Голфикс - При симтоми на камъни в жлъчката

ГОЛФИКС е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ГОЛФИКС е комплекс от билкови екстракти с доказано действие, благодарение на които:

 • Поддържане в норма на стойностите на чернодробните ензими;
 • Поддържа липидната обмяна;
 • Поддържа нормалната функция на черния дроб и жлъчката
 • Защитава клетъчните мембрани;
 • Поддържа дейността на стомашно-чревната система;
 • Подпомага предпазването от образуване на камъни в жлъчката;

 

▶ Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и медикаменти
▶ Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца
 

 

 

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • КАКВО Е ГОЛФИКС?

  ГОЛФИКС е изцяло натурална хранителна добавка. Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка се грижи за поддържането на здравето на черния дроб и по-конкретно на жлъчката по естествен начин, като съдейства за тяхното пречистване от вредните въздействия. Черният дроб и жлъчката играят много важна роля за здравето на организма, като филтрират, разграждат и обезвреждат токсините и отпадните вещества, попаднали в кръвта. Имат детоксикиращо действие и подпомагат лимфната система.
  ГОЛФИКС е балансиран микс от изцяло натурални съставки. Засиленият ефект от комбинираното действие на вложените екстракти спомага за отделянето на токсичните вещества от организма и пречистване черния дрoб и жлъчката на клетъчно ниво.
  Спомага за разграждане на жлъчни камъни. С помоща на продукта се допринася за поддържане разтварянето на холестериновите камъни в жлъчката и поддържане нормалната концентрация на холестерол в жлъчката. В резултат на което се намаляват болките, дължащи се на спазъм. 
   
  Обикновено хората свързват проблемите на черния дроб повече с прекомерна употреба на алкохол или болести като хепатит и рак на черния дроб. Тези болести са само една манифестация на нездравословен черен дроб. Когато черния дроб и жлъчката не функционират оптимално, тяхната мудност и бавно действие може да манифестират различни проблеми и симптоми.
   

  ДЕЙСТВИЕ

  • Съдейства за регулиране стойностите на чернодробните ензими;
  • Подпомага липидната обмяна;
  • Защитават клетъчните мембрани;
  • Поддържа дейността на стомашно-чревната система;
  • Предпазва от увреждане черния дроб;

  ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕФЕКТИ

  • Затлъстяване – освобождаване черния дроб от мастните депа, които му пречат да изхвърля натрупаните токсини. Като част от храносмилателната система, добре работещият черен дроб ще способства за по-редовното изхвърляне на отпадъците от червата. Вътрешното отслабване и освобождаване от мазнините ще проличи и отвън.
  • Целулит – прочистването на черния дроб и ефективното освобождаване от отпадните вещества помага в борбата с “портокаловата” кожа и задържането на излишни течности в организма.
  • Кожни проблеми – черния дроб да изхвърля токсините по-ефективно. По този начин всичко онова, което затлачва човешкия организъм няма да избива навън, причинявайки обриви, зачервяване и лющене на кожата.
  Билките в състава на ГОЛФИКС имат жлъчкогонен ефект за усилване секрецията на жлъчен сок и подобряване метаболизма на мазнините. Освен това се подпомага стимулирането на производството и на други типове храносмилателни ензими и действа много добре на лигавицата на храносмилателния тракт за подобряване на храносмилането и превенция на възпалителните процеси по нея.
  Дозировка
  Дневна доза по 1 капсула 2 пъти дневно, след хранене.
  Съдържание в опаковка 60 твърди желатинови капсули от 400mg/ 30 дневни дози
  Съставки на база дневен прием
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  *Хранителната стойност не е установена.
  Екстракт от Чесън /Allium Sativum/ 150mg
  Куркума, корен /Curcuma longa/* 150mg
  Екстракт от Бял Трън /Silybum Marianum/* 150mg
  Екстракт от Риган /Origanum vulgare/ 150mg
  ** Основана на дневен прием от 2000 калории
  Екстракт глухарче, корен /Taraxacum Officinale / 150mg
  Ниацин (Витамин В3)**-50mg NE 50mg
  Еднократната доза (1 капсула) е приблизително 5мг силимарин
  Съхранение
  На сухо, при температура под 30°С.
 • ЕКСТРАКТ БЯЛ ТРЪН

