ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Билкови хапчета и добавки против гъбички

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 12 (1 страници)

Описание

Какво представляват гъбичките?

Гъбите са аеробни организми, които са в отделно царство с шест отделни класа. Гъбичките растат на или в органична среда. Образуват колонии и се размножават, както полово, така и безполово.

За разлика от растенията гъбичките не произвеждат хлорофил, така че за да живеят имат нужда от други живи организми - те са хетеротрофи (heterotrophs). Повечето видове гъби са сапротрофни организми, защото разлагат мъртвата материя. Ето защо гъбите имат много важно място във всяка една екосистема. Гъбите могат да разграждат различни органични вещества, могат да разграждат дори и лигнин, който по принцип е много трудно разградим.

Някои гъбички живеят в мутуализъм, което е вид симбиоза, при която и двата вида имат полза от взаимоотношението си и тяхното съществуване зависи от това. Друга голяма част от гъбите са паразити, защото получават хранителни вещества от живи организми.

Гъбите имат извънклетъчно храносмилане - отделят ензими, след което усвояват чрез абсорбиране произведените хранителни вещества. Съхраняват храната си под формата на гликоген подобно на животните. За разлика от тях растенията и зелените водорасли съхраняване на храната си като нишесте.

Гъбичките имат клетъчна стена изградена от хитин. Основният компонент на клетъчната мембрана на гъбичките са ергостерол и зимостерол, за разлика от холестерола при клетките на бозайниците. Тази разлика е в основата на създаването на много лекарства за лечение на инфекцията от гъбички. Гъбичките биха могли да живеят и като отделни клетки, но по-често са на общества (колонии), в които различните клетки имат различни функции.

Гъбичките могат да се разделят на няколко групи:

  • Дерматофити
  • Дрожди
  • Плесени

Как се лекуват?

Гъбичките се лекуват лесно. Симптомите като раздразнение, сърбеж и течение не причиняват сериозни здравословни проблеми. Имате няколко варианта за лечение, но природните методи са най-ефикасни.

Билки които лекуват гъбички:

  • ДЖИНДЖИФИЛ
  • ЧЕСЪН
  • ТИКВЕНИ СЕМКИ
  • СЛАДЪК ПЕЛИН
  • ОРЕХ

Защо да се доверите на Биотика?

Всички наши продукти са изготвени, чрез най-високите съвременни технологиии с отговорната грижа към околната среда, без компромис в качеството на изходните субстанции.