▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки при депресия

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 5 от общо 5 (1 страници)

Описание

„СТЕГНИ СЕ!“, „Я СЕ ВЗЕМИ В РЪЦЕ!“ – ТОВА СА ОБИЧАЙНИТЕ НАСЪРЧЕНИЯ ОТ ОКОЛНИТЕ, КОГАТО ТЪРСЯТ НАЧИН ДА ПОМОГНАТ НА ЧОВЕК В ДЕПРЕСИЯ. НЕЩАТА ОБАЧЕ НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ.

Какво представлява депресията и на какво се дължи?

Депресията не е прищявка. Тя не е просто умора, която да може да се излекува с почивка и силна храна. Не е и неразположение. Тя е психично разстройство. В най-леката си форма депресията се характеризира с натрапчиво усещане за меланхолия, тъга, отчаяние. Ако е хронично или повтарящо се, говорим за психическо заболяване - клинична депресия.
Може да бъде предизвикана от редица фактори като раждане, загуба на дете, загуба на близък човек, развод, загуба на работа, а е възможно и причините за нея да не са така ясно видими. Депресията може да засегне всеки, дори да е изградил привидно добър стандарт за живот. Има различни фази и видове (еднополярна, биполярна и т.н.).


Какви са симптомите?

  • усещане за безсилие, безнадеждност и отчаяние;
  • потиснатост и липса на самочувствие;
  • лесна раздразнителност, гняв, нервност;
  • равнодушие, пасивност и нежелание за участие в обичайни дейности;
  • умора, липса на енергия;
  • проблеми с концентрацията;
  • занемарен външен вид;
  • липса на апетит или прекомерен апетит и съответните промени в теглото;
  • мисли за самоубийство;
  • физически прояви: главоболие, чувство за обща отпадналост.

Как да се справим?

Различните проявления на депресията могат да доведат до проблеми в социалния живот, изолация, липса на сексуално желание, злоупотреба с алкохол и/или наркотици. Всичко това от своя страна задълбочава ситуацията.
Това психично разстройство има различни форми, като при по-леките от тях хората често успяват да се справят сами. За целта е важно депресираният човек да не се затваря в себе си, а да говори за своето състояние с близки, на които има доверие. От съществено значение е също да се фокусира върху дейности, които му доставят удовлетворение, да излиза на слънце, да има физическа активност.
При средните и тежките случаи е препоръчително търсенето на професионална помощ за лечение. Системната работа със специалист води до излизане от депресивното състояние и постепенно справяне с проблема.

Защо Biotica е правилния избор за вас?

Biotica предлага помощ от природата за справяне с депресията. Натуралните хранителни добавки на марката са създадени за различни състояния. Предлагаме билкови хапчета за балансиране на нервното състояние по време и след менопауза. Може да се възползвате и от универсалната фито хранителна добавка, препоръчителна при нервно напрежение и стрес. Капките пък помагат за подобряване на настроението и за спокоен сън. Цените са достъпни, а всяка от формулите е създадена в съответствие с всички изисквания за качество и здравни стандарти на ЕС. Производител на предлаганите от нас капсули е френският фармацевтичен гигант Capsugel.