УРО ПЛЮС - За здравето на уринарния тракт

Пакет УРО ПЛЮС подкрепя дейността на уринарния тракт и бъбреците, като се грижи за здравето на пикочните пътища, пикочния мехур, уретрата и бъбреците. Комбинацията има пикочогонно действие, спомага за пречистването на бъбречната тъкан. Подпомага за повишаването на диурезата.

 • Стимулира диурезата;
 • Подпомага естественото пречистване на уринарния тракт;
 • За поддържане на нормални нива на креатинин в кръвта (индекс за правилно функциониране на бъбреците)
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • УРО ПЛЮС - За здрави бъбреци

  Програма УРО ПЛЮС е комбинация от две хранителни добавки на билкова основа, които подкрепят здравето на бъбреците. Билковите екстракти могат значително да подпомогнат здравето на бъбреците, като стимулират тяхната функция и улесняват елиминирането на токсини по естествен начин. Те имат диуретични свойства, които увеличават производството на урина и помагат за изчистването на отпадни продукти. Редовната употреба на такива билки може да подобри бъбречната функция и общото здраве на пикочната система.

 • UROXIN

  ЕКСТРАКТ МЕЧО ГРОЗДЕ

  В народната медицина се използва най-вече при разстройства на отделителната система, в това число подкрепа на бъбреците, пикочните пътища; при болка и учестено уриниране. Билката допринася за нормалното физиологично функциониране на бъбреците и уринарния тракт.
   

  ЕКСТРАКТ ЖЪЛТ КАНТАРИОН

  Билколечението го използва за поддържане нормалната работа на бъбреците, пикочния мехур и уретрата; при чести позиви за уриниране и парене в областта на уринарния тракт.
   

  ЕКСТРАКТ ПОЛСКИ ХВОЩ

  Според народната медицина действа благоприятно върху функцията на бъбреците, повишава нормалния тонус, еластичност и пропускливост на венозните съдове. Оказва благоприятен ефект върху функциите на пикочо-половата система.
   

  ЕКСТРАКТ ЦАРЕВИЧНА КОСА

  Според билкотерапията допринася за нормалното пречистване на бъбреците. Оказва благоприятно действие за нормалното протичане на очистителните процеси от бъбречните каналчета.
   

  ЕКСТРАКТ ЧЕРНА БОРОВИНКА

  Според народната медицина оказва благоприятен ефект върху правилното функциониране на уринарния тракт. Облекчава усещането за тежест и дискомфорт в бъбреците, пикочния мехур и уретрата.очния мехур и уретрата.
   
  Етанол 62-68 об. %
   

  NEPHROFX

  ЕКСТРАКТ ПОЛСКИ ХВОЩ

  Използва се народната медицина за премахване на камъни от отделителната система и почистване от токсини, намаляване болката при възпаление, стимулиране функцията на надбъбречната жлеза. Повлиява бъбречни заболявания и холелитиаза, усилва имунитета.
   

  ЕКСТРАКТ ЖЪЛТ КАНТАРИОН

  Съвременните клинични проучвания недвусмислено установяват, че Жълтият кантарион има протективен ефект при намалено кръвооросяване (исхемия на бъбреците) и ги предпазва от увреждания. Също така, Жълтият кантарион демонстрира положителен ефект при обструктивна нефропатия, дължаща се на уролити, хипертрофия на простатата, инфекции и др., благодарение на силните си антиоксидантни качества и намаляването на оксидантния стрес.
   

  ЕКСТРАКТ ГЛУХАРЧЕ

  Съвременната наука проучва с интерес богатият му състав. Прилага се  за облекчава болките в бъбреците. Поради своите диуретични свойства билката стимулира отделянето на уринат Благоприятства премахването на течности бидейки добър лек за да се лекуват уринарни инфекции и за да се предпазите и елиминирате бъбречни камъни. Затова е чудесно природно лекарство за възпалените бъбреци. Глухарчето съдържа растителни ензими, които лекуват бъбречните проблеми. Използва се за лечение на случаите на уринарни инфекции също както и за предпазване от бъбречни камъни и за премахването на същите. Ако гледате как да облекчите болката в бъбреците, глухарчето може да бъде добър избор.
  Но ползите от тази билка за бъбреците Ви са още повече, тъй като не само предизвиква премахването на течности като намалява подуването но също и се нагърбва да възстанови загубата на минералите, които се премахват заедно с урината. Друга добра мярка за да се пребори възпалението на бъбреците. Освен това притежава антибактериални свойства, които изчистват организма и го превръщат в добър предпазен лек за уриналните инфекции, прибавено към леснината за премахването на урината. Тези инфекции в случай, че не се лекуват биха могли да се изкачат в зоната на бъбреците като също там предизвикат проблеми.а и изхвърлянето на камъчета и песъчинки от бъбреците.
   

  ЕКСТРАКТ СИНЯ ЖЛЪЧКА

  Прилага се от народната медицина при при жлъчно-каменна болест, атоничен запек, за стимулиране обмяната на веществата. Цикорията- наричана още синя жлъчка, се употребява при лечение на черния дроб, проблеми със стомаха и далака. 
   

  ЕКСТРАКТ МЕЧО ГРОЗДЕ

  Доказана е ефективоността на билката срещу възпаления на пикочните пътищата и бъбреците, както и нейния диуретичен ефект. Проучване показва, че листата на Мечо грозде облекчават симптомите на уринарните инфекции и намалява риска от прием на антибиотици.
   

  ЕКСТРАКТ ОРЕХ

  Съвременната фитотерапия твърди, че има мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие. Понижава кръвната захар и артериалното налягане. Прилага се при множество проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др. 
   

  ЕКСТРАКТ ЕНЬОВЧЕ

  Свойствата на билката са противовъзпалителни, антибактериални, антиоксидантни и болкоуспокоителни. Според българската народна медицина еньовчето е ефективно при камъни в бъбреците, инфекции на пикочните пътища и цистит.
   
  Етанол 62-68 об. %
 •  

  • По 60 капки УРОКСИН 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок;
  • По 40 капки НЕФРОФИК 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок;
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст;
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца;
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
 • Тринити
  2023-11-19 15:01:37
  Стават ли за човек с проблем на щитовидната жлеза? Biotica 1961: Да, може да го приемате.
  Боряна Блажева
  2022-02-10 15:11:48
  Установиха ми бактерии в урината и увеличена киселинност. Започнах приема на пакет Уро плюс и след два месеца на прием ,проблема ми се реши. Показателите ми са в норма след повторното изследване.
  Борис Ганчев
  2021-12-16 14:41:11
  Доволен съм, проблема , който имах отшумя. Чуствам се прекрасно, вече я няма болката и напрежението.
  biotica.bg
  2021-02-01 15:04:59
  Andreana Dimitrova, да, могат да се приемат заедно.
  Andreana Dimitrova
  2021-01-27 11:01:56
  Mogat li da se polzvat dvata produkta ednovremenno?
  Стиляна Стоянова
  2020-04-05 16:33:19
  Миналата седмица се възползвах от промоционалния пакет Уро Плюс. Преди това съм приемала продуктитe поотделно. Имам голямо облекчение от неприятния , болезнен цистит.
  Красимиров, Петър
  2019-11-05 16:06:24
  Който не е имал урологични проблеми не знае колко белезнено и неприятно е това. Наистина съм много доволен и благодарен за продуктите, които предлагате. Ползвам и двата продукта заедно с Паразит Клийнър. Чисто ценово е голямо облекчение комбинацията в пакети. Пожелавам успех и продължавайте смело напред!

Сходни продукти