50% ОТСТЪПКА ⚡ ANDROFIX - ЗА ЗДРАВЕТО НА ПРОСТАТАТА ⚡

Immunifix - За подсилване на имунната-система

ИМУНИФИКС е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ИМУНИФИКС  е комплекс от билкови екстракти с доказано действие, благодарение на които:
 • Подобрява работата на имунната система;
 • Намалява умората и ободрява;
 • Подпомага възстановяването на организма след боледуване;
 • Има антивирусна, антипролиферативна и имуномодулираща активност;
 • Стимулира производството на “интерферон гама (INF-γ)”;
 • Подпомага тялото при стрес и депресия;
 • Оказва имуностимулиращо и антивъзпалително действие;
 • Грижи се за нормалната функция на черния дроб, бъбреците и панкреаса;
 • Спомага бързото възстановяване след прекарани операции;


ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КНИЖКА "ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ НА БЪЛГАРИЯ"{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40

 • ФУНКЦИИ НА ИМУННАТА СИСТЕМА

  Имунитетът е изключително важна част от организма ни. Клетките на имунната ни система са много и постоянно се грижат за защитата на нашето здраве. Имунната система е изградена от специализирани клетки, протеини, тъкани и органи, които осигуряват защитата на организма от микроорганизмите, вирусите и чуждородните белтъци, с които той се среща всеки ден. Имунитетът се определя като невъзприемчивост на организма към несвойствени за него макромолекули, продукт на чужда генетична програма. С други думи, това означава неговата способност да се противопоставя на навлизането на паразити, да се бори с инфекциите и да ги елиминира, както и да елиминира възникнали в него патологични клетки и образувания, за да съхрани своята генетична програма и уникалност. Но тя може да бъде атакувана от различни фактори, които влияят върху нормалното и функциониране, а това от своя страна налага постоянна грижа за поддържането и в оптимално състояние.

  КАКВО Е "ИНТЕРФЕРОН ГАМА (INF-γ)”?

  При възникване на инфекция в човешкия организъм се развиват имунни реакции със сложни клетъчни взаимодействия. Регулатори на тези взаимодействия са специални протеинови молекули, наречени цитокини. Към днешна дата са изучени над 200 различни цитокини. Характерното за тях е, че сами по себе си не могат да окажат никакво въздействие върху чуждите антигени и служат най-вече за предаване на информация от една клетка на друга. Без участието на цитокините е невъзможно да се развие нормален имунен отговор. Един от ключовите цитокини е интереферонът. Съществуват три типа интерферон – интерферон алфа (INF-α), интерферон бета (INF-β) и интерферон гама (INF-γ). Всички интерферони имат имуномодулиращ, противовирусен и антипролиферативен ефект.

  ПОДСИЛВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

  ИМУНИФИКС е изцяло натурална хранителна добавка с профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка създадена за подсилването на имунната система и грижата за цялостното здраве на човешкия организъм.
  • Съдържа оксиндолови алкалоиди от растителен произход, които увеличават капацитета на имунната система и помагат за унищожаването на патогени.
  • Билките от състава на ИМУНИФИКС може да се определят като "силен имуномодулатор", съдействат за производството на естествени антитела, подпомагат функциите на имунната система и работят за поддържането на оптималните нива на действие. Активните компоненти подпомагат за повишаване активността на естествените “клетки убийци”, съставляващи 90% от имунните клетки, които отговарят за имунитета и водят борба с “лошите клетки” в организма.
  • Подпомага стимулирането на производството на “интерферон гама (INF-γ)”. Продуктът влияе благоприятно върху целия организъм.

  ДЕЙСТВИЕ

  • Имуностимулиращо действие – съдействат за стимулиране на имунната система и борбата с инфекциите. За най-имунологично активен алкалоид се смята Isopteropodin (Изомер А), който подобрява имунния отговор в тялото и действа като антиоксидант (противодейства на ефектите на свободните радикали в тялото). Подпомага производството на естествени антитела и съдействат за подобряване функциите на имунната система, работи за поддържане на оптималните нива на действие.
  • Антиоксидантно действие – подпомага тялото да елиминира свободните радикали, които са отговорни за редица увреждания на клетките и най-честите здравни проблеми, като сърдечно-съдови нарушения и др.
  • Антивирусно действие – допринася за антивирусна и противовъзпалителна подкрепа на тялото. Тези алкалоиди също оказват благоприятен ефект върху паметта.
  • Противотуморно действие – упражнява пряка антипролиферативна активност върху MCF-7 клетки. Също така съдейства за намаляване риска от злокачествено израждане на здравите клетки.
  • Адаптогенно действие – подпомага поддържането на устойчивостта на организма към реакции на стрес.
  • Антимикробно действие – оказва активност срещу вируси, бактерии, гъбички и други микроорганизми, способни да предизвикат заболяване.
  Дозировка
  Дневна доза по 40 капки, разтворени в 50-100 мл минерална вода или сок, 2 пъти на ден.
  Съдържание в опаковка Нетно количество: 100мл
  Препоръчвана доза от продукта за дневен прием: 80 капки
  Съставки на база дневен прием
  Етанол 62-68 об. %
  Екстракт от Бял равнец /Achillea millefolium/ 44.5mg
  Екстракт от Орех, лист /Juglans regia/ 44.5mg
  Екстракт от Коприва /Urtica Dioica/ 44.5mg
  Екстракт от Върбинка /Verbena officinalis/ 44.5mg
  Екстракт от Ехинацея /Echinacea angustifolia/ 44.5mg
  Екстракт от Шипка /Rosa canina/ 44.5mg
  Екстракт от Мащерка /Thymus vulgaris/ 44.5mg
  Екстракт от Котешки нокът, кора /Uncaria tomentosa/ 44.5mg
  Екстракт от Артишок, лист /Cynara scolymus/ 44.5mg
  Съхранение
  На сухо и тъмно място при температура под 30°С
 • ЕКСТРАКТ БЯЛ РАВНЕЦ

