Билките в състава на ХЕПАРИКСИН:

 • Съдействат за укрепване на черния дроб;
 • Съдействат за подобряване нормалното функциониране на жлъчката;
 • Оказват благотворен ефект върху всички важни органи;
 • Съдействат за неутрализиране на токсините в организма;
 • Съдействат за подобряване на липидната обмяна;
 • Съдействат за стимулиране отделянето на жлъчни сокове и противодействат на образуването на камъни в жлъчката;
 • Съдействат за възстановяване на черния дроб след прекарани заболявания или токсично увреждане;


ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КНИЖКА "ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ НА БЪЛГАРИЯ"

Heparixin-ПОДКРЕПА НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40

 • КАКВА Е ХРАНАТА, КОЯТО ПОГЛЪЩАТЕ? ПУШИТЕ ЛИ?

  Тялото ни ежедневно натрупва огромни количества токсини вследствие на неправилното и нередовно хранене, липсата на качествена храна, която често е заместена с фаст фууд, лошата околна среда, приемът на алкохол, лекарства и пушенето. Съвременният човек е научен да приема куп медикаменти и стимуланти, за да подтисне симптомите на болестта, без да търси корените за причината на своето заболяване. Резултатът е повторното му появяване под същата или под друга форма. За да сме здрави, жизнени и активни, нашият организъм се регулира от няколко ключови фактора, определящи правилното функциониране на всички органи и системи.
  На първо място, телата ни трябва да поддържат вътрешна хигиена. Вътрешната хигиена е съвкупност от поддържане чистотата на черния дроб, дебелото черво и междуклетъчните пространства с лимфната система. Черният дроб е най-важният орган за пречистването на организма. В момента, в който се освободи от целия ненужен товар, събиран с години от нездравословни навици, той започва да работи като чисто нов – с много по-голяма сила и по-качествено пречиства кръвта и тялото ни, справя се с вируси и инфекции, и още куп важни процеси.
  Билките от състава на ХЕПАРИКСИН ефикасно съдействат за прочистване на организма от натрупани отпадъчни продукти, токсини и слуз. Изключителният ефект се дължи на свойството да се подпомогне изхвърлянето всички токсични вещества от тялото, като по този начин се елиминират предпоставките за развитие на болести.

  ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?

  Комбинацията от билки в ХЕПАРИКСИН е подходяща при хора с:
  • Простуди и вирусни инфекции - Билковата смес подпомага организмът да повиши защитните си сили и да активира имунната система. Така тялото се справя ефективно с грипните състояния, като те могат да протекат в много по-лека форма или изобщо да не настъпи възпалителен процес.
  • Запек - Състояние, което все повече засяга съвременния човек предвид заседналия начин на живот и неправилното хранене. С прочистване на черния дроб и изхвърляне на токсините от тялото се подобрява работата на отделителната система и червата.
  • Затлъстяване - Поради очистителния характер на билките в ХЕПАРИКСИН и изхвърлянето на натрупани токсини, загнездени в черния дроб, продуктът по естествен начин спомага за редукция на излишните килограми.
  • Кожни и козметични проблеми - До 90% от „кожните” заболявания се дължат на натоварване на черния дроб, бъбреците или други органи. 
  • Целулит - Дренирането на отпадните вещества в организма значително намалява ефекта на „портокаловата кожа“.
  • Главоболие - Повечето форми на главоболие са на нервновегетативна основа, дължат се на повишено кръвно налягане или на самоотравяне при стомашно-чревни или жлъчно-чернодробни болести. Хепариксин подпомага за успешно прочистване на черния дроб, с което причините за главоболието се отстраняват и симптомите изчезват.
  • Комплексна грижа за функциите на черния дроб и жлъчката, с което се подобрява значително работата на тези органи и намалява рискът от образуване на жлъчни камъни

  ДЕЙСТВИЕ

  Билките съставляващи ХЕПАРИКСИН:
  • Съдесйтват за неутрализацията на вредното въздействие на свободните радикали и хепатотоксични метаболити.
  • Съдействат за укрепване на черния дроб и подобряване нормалното функциониране на жлъчката.
  • Съдействат за стимулацията на естествена детоксикация и възпрепятстват увреждането на черния дроб вследствие на прекомерна употреба на алкохол, храна, богата на наситени мазнини, или други токсични вещества, включително и медикаменти.
  • Съдействат за неутрализирането на токсини, увреждащи черния дроб и постепенно регулират дейността на чернодробните ензими (алкална фосфатаза, ASAT, ALAT, GGT).
  • Съдействат за подобряване липидната обмяна.
  • Съдействат за стимулиране отделянето на жлъчни сокове и противодейства на образуването на камъни в жлъчката.
  • Съдействат за възстановяване на черния дроб след прекарани заболявания и токсично увреждане.

