ВЗЕМИ СЕГА ▶ 20 ЛВ ОТСТЪПКА ЗА ТРИАКТАЛ

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ОРОСЯВАНЕ

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 8 от общо 8 (1 страници)

Описание

Оросяване наричаме доставянето на хранителни вещества и кислород до тъканите чрез кръвта. Какво се случва, когато то не е достатъчно заради нарушено кръвообращение и как да регулираме процеса?


Какви са симптомите на нарушено оросяване?

 • изтръпнали пръсти на ръцете и краката;
 • чувство за скованост;
 • студени крайници;
 • подути крака;
 • крампи (схващания) на мускулите;
 • обща отпадналост и умора;
 • задух;
 • отслабване на паметта;
 • отслабване на мускулите и понижаване на издръжливостта;
 • косопад;
 • световъртеж.
Симптомите за проблеми с оросяването по-често се наблюдават с напредване на възрастта, но това не е задължително условие. При усещане на някои от признаците, е нужно да се вземат превантивни мерки, тъй като нарушеното кръвообращение може да доведе до по-слабо кръвоснабдяване на мозъка. А притокът на кръв към мозъка е съществен за неговото функциониране и ръководене на жизнените процеси на тялото.

Как да подобрим оросяването по естествен начин?

За подобряване на оросяването, препоръчителен е здравословният начин на живот, включващ здравословно хранене и физическа активност. В менюто е препоръчително да са включени пълнозърнести продукти. Те съдържат висок процент фолиева киселина, която е полезна за мозъка. Полезни за оросяването на крайниците и за мозъка са още рибата, орехите, бадемите и различните малки горски плодчета (къпини, боровинки и др.). Добре е в менюто да присъстват също домати, броколи, авокадо, зеле, патладжани. Млечните продукти и яйцата са силни храни, важни за мозъчната дейност. Здравословната диета е препоръчително да бъде комбинирана с повече движение, тъй като то също стимулира кръвообращението.

Какво разнообразие ще намерите в Biotica?

Натуралните продукти на Biotica не са нито синтетични, нито хомеопатия. Нашите продукти са природни хранителни добавки, в които сме концентрирали силата на истинските билки и естествено извлечените витамини.
В този раздел от каталога ни сме събрали препарати, подобряващи показателите на пациенти с нарушено оросяване и други оплаквания. Glykofix регулира нивата на кръвната захар, Multitonic стимулира енергията, силата и концентрацията, ManFix подпомага мъжката полова система, MultiFix цялостно възстановява организма, Cholesterol cleaner помага за освобождаване от лошия холестерол.
В състава на добавките са включени мощни натурални съставки: селен (антиоксидант, противодействащ на свободните радикали и подкрепящ мозъчните функции), индийско орехче, босилек, риган, канела, зелен чай (натурални стимулиращи кръвообращението билки), витамин C (подсилва мозъчните съдове, редуцира кървенето, помага за усвояването на желязо, с което подобрява здравината на съдовете), арония (регулира кръвното налягане).
Всяка от добавките може да поръчате онлайн на изгодна цена.