ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Хранителни добавки при псориазис

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 2 от общо 2 (1 страници)

Описание

Кожните заболявания могат да споходят абсолютно всеки един от нас. Те са неприятни, упорити и най-различни по вид. Много от тях се дължат на прекомерен стрес, докато други попадат в категорията “наследствени болести”. Без значение каква е причината за появата на изменения по кожата, трябва да предприемем правилно лечение. 
Симптоми като сърбеж, поява на обриви и екземи е недвусмислен сигнал, че е налице кожен проблем като псориазис или дори нещо още по-сериозно. Намирането на основата причина за това състояние е и ключът към разрешаването на проблема. Приемът на натурални хранителни добавки за здрава кожа също ще помогне да ограничите възникналата зараза, за да не засегне тя здравите кожни участъци. Купете ги на ниски цени от онлайн магазин Биотика и се насладете на тяхното оптимално действие. 

Какво е псориазис

Псориазисът е вид заболяване, което манифестира по кожата под формата на червени релефни петна, засягащи най-често неокосмените части от тялото. Състоянието е изключително неприятно, а медикаментозното му лечение често пъти се оказва неефективно и доста продължително. Съществуват различни видове псориазис, всеки един от които е специфичен с проявленията и симптоматиката си - вулгарис, инертен, пустулозен, който може да засегне лицето, ставите, половите органи и ноктите. 

Как се лекува

Лечението на псориазиса е продължително и комплексно. То включва не само лекарствени средства, но и хранителен режим, който е добре да бъде допълнен и от качествени хранителни добавки. Причините за възникването на кожното заболяване могат да бъдат най-разнообразни, но по-важното си остава трайното и сигурно отстраняване на проблема. Най-ефективните методи за борба с псориазиса са:
  • Имунодепресантите;
  • Препаратите за ограничаване на деленето на клетките;
  • Билковите продукти от класа адюванти, които премахват сърбежа и оказват успокоителен ефект върху засегнатите участъци;
  • Правилната диета, която включва много плодове и зеленчуци, риба, ядки и пълнозърнест хляб. 
Не се предавайте пред кожните проблеми, а се изправете пред тях по-уверени от всякога. Магазин Biotica ще Ви подкрепи в борбата с неприятните състояния от този вид. 

Какви билкови добавки можем да пием

Добавките на Биотика са комплексно и работещо решение, което лекува псориазисни заболявания и много други проблеми, свързани с влошеното състояние на кожата. Поръчайте топ продуктът Dermoactal, който съдържа ценни екстракти от билки като кора от дъб, кора от върба, великденче, невен, сарсапила и др.