ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Билкови лекарства за простатата

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 19 (2 страници)

Описание

Уголемяването на простатата са накарали не един и двама мъже да посетят лекарския кабинет. Простатната хиперплазия засяга предимно господата над 50 години, като колкото повече напредва възрастта, толкова повече се увеличава рискът от подобни неприятни състояния. Добрата новина е, че лек за нарушената работа на този орган има. Можем да подобрим неговите функции с помощта на специални лекарства, билки и натурални добавки, а за да се предпазим от подобни проблеми, трябва да си осигурим и един добре балансиран режим на хранене. 

Какви са признаците за уголемена простата

Началото на заболяването не е свързано с ясно изразени симптоми. Те възникват в последствие, когато нещата вече са претърпели прогрес, а обстоятелства като пътуване, продължително седене на едно място, преяждане и запекът допълнително усложняват ситуацията. Най-честите сигнали, че простатата не функционира правилно са:
  • Бавно уриниране и моменти на прекъсване;
  • Наличие на слаба струя и чести позиви през нощта;
  • Ниска потентност;
  • Изпускане на урина и усещане за непълно изпразване на пикочния мехур.
Всички тези обстоятелства алармират, че простата се нуждае от допълнителни подпомагане, което би могло да се осъществи и с правилните хранителни добавки. Купете ги от онлайн магазин Биотика и извършете навременна профилактика. 

Кои хранителни добавки са подходящи за лечение

В онлайн магазин онлайн магазин Biotica има билкови решения за лечение на простатни проблеми, като най-купуваните и предпочитани добавки са:
Погрижете се за себе си и своето здраве по нежен и щадящ начин. Дългосрочните решения са винаги най-добрите решения, а в Биотика ще откриете точно такива и то на ниски цени. Наред с редовния прием на хранителни добавки, можете да извършите и надеждна профилактика на простатата, която да включва намаляване на алкохола и кофеина, контролиране на кръвната захар, прекратяване на тютюнопушенето, увеличение на движението, прием на повече вода през деня и др. 

Какво друго ще открием в магазин Биотика

Магазин Биотика е място, в което ще откриете иновативни природни решения, които отразяват модерния подход и класическите методи за лечение, вдъхновени от природата. Обърнете внимание на здравето си и не чакайте да се изправите пред сериозен здравословен проблем, за да започнете да живеете пълноценно. В Биотика Ви очакват страхотни предложения, предназначени за всички системи на тялото, козметика, храни и ниски цени. Не чакайте, а поръчайте още сега.