▶ ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

ПОДАГРО ПРОТЕКТ- За контрол на пикочната киселина

ПОДАГРО ПРОТЕКТ е букет от натурални екстракти с доказано действие, благодарение на които:

 • Спомага естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани;
 • Оказва благоприятно влияние върху костно-ставния апарат;
 • Поддържа в добро състояние околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи;
 • Подпомага свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма.

 

▶ Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и медикаменти
▶ Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ВЛИЯЕ ВЪРХУ ПОДАГРА?

  Подаграта е напълно подвластно на контрол заболяване. Силно влияние й оказват диета и ограничаване на приема на алкохол. Назначаването на лечение с медикаменти се извършва от ревматолог. Между пристъпите е важно да бъде намалено количеството на пикочна киселина.

  ПОДАГРО ПРОТЕКТ – продукт с изцяло натурален състав.

  • Съдейства за естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани.
  • Оказва благоприятно влияние върху ставите – на големия пръст на крака, глезените, петите, колената, китките, пръстите и лактите.
  • Подпомага нормалната физиологична функция на ставите, поддържа в добро състояние околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи.
  • Съдейства за свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма. 
  Дозировка
  Дневна доза по 40 капки, разтворени в 50-100 мл минерална вода или сок, 2 пъти на ден.
  Съдържание в опаковка Нетно количество: 100мл
  Препоръчвана доза от продукта за дневен прием: 80 капки
  Съставки на база дневен прием
  Екстракт от Полски хвощ /Equisetum Arvense/ 67mg
  Екстракт от Мента /Mentha Piperita/ 67mg
  Етанол 62-68 об. %
  Екстракт от Глухарче /Taraxacum officinale/ 67mg
  Екстракт от Бреза, листа /Betula pendula/ 67mg
  Екстракт от Бял равнец /Achillea millefolium/ 67mg
  Екстракт от стръкове на Синя тинтява /Gentiana cruciata/ 67mg
  Екстракт от Златна пръчица /Solidago virgaurea/ 67mg
  Екстракт от Корени на троскот /Cynodon dactylon/ 67mg
  Екстракт от гръмотрън 67mg
  Съхранение
  На сухо и тъмно място при температура под 30°С
  Произход на съставките:
  ЕС
 • ЕКСТРАКТ СИНЯ ТИНТЯВА СТРЪК

  Синята тинтява се среща по тревистите места и в горите на всички наши планини. Притежава противоспазматично действие, усилва секрецията на стомашните жлези и жлъчката, засилва апетита. Усилва съкращенията на сърдечния мускул и увеличава белите и червените кръвни клетки. Използва се от народната медизина при хепатит, пясък в бъбреците и пикочния мехур, подагра, анемия и др.
   

  ЕКСТРАКТ  ПОЛСКИ ХВОЩ СТРЪК

  Това полезно растение може да се намери почти навсякъде с изключение на пустините и полупустините. Уникалният полски хвощ има прочистващи, противовъзпалителни, тонизиращи, антисептични, стягащи, диуретични, антимикробни, антихелминтни и хемостатични свойства. Той има детоксикиращ ефект, включително за изчистването на организма от олово. Използва се от фитотерапевтите за премахване на камъни от отделителната система и почистване от токсини; намаляване болката при възпаление; стимулиране функцията на надбъбречната жлеза; повлиява бъбречни заболявания и холелитиаза; усилва имунитета; подобрява функционирането на кръвоносните съдове; подобрява в организма водно-солевия баланс; действа като отлично витаминно средство; премахва на отоци; лекува сърдечносъдова недостатъчност; спомага за съсирване на кръвта; изчиства от соли и токсини; лекува язви, циреи; понижава кръвното налягане. Отлично средство е при ревматизъм, чернодробни заболявания, атеросклероза, жълтеница, подагра.
   

  ЕКСТРАКТ ТРОСКОТ КОРЕН

  Според съвременната наука за билколечение е диуретично и слабително средство, с противовъзпалително, пикочогонно действие. Притежава хипотензивен ефект. Прилага се при наличие на бъбречни и жлъчни камъни, отлично повлиява ревматизъм, подагра, отоци и някои кожни болести.
   

  ЕКСТРАКТ БЯЛ РАВНЕЦ СТРЪК

  Народната медицина твърди, че действието му е болкоуспокоително, противовъзпалително, кръвоспиращо, антисептично, холеретично, засилващо стомашната секреция.


  ЕКСТРАКТ ГЛУХАРЧЕ СТРЪК

  Лечебният му ефект се дължи главно на горчивите вещества, органичните киселини и гликозидите. Установено е от науката за билколечение, че глухарчето усилва действието на подстомашната жлеза – повишава отделянето на инсулин и намалява количеството на холестерина в кръвта. Прилага се при камъни в жлъчката, в бъбреците и пикочния мехур, при стомашни и чревни смущения, при кашлица, екземи, подагра, болести на далака, възпаление на червата, анемия и за регулиране на кръвното налягане.
   