  Белият трън подпомага функцията на черния дроб и жлъчката, има антиоксидантен и противовъзпалителен ефект. При проблеми с жлъчката, приемът на силимарин (активното вещество, което се извлича от билката), спомага за намаляване на опасността от образуване на камъни в жлъчката. Стимулира производството на жлъчен сок и има жлъчкогонно действие.
  Силимаринът е най-биологично активното вещество в състава на белия трън. Той очиства черния дроб, стимулира производството на жлъчка и намалява нивата на холестерол в жлъчката, в резултат от което образуването на камъни намалява драстично.
  Силимаринът може да бъде полезен и при терапия на жлъчни камъни, тъй като подобрява разтворимостта на жлъчната течност. Приемането на силимарин в продължение на три месеца води до значително намаляване на концентрацията на жлъчния холестерол и индекса на насищане на жлъчната течност. 
  Използва се от фитотерапевтите за чернодробна детоксикация, помагайки на чернодробните клетки да елиминират натрупаните токсини и подобрявайки функционирането на черния дроб след прием на медикаменти и храни, които го увреждат. Активизира дейността на чернодробните ензими при злоупотреба с алкохол и други токсични вещества. Значително намалява последствията, настъпили в резултат от дълго продължила във времето злоупотреба с алкохол. Благоприятства функциитe на жлъчката и действа омекотяващо при наличие на камъни в жлъчката.
   

  ЕКСТРАКТ ЧЕСЪН

  Нямa дa cгрeшим, aкo кaжeм, чe чecънът e eднa oт нaй-пoпулярнитe лeчeбни хрaни в cвeтa. Пoзнaт oт вeкoвe и изпoлзвaн oт пoчти вcички култури, тoй e мнoгo пoвeчe oт пoдпрaвкa, кoятo трaдициoннo изпoлзвaмe в кулинaриятa. Чесънът е един от най-силните естествени антибиотици в природата. Съдържа високи нива на йод, което помага при хипертиреоидно състояние на щитовидната жлеза. Чесънът може да помогне при високо кръвно налягане, при натрупана плака по стените на кръвоносните съдове, за намаляване на висок холестерол и артериално втвърдяване. Чесънът е чудесен източник на антиоксиданти, има противовъзпалителни свойства, богат е на Витамин В6, който е необходим за здрава имунна система и ефективен растеж на нови клетки. Много мощен антиоксидант, особено подходящ през грипните периоди. Чесънът действа благоприятно на сърдечно-съдовата система, стомашно-чревния тракт, простатата и черния дроб. Също така, екстрактът от Чесън може да понижи нивата на лошия холестерол и кръвното налягане. Чесънът е много подходящ и за лечение на инфекции и възпалителни процеси.
   

  ЕКСТРАКТ ГЛУХАРЧЕ

  Чудодейна билка, чиито корени действат освен за пречистване кръвта, за премахване на токсини и отрови от бъбреците и черния дроб, и се използва от векове за лечение на жълтеница. Препоръчва се за лечение на стомашно-чревни проблеми, произтичащи от дефицит на жлъчните функции, както и за стимулиране на апетита и диурезата (уриноотделянето).
   

  ЕКСТРАКТ РИГАН

  Bъзмoжнитe мeдицинcĸи yпoтpeби нa pигaн вĸлючвaт лeчeниe нa нapyшeния нa диxaтeлнитe пътищa, cтoмaшнo-чpeвни (GІ) нapyшeния, мeнcтpyaлни cпaзми и нapyшeния нa ypинapния тpaĸт, черния дроб и най-вече жлъчката.
  Дeтoĸcифициpa тялoтo - Бoгaтaтa нa xpaнитeлни вeщecтвa pигaн, c виcoĸo cъдъpжaниe нa мaнгaн, ĸaлций, жeлязo, витaмин K, влaĸнa и шиpoĸa гaмa oт дpyги opгaнични cъcтaвĸи, гo пpaви идeaлнa билĸa зa дeтoĸcиĸaция нa тялoтo. Изcлeдвaниятa пoĸaзвaт, чe pигaнът мoжe дa пoмoгнe нa чepния дpoб  и жлъчката и дa ycĸopи пpoцeca нa eлиминиpaнe нa тoĸcинитe и образували се камъни в жлъчката.
   

