Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Добавки за цистит

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 7 от общо 7 (1 страници)

Описание

Циститът е истински кошмар за жените. Той представлява възпаление на пикочните пътища и засяга всяка втора представителка на нежния пол. Дели се на остър, хроничен, инфекциозен, неинфекциозен и радиационен, като всеки един от изброените видове е свързан със силен дискомфорт, болки и продължително лечение. 
Най-честата причина за възникването на болестта, това е бактерията Escherichia coli, която лесно може да попадне в пикочните пътища и да стигне дори и до нашия пикочен мехур. Ако това се случи, се наблюдават мъчителни симптоми, като чести позиви за уриниране и парене, а при ненавременно лечение, състоянието се превръща в хронично. 

Какви са симптомите за цистит

Той трудно би могъл да се сбърка. Болестта обуславя точна и ясна клинична картина, която се състои в:
  • Мъчително уриниране, което е съпроводено от силни болки и парене;
  • Постоянни позиви за посещение на тоалетната;
  • Наличие на кръв, която е в резултат на възпалението;
  • Висока температура;
  • Неефективно уриниране и др.
При доста жени циститът протича сравнително леко, но ако се касае за остри състояния, симптоматиката е динамична и силно изразена. Добре е системно да се приемат натурални хранителни добавки, за да се извърши навременна профилактика или затвърждаване на вече постигнатите резултати. Изберете онлайн магазин Биотика и ниските цени там, за да отстраните всички причини за появата на цистит. 

Какво го причинява

Жените са онези, които по-често страдат от инфекция на пикочните пътища. Тъй като физиологията на пикочо-половата система при тях е коренно различна от тази на мъжете, именно на тях се пада “честта” да се преборят с неприятното заболяване поне веднъж в живота си. При тях уретрата е много къса, което предразполага навлизането на всякакви бактерии от съседните органи в нея. 
В 90% от случаите виновникът за появата на цистит е бактерията Escherichia Coli, която се намира в дебелото черво, но попадайки в уретрата, тя причинява остри инфекции и хронични заболявания, които се обострят и затихват през определен период от време. Лошата хигиена след полов акт е също сериозна предпоставка за колонизирането на бактерии в пикочните пътища. 

Как да се предпазим

Лечение на циститното заболяване има, но е най-добре да се заложи на превенцията. За да не се стига до прием на антибиотици и прочее, можем просто да пием натурални добавки и билки, които са напълно достатъчни за профилактиката на възпаления по пикочните пътища. Приемът на много вода ще помогне за тяхното механично очистване, а поддържането на висока хигиена ще възпрепятства навлизането на бактерии. Доверете се на Biotica.