-различни вредни фактори като околна среда, стрес, нездравословно хранене, вредни навици, неправилна употреба на козметика и др. 

Какво разнообразие ще намерите онлайн в Biotica?

В онлайн магазин за натурална козметика Biotica ще откриете всичко, каквото Ви е необходимо, за да поддържате кожата си винаги в перфектно състояние. Природата ни е дала много, а днес всички ние можем да се възползваме от нейните блага, откривайки многобройни чудодейни съставки на едно единствено място. Все повече дами насочват фокус към алтернативните, натурални варианти при грижата за лице, а класическите предложения оставят на заден план. Опитайте и Вие и ще разберете защо.