  ХЕПАРИКСИН СЪДЕЙСТВА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ ЗДРАВЕТО НА ЧЕРНИЯ ДРОБ 

  Дозировка
  Дневна доза по 60 капки, разтворени в 50-100 мл минерална вода или сок, 2-3 пъти на ден.
  Съдържание в опаковка Нетно количество: 100мл
  Препоръчвана доза от продукта за дневен прием: 180 капки
  Съставки на база дневен прием
  Екстракт от бял трън /Silybum Marianum/* 270mg /еднократната препоръчвана доза е източник на средно 3,24мг силимарин/
  Етанол 62-68 об. %
  Eкстракт от артишок, листа /Cynara scolymus/ 270mg
  Eкстракт от глухарче, корени /Taraxacum officinale/ 270mg
  Съхранение
  На сухо и тъмно място при температура под 30°С
 • ЕКСТРАКТ БЯЛ ТРЪН

  Билка, която с огромен успех се използва народната медицина при нарушение състоянието и функциите на черния дроб и жлъчката, хронични възпалителни процеси, химио- и лъчетерапия, неопластични процеси, махмурлук, системна употреба или злоупотреба с алкохол и медикаменти, тютюнопушене, наркотична зависимост, интоксикации с някои вещества и лекарства, липса на апетит.

  ЕКСТРАКТ АРТИШОК

  Непознатият“ зеленчук, който съдържа цинарин. Това горчиво на вкус съединение, което се намира в листата му, се използва от съвременната фитотерапия за подобряване функцията на черния дроб, жлъчния и пикочния мехур, стимулира секрецията на храносмилателни сокове, особено жлъчка и намалява нивата на холестерол в кръвта.