  ЕКСТРАКТ ГРЪМОТРЪН КОРЕН

  Гръмотрън е пълзящ или възходящ храст от семейство бобови. Според народната медицина притежава диуретични и противовъзпалителни свойства, които се дължат на изобилието от флавоноиди в състава му. Използва се при отоци, наднормено тегло, ревматизъм, безплодие, шипове, подагра.
   

  ЕКСТРАКТ БРЕЗА ЛИСТА

  Листата съдържат калиев нитрат, който засилва диуретичното действие на флавоноидите. Според народната медицина млади листа на бреза се използват при терапия на атеросклероза, подагра, разстройство на нервната система, като стимулиращо средство, при бъбречни и жлъчни колики, като противовъзпалително антисептично и витаминно средство.
   

  ЕКСТРАКТ ЗЛАТНА ПРЪЧИЦА СТРЪК

  Cъдъpжa eтepичнo мacлo, caпoнини, витaмин C, витaмин РР, cмoлa, тpитepпeнoви caпoнини, дъбилни и гopчиви вeщecтвa, ниĸoтинoвa ĸиceлинa, cлyзни вeщecтвa и дp. Изпoлзвa с от фитотерапевтите пpи зaбoлявaния нa пиĸoчнитe пътищa (възпaлeния, пяcъĸ и ĸaмъни в бъбpeцитe и пиĸoчния мexyp c aлбyмин в ypинaтa), пpи oтoци oт paзличeн пpoизxoд, зaбoлявaния нa чepния дpoб и жлъчнитe пътищa, ĸaмъни в жлъчĸaтa, пoдaгpa, peвмaтизъм, eнтepoĸoлити, бpoнxит.
   

  ЕКСТРАКТ МЕНТА СТРЪК

  Истински дар от природата. Според народната медицина действието й е cпaзмoлитичнo (пpeбopвa ĸopeмнитe cпaзми, мycĸyлни ĸoнтpaĸции, eфиĸacнa пpи жлъчни, xeпaтитни, чpeвни ĸoлиĸи), използва се също така пpoтив пoвpъщaнe, действа гaзoгoннo (oтcтpaнявa гaзoвeтe, пpeбopвa ce c флaтyлeнциятa, ĸopeмния мeтeopизъм), има лeĸo oбeзбoлявaщo действие, xoлepитичнo, yлecнявa изxвъpлянeтo нa жлъчния coĸ, aнтидиapийнo; лeтливoтo мacлo и нeгoвитe cъcтaвĸи имaт cпaзмoлитичнo, дeĸoнгecтивнo, aнтивъзпaлитeлнo, aнтиceптичнo, бaĸтepиocтaтичнo дeйcтвиe (eфиĸacнo пpи гacтpo-чpeвни и дихателни инфeĸции), oтxpaчвaщo (пoмaгa пpи изxвъpлянeтo нa бpoнxитнитe ceĸpeти), блaгoпpиятcтвa мeнcтpyaциятa, cтимyлиpa мaтoчнитe ĸoнтpaĸции, действа диypeтичнo, cpeдcтвo е за изпoтявaнe, действа пpeчиcтвaщo, тoнизиpaщo, cъживитeлнo, yвeличaвa cилaтa нa ĸoнцeнтpaцията.
   

  Етанол 62-68 об. %

  • По 40 капки 2 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок;
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст;
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца;
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
  • Продуктът е произведен по специална технология на двойна екстракция, позволяваща висока ефективност и стандартизация.
  • Изцяло натурален продукт. 
  • Не съдържа оцветители, ароматизатори, консерванти и съставки от животински произход.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

 • Татяна Йосифова
  2024-03-23 10:15:31
  Здравейте! Изпих 3 шишенца подагропротект. Мога ли да продължа или трябва известно време почивка? Брагодаря! Биотика 1961: Може да продължите курса.
  Весела Иванова
  2024-01-07 13:08:09
  Колко шишенца е приблизително дозата за 3 месеца, тъй като не става ясно за колко дни се използва едно? Отговор Биотика: Една опаковка стига за около месец. Необходими са ви 3 шишенца.
  Луиза
  2023-08-24 13:59:35
  Може ли да се комбинира със СЛИМ х5 Биотика: Да, може да комбинирате.
  инж. Иван Кръстев
  2019-08-04 13:35:14
  С Подагро Протект овладях подаграта. Лекарите ни плашат, че не се лекува, но те може да се овладее с подходяща диета и Подагро Протект.
  Мими Петкова
  2019-02-22 10:49:43
  Пия го вече 2 седмици и започвам да усещам подобрение и аз. