Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Хранителни добавки за стомах

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 19 (2 страници)

Описание

КАКВИ СА НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ СТОМАШНИ НЕРАЗПОЛОЖЕНИЯ И МОЖЕМ ЛИ ДА ОБЛЕКЧИМ СЪСТОЯНИЯТА С ПРИРОДНИ МЕТОДИ? ВИЖТЕ!

Кои са най-честите проблеми със стомаха?

Преобладаващите оплаквания са от подуване на стомаха, тежест, газове, киселини, болки, парене. Те може да са спорадични, но особено притеснително е, когато се превърнат в хронични състояния. Проблемите може да доведат и до стомашни заболявания като гастрит, колит и язва.

На какво се дължат?

Причините за дискомфорт в стомаха може да бъдат различни. Сред тях роля неминуемо играе наследствеността. Влияние често оказват и хормоналните промени. Може да се дължат и на дисбаланс на чревната флора или на натрупване на твърде много отпадни вещества.
Има значение обаче и културата на хранене. Понякога проблемите със стомаха започват от твърде бързо хранене, често хапване на крак, поемане на големи количества.
Важно е обаче и конкретно каква храна се поема. При някои хора се наблюдава особено силен дискомфорт при консумацията на бобови култури и на люти продукти. При други решаващо се оказва прекаляването с млечни продукти, които в голямо количество затрудняват стомаха. Не е препоръчително също твърде честото ядене на мазни храни. Тук се включват пържените ястия, както и тези, които са гарнирани с твърде много сосове (майонеза и т.н.). Газираните напитки и силното кафе в големи количества също са противопоказни.

Как можем да се справим с неразположенията в стомаха?

  • избягване на сухата храна;
  • топлинна обработка чрез печене и варене, не чрез пържене;
  • изграждане на здравословно балансирано меню;
  • прием на достатъчно фибри (чрез зеленчуци и плодове);
  • пиене на течности (без газирани и подсладени);
  • ограничаване на стреса в ежедневието;
  • повече движение за добър метаболизъм.

Какво разнообразие ще намерите в Biotica?

Компанията Biotica е концентрирала работата си върху извличането и използването на естествените природни лекове и превръщането им в хранителни добавки, които влияят благотворно на различни състояния. В каталога ни под формата на капсули или тинктури ви очакват продуктис доказан ефект и на достъпни цени.
Когато говорим за здравето на стомаха, може да изберете букети от билкови екстракти, влияещи положително при гастрит, язва, рефлукс, стомашни киселини, колит. Предлагаме и естествени продукти, укрепващи имунната система и действащи отлично на стомашно-чревния тракт. Можете да се спрете също на добавки, модулиращи алкално-киселинния баланс, както и на миксове, пречистващи черния дроб и детоксикиращи тялото. Отлично е действието и на продуктите, насочени срещу бактерии, паразити и гъбички.
Тези натурални продукти нямат противопоказания и могат да се комбинират отлично с начина ви на живот. В тях са включени познати имуностимуланти като, екстракти от билки като босилек, мента, шипка, мощни природни антиоксиданти като белия трън и много други.