  ЕКСТРАКТ ГЛУХАРЧЕ

  Чудодейна билка, чиито корени действат освен за пречистване кръвта, и за премахване на токсини и отрови от бъбреците и черния дроб. Използвани са от векове за лечение. Корени от глухарче се препоръчват за лечение на стомашно-чревни проблеми, произтичащи от дефицит на жлъчните функции, както и за стимулиране на апетита и уриноотделянето.
  • По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано.
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар.
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство.
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
 • Орлин
  2019-07-26 16:27:04
  изписаха ми го като съпътстваща терапия за хепатит С, ще пиша за резултатите. моля някой ако го е пил за същото да сподели мнение.
  Жоро, Димитровград
  2019-07-26 16:17:38
  Приемам ХЕПАРИКСИН от около 6 месеца, с което боря последиците от десетина години алкохолизъм. Причиних тежка катастрофа, лежах малко в болница, повече в затвора, слава богу, не бях станал убиец. След излизането на свобода всичко в мен се срина – нервите, здравето, безработица. И черният дроб, от нередовен живот имах проблеми, алкохолът си каза своето, на 35 изглеждах като развалина. Приятел ми препоръча ХЕПАРИКСИН, заради природния състав. Сега съм доста по-добре, изчезна главоболието и депресията, намерих си и работа, живея по-нормално и вече се осмелявам да правя планове!!
  Петя Неделчева, Благоевград
  2019-07-21 16:17:08
  Майка ми беше с огромни проблеми с черния дроб, цироза, въпреки, че живееше относително здравословно и не пиеше. Късно и го откриха, постоянно я препращаха от лекар на лекар, а като дойде диагнозата, тръгнахме по болниците. Не и даваха повече от 2-3 месеца живот. Видяхме рекламата, решихме да опитаме, лекарите не бяха против. Вече седми месец сме вън от болницата, имаме леко подобрение, но най-важното е, че сме живи и активни. Лекарите са учудени, даже не вярват, обаче на изследванията и на самият факт, че „отписаният пациент“ идва в кабинета с голям букет, саморъчно набрани цветя „за доктора“. ХЕПАРИКСИН се появи в точния момент и помогна на мама. Благодаря ви, академик Хлебаров.
  Маринела Жекова, София
  2019-07-01 16:21:02
  Баща ми го приема от 3 месеца, той има огромен проблем със свръхтеглото, диабетик тип 2, огромен корем, всичко е затлачено и не работи активно метаболизма му. От години му куца черният дроб, но не взима сериозни мерки. Като се пенсионира, отхвърли всичките задачи, реши да живее здравословно, ама не става така лесно. Задъхва се, коремът пречи, хапне нещо и му става лошо. Лекарите констатираха, че състоянието му е много сериозно и трябва да влезе в болница. След 10 дни излезе мрачен, отчаян, нищо общо с таткото, когото обичам и познавам – душата на компанията, бохем, открит и весел. Търсеше решение и го намерихме в ХЕПАРИКСИН. Мобилизира се, тръгна по пътеките в парка, взе си гирички, спря мазното, соленото и киселото, лека-полека и коремът взе да спада. На третия месец и лекаря го поздрави, че подобрява резултатите, вместо да ги влошава, както му беше предсказал! Живее му се, това е най-важното, дай на един болен лекарство и ще го лекуваш, но ако му дадеш и надежда, ще му дадеш живот. Благодаря!
  aggg
  2019-06-20 16:33:26
  Аз го слагам тайно на мъжа ми от два месеца и определено вече не пие толкова.
  Гергана Георгиева
  2019-06-20 16:23:28
  Имах 3 камъка от 3.2см, 1,8см и 0.8см. Жлъчката ми беше пълна с т.нар. жлъчна кал. Жлъчната ми стена беше възпалена и категорично 3-ма лекари ми заявиха, че без операция няма да мине и че рискувам живота си. 3 месеца всеки ден ядях салата с моркови, червено цвекло, ябълка, овкусени със зехтин, лимон и малко сол, постни супи и други салати. Всяка сутрин приемах по 1 с.л. зехтин с лимон на гладно. Правех го като към един изцеден лимон прибавях същото количество зехтин, държах го в хладилника и преди приемане го разклащах. Приемах го 40 дни. Освен това пиех Хепариксин всеки ден по 60 капки сутрин и вечер. А защо не си махнах жлъчката? Защото реших, че каквото Господ ми е дал, не трябва да го махам без да се опитам да го запазя, а пък съм и данъчен, а ние само вземаме и рядко даваме. Разбира се последното е в кръга на шегата.:) Каквото и да решите, нека е най-доброто за Вас! Успех! Аз вече нямам камъни в жлъчката.
  Велина Стоянова от София
  2019-06-18 16:31:18
  Много е важно периодично да се прави детоксикация на черният дроб, защото той пречиства тялото от всички вредни неща от храната, алкохол, лекарсква. аз направих три месечно прочистване с Хепариксин и мага да споделя, че е ефекта е доста сериозен. кожата ми се изчисти, още след втората седмица станах много енергична и не се чувствах вечно уморена. прочетете колко е важно периодично да се прави нещо като профилактика на черния дроб и колко е важен за общото здраве на човека. сега в офиса всички го пият и се чистят и непрекъснато говорим за този продукт.
  Калиопа
  2019-06-13 16:26:27
  приемам Хепариксина вече четвърта седмица и това което споделяте за тонус и енергията е вярно. толкова е осъзаема разликата, че човек няма как да не забележи, че нещо се случва с тялото му, все едно се събуждат клетките!
  Мария Христова
  2019-05-29 16:16:39
  Фармацевт с дългогодишен опит съм и имам абсолютното доверие в лекарствените форми. Съпругът ми пострада от черния си дроб, предприехме необходимите терапии, нещата са малко по-добре, но изникна нуждата да приемаме постоянно стабилен хепатопротектор. С леко недоверие приех ХЕПАРИКСИН, въпреки горещите препоръки от лекуващия лекар. Викам му – За какво ти е, като нямаш воля?? Съпругът ми е с наднормено тегло, пийва си понякога, пуши, обича мазното, това му докара и проблемите. Амбицира се, купи си колело, редовно си пие билките, аз му се подсмивах зад гърба, но за една година дръпна, свали шкембето, отказа пушенето, пие само по мъничко винце, а показателите му са чудни. Дърт мъж, на 65, а жените взе да позаглежда, а и те него. Хубаво е да се амбицира човек, а когато има и подкрепа, ХЕПАРИКСИН, нещата са по-лесни.
  Стамен В
  2019-05-27 11:22:49
  трябва да се пие 3 месеца, после почивка 1 месец и още три месеца при алкохолизъм.
  Георги Събев
  2019-04-30 11:25:53
  на мен този Хепариксин ми изчисти камъните в жлъчката за около 5 месеца. видеозона показа че не е останало нищо и се спасих от операция.
  Митко
  2019-04-23 16:21:31
  Не знам дали помага за това заболяване, но на мен този продукт ми регулира чернодробните ензими за около два месеца и сега всичко ми е в норма. Ак на твое място бих пробвал, няка какво да губиш само билки са и със сигурност ще ти направят добро. да не говорим че е хубаво
  Радослава Маркова
  2019-03-19 11:30:01
  Пия Хепариксин от 14 дена. искам да кажа, че ефекта е невероятен. толкова тонизирана не съм се чувствала от дете, а съм на 64 години. това с прочистването на черния дроб е истина. освен това не съм очаквала изобщо да има ефект само след 2 седмици, а аз не съм от хората дето си внушават разни работи, по-скоро съм Тома неверни. имах една режеща болка точно в областта на черния дроб и ми бяха казали да си прегледам жлъчката, но така и не отидох. болката изчезна!
  Константин Ставрев
  2019-03-11 10:42:15
  С Цероза съм, доктора ми го изписа. Наистина ефектът е осезаем. ПРепоръчвам Хепариксин.
  Катя Живкова
  2019-02-24 11:27:55
  изписаха ми го като съпътстваща терапия за хепатит С, ще пиша за резултатите. моля някой ако го е пил за същото да сподели мнение.

Сходни продукти