  ЕКСТРАКТ КУРКУМА

  Куркумата е може би най-мощната билка на планетата в борбата и в потенциалното обръщане на редица болести. Предпазните и лечебни свойства на куркумата се дължат на активната ѝ съставка куркумин – вещество с толкова разнообразни и мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, че както показват наблюденията, защитава и подобрява здравето на буквално всеки един орган в тялото.
  Проведените до момента хиляди изследвания върху животни и хора по целия свят сочат, че куркуминът може да се бори с повече от 70 заболявания, включително и с някои от най-големите заплахи за здравето като рака, сърдечните болести, диабет тип 2 и болестта на Алцхаймер, различни артрози. И списъкът продължава да расте.
  Международните проучвания всъщност доказват, че куркуминът, приеман под формата на хранителна добавка, е също толкова ефикасен, колкото и фармацевтичните медикаменти, а в някои случаи дори и по-ефикасен, но без техните странични ефекти. Наскоро с моите колеги от Центъра за ракови изследвания „М. Д. Андерсън“ към Тексаския университет направихме сравнение между куркумина и различни противовъзпалителни, болкоуспокояващи и противоракови лекарства, като тествахме ефикасността им по отношение намаляването на възпалението и спирането на размножаването на раковите клетки. Оказа се, че куркуминът е по-ефикасен за понижаване на възпалението в сравнение с аспирина и ибупрофена и еднакъв по ефикасност със силното лекарство целекоксиб (Celebrex). Доказахме също така, че ефективността му за потискане на растежа на раковите клетки при рак на гърдата е еднаква с тази на медикамента „Тамоксифен“ – широко използван за противодействие на развитието и разпространението на този вид рак. Резултатите са, меко казано, удивителни.
   

  НИАЦИН

  Ниацинът или Никотиновата киселина е друг елемент, за който се знае, че стимулира образуването на жлъчни сокове.
  Растителните влакна и ниацинът помагат за понижаване на кръвния холестерол, тъй като представляват един вид сурови материали на жлъчните сокове.
   
  Други съставки: желатин, магнезиев стеарат, аерозил.
  • По 1 капсула, 2 пъти дневно след хранене с достатъчно количество вода;
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст;
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца;
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
  • Не съдържа оцветители, глутен, лактоза, захар, мая.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

 • Наталия Петрова
  2023-12-10 22:05:53
  Искам да попитам има ли странични ефекти? Може ли да се приема без консултация с лекар? Биотика 1961: Хранителните добавки са съвместими с всякакъв вид медикаментозна терапия и се приемат без лекарско предписание. Няма установени странични ефекти.
  Иванка Иванова
  2023-09-13 13:15:51
  Може ли да се пие Голфикс при големи камъни в жлъчката 3 см Отговор Biotica 1961: Продуктът спомага за стопяване на камъните. Консултирайте се и с лекуващ лекар.
  biotica.bg
  2020-12-23 10:30:29
  Здравейте, г-жо Йосифова, продукта може да се приема по-дълъг период от време, но е препоръчително на всеки3 месеца непрекъснат прем да се прави почивка от минимум 1-2 седмици. В описания случай става ясно, че Вие сте направили 1месец почивка което е напълно достатъчно.
  Радослава Йосифова
  2020-12-21 22:12:50
  С камъни в жлъчката съм. Приемах Gallfix малко повече от 4 месеца. Определено, благодарение на тази добавка се чувствах добре, нямах болки и храносмилането ми работеше. При ехографски преглед преди месец се установи обаче, че камъните са си там. Мнението на доктора бе, че няма сила, която да ги разтопи. Реших да спра приема на добавката след това лекарско мнение, но само месец след като не съм го приемала сега си го поръчвам отново. Въпреки всички ограничения и спазване на хранителен режим тежестта и болките в дясно се завърнаха. Така ...реших, че трябва пак да се върна към Gallfix. Имам въпрос - Дали би ми навредил, ако го приемам по-дълго време?
  Тамара Андреевна
  2019-06-12 16:41:50
  Благодарение на Голфикс се спасих от операция за махане на жлъчката. Пих го три месеца и камъните в жлъчката изчезнаха. Не съм имала и болки и не съм разбрала да и са се отделили или по-скоро са се стопили.

Сходни продукти