  Заради многобройните й качества фито лечителите наричат билката “избавление от всички беди”. Зaпoчвaмe c изпoлзвaнeтo нa бeлия paвнeц пpи виcoĸa тeмпepaтypa и ĸaтo cpeдcтвo зa бopбa c грипа и настинките. Kaтo цялo виcoĸaтa тeмпepaтypa e пpoблeм, нo и ecтecтвeнa peaĸция нa opгaнизмa ни зa зaщитa. Aĸo ce чyдитe, ĸaĸ тoчнo билĸaтa щe ви пoмoгнe дa cвaлитe виcoĸaтa тeмпepaтypa, тo oтгoвopът e чpeз ĸaмфopa, eтepичнитe мacлa и тaнинa в нeя! Te пpeдизвиĸвaт oбилнo oтдeлянe нa пoт, ĸoeтo вoди и дo пoвишeнa peгyлaция нa тeлecнaтa тeмпepaтypa.

  НАУЧНО ПРОУЧВАНЕ
  • Биоактивните съставки на билката притежават имуномодулиращи и антимикробни свойства.
  • Съдействат за възстановяване на хормоналния баланс.
  • Влияят благоприятно върху стомашно-чревния тракт.
  • Други, клинично доказани, ефекти на билката са антиоксиддантните и антисептичните й свойства.
  • Оказва хепатопротективно и спазмолитично действие.

  ЕКСТРАКТ КОПРИВА

  Копривата действа подсилващо на имунната система и подобрява кръвотворната функция на организма. Според народната медицина е особено е подходяща при анемии и хронична умора. Възстановява и пречиства черния дроб. Намалява риска от хранителни алергии. Копривата е подходяща при намален апетит и храносмилателни разстройства.

  НАУЧНО ПРОУЧВАНЕ
  Биоактивните вещества в Копривата проявяват анивъзпалително действие и засилват реакциите на имунната система.
  Биоактивни съединения в стеблата на Копривата имат свойството да намаляват усещането за болка.
  Ефективността на Копривата е изследвана подробно и показва обещаващи резултати при лечението на бронхит, диабет, болестта на Алцхаймер, артрит, астма, инфекции на пикочния мехур, бурсит, гингивит, подагра, уртикария, камъни в бъбреците, ларингит, множествена склероза, PMS, уголемена простата, ишиас и тендинит (възпаление на сухожилията)…

  ЕКСТРАКТ КОТЕШКИ НОКЪТ - КОРА

  Котешкият нокът е считан от билколечителите за мощен имуномодулатор с ударен ефект върху имунната система. Увеличаващ устойчивостта на организма срещу различни дразнители и подпомага функционирането на имунните клетки.

  НАУЧНО ПРОУЧВАНЕ
  Котешкият нокът демонстрира силни антивъзпалителни, имуностимулиращи, имуномодулиращи и антипролиферативни свойства.
  Според народната медицина екстракти от Котешки нокът подобряват възстановяването на ДНК и възстановяването на левкоцитите след индуцирано от химиотерапия ДНК увреждане

  ЕКСТРАКТ ШИПКА

  Билколечителите използват Шипката при заболявания като авитаминоза, диабет, бронхит, умора, анемия, простудни заболявания, диабет, чернодробни заболявания, отпадналост, умствена и физическа умора, хипо- и хиперфункция на щитовидната жлеза, ставни болки, камъни и песъчинки в пикочните пътища, коклюш, скарлатина, дифтерия, пневмония, грип, кашлица, маточни и носни кръвотечения, инфекции и интоксикации, неврастении.

  ЕКСТРАКТ ОРЕХ

  Билколечителите го прилагат успешно при глисти, тении, паразити, гъбични инфекции, бактериални инфекции, циреи, възпалителни процеси в устната кухина, чернодробни и стомашни заболявания, атеросклероза, липса на кърма, запек, хипертония, диабет, рахит, екземи, възпаления на кожата, венците, стомаха и червата, при бяло течение при жените, при нередовна менструация, хемороиди, кървене, ревматизъм, варицела, слаб имунитет, сърдечно-съдови заболявания, вирусни и бактериални инфекции.

  ЕКСТРАКТ МАЩЕРКА

  При проблеми с дихателната система, при първи симптоми на вирусни инфекции, както и при по-сериозни състояния като бронхит, ларингит, ангина и астма. Благодарение на силният противовъзпалителен, спазмолитичен и аналгетичен (обезболяващ) ефект маслото от Мащерка намалява мускулното напрежение, болките и спазмите, облекчава болките в ставите и симптомите на ревматизъм, употребява се при проблеми със стомашно-чревния тракт и пикочните пътища.
  Въпросната билка съдържа и тимол - специфичен антимикробен агент, който действа смело в борбата с различните типове патогенни микроорганизми - вируси, гъбички, паразити, бактерии.

  ЕКСТРАКТ  АРТИШОК

  Артишокът е зеленчук с високо съдържание на антиоксиданти. Класира се на седмо място по съдържание на антиоксиданти, според проучване на американското министерство на земеделието, включващо 1000 различни хранителни продукти. Сред мощните антиоксиданти в зеленчука са кверцетин, рутин, антоцианини, цинарин, лутеолин и силимарин.
  Засилва жлъчната секреция и диурезата, стимулира метаболизма на холестерола. Прилага се за нормализиране на храносмилателната система, за предотвратяване на атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания (почиства кръвоносните съдове от холестерол), против гадене, повдигане и повръщане, използва се за лечение на запек и газове. Артишокът изключително чисти организма от токсини, соли, тежки метали и радионуклиди. Забележителен ефект има и против махмурлук.

  ЕКСТРАКТ ВЪРБИНКА

  Нашият народ е смятал билката за всесилна и я е приемал като „панацея” – лек за всички болести. В обичайната народна практика Върбинката се е давала при първи симптоми на настинка както за деца, така и за възрастни, и при всякакви грипни състояния. Действа температуро-понижаващо и антистресово. Може да се приема при нервно – емоционални напрежения и безсъние.
  Препоръчва се и за предменструален синдром. Използва се при анемия, пречистване на кръвта и ниско кръвно налягане.

  ЕКСТРАКТ ЕХИНАЦЕЯ 

  Наричана е естественият антибиотик. Ехинацеята се е препоръчвала, още от времето на американските индианци за стимулиране на защитните сили на организма. Цикориевата киселина е един от най-силните компоненти в билката. Според народната медицина тя е ефикасен имуностимулант, който мобилизира защитните сили на организма да се борят с простудни заболявания и инфекции, причинени от бактерии, вируси и гъбички. Билката стимулира имунните функции чрез активизиране на стволовите клетки в костния мозък и лимфната тъкан, което продуцира по-голям брой активни левкоцити, включително и Т-левкоцити, насочени към борба с инфекциите. Повишава и количеството интерферон в организма, който води до отделяне на ензими, които увреждат ДНК на вируса и блокират способността му да се размножава и разпространява.

  Етанол 62-68 об. %
  • По 40 капки 2 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано.
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар.
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство.
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
  • Продуктът е произведен по специална технология на двойна екстракция, позволяваща висока ефективност и стандартизация.
  • Изцяло натурален продукт. 
  • Не съдържа оцветители, ароматизатори, консерванти и съставки от животински произход.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018


 • Алексиева
  2020-03-05 16:47:58
  Много съм доволна от продукта. Подсили имунната ми система , която по принцип е много слаба. Депресиятя , в която бях изпаднала изчезна. Като цяло се чувствам по-бодра и тонизирана. Приемам го само от два месеца и ме възстанови изцяло. Отличен продукт.
  Ками
  2020-02-19 15:47:01
  Здравейте! Чувствах отпадналост, изтощеност и под непрекъснат стрес . От три месеца го взимам без прекъсване Имунификс и имам голямо подобрение в състоянието си. Много хубав продукт на билкова основа. След кратка почивка ще започна отново да го взимам.
  Атанас
  2019-07-15 10:13:27
  Не съм си слагал ваксина и не хванах грип до сега, а аз съм си кекав по природа. Наистина пази от вируси.
  Георгиева П.
  2019-07-02 10:07:38
  Пия го от месец и половина и съм адски впечатлена, думите не ми стигат колко съм благодарна, че го има на пазара този имуностимулатор. Не съм се разболявала откакто го почнах.
  Галина
  2019-05-20 12:52:12
  Цялото семейство ползваме продукта. Доволни сме. не сме имали някокво посериозно боледуване, настинка или грип.
  Несторова
  2019-04-29 10:12:41
  Вече не страдам от настинки и грип и за разлика от много други хора зная, че не трябва да живея в страх от болести.
  Ваня Кирчева
  2019-04-24 10:15:00
  Благодаря за страхотния продукт. В къщи всички го пием за профилактика. Слава богу сме здрави, но в този стрес имаме нужда от такъв продукт, защото и храненето не ни е много добро. Аз съм много доволна, а и децата не са боледували от месеци.
  Кирил Тонев
  2019-03-18 14:19:42
  при мен помогна.

Сходни продукти