▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки при репродуктивни проблеми

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 16 (2 страници)

Описание

Доброто здравословно състояние е важен фактор за това да водим пълноценен начин на живот. Професионални постижения, лични успехи и добро състояние на духа - важно е да сме в кондиция, за да не срещаме трудности, крачейки по улиците на живота. Ако сме споходени от неприятен здравословен проблем, е добре да направим всичко възможно, за да се отървем него, за да можем отново да се радваме на пълноценно ежедневие.

Какво е репродуктивно здраве

Репродуктивното здраве е точно толкова важно, колкото и общото. Правилното функциониране на половата система е от значение за бъдещото забременяване при жените и потентността при мъжете. Някои здравословни проблеми могат да доведат до безплодие, което често възниква и в ранна възраст. Това на свой ред води до прилагане на инвитро процедури, които са популярни с високия си процент на успеваемост, но не всеки може да си ги позволи. 
Специалистите съветват да започнем да се грижим за репродуктивното си здраве още в най-ранна възраст. Полово активните трябва да използват надеждни контрацептиви, с чиято помощ се ограничава заразяването с болести, предавани по полов път. Също така, жените не трябва да забравят за редовните прегледи при гинеколог, които е желателно да се извършват поне веднъж годишно. 

Кои са най-често срещаните проблеми

Инфертилитетът (безплодието) е доста често срещан проблем при мъже и жени. Той влошава качеството на живот и способността на индивидите да се възпроизведат. В много случаи, оздравяването би могло да продължи и години, което нерядко води до силно отчаяние в бездетното семейство. Подобни проблеми с репродуктивното здраве могат да се дължат както на хормонален дисбаланс, така и на генетични и физиологични фактори, засягащи и двата пола. Друго изключително неприятно състояние е невъзможността за износването на плода до края на бременността. 

Защо да пием билкови добавки

Редовният прием на натурални хранителни добавки ще помогне за това да се радваме на добро репродуктивно здраве, което е събирателно понятие и обхваща редица аспекти. Някои билки са също доста полезни и с доказано положителен ефект върху женската и мъжката полова система. Подрастващите пък трябва да наблегнат на сексуалното образование, което ще им донесе висока информираност. Това е и първата стъпка при превенцията на полово предавани болести и не само. Доверете се на онлайн магазин Биотика и се насладете на:
  • По-добро общо и репродуктивно здраве;
  • Повишен имунитет;
  • Висок тонус и добро настроение;
  • Цялостно подобряване на всички системи в тялото. 
С Biotica всичко е възможно. Купете добавки на изгодни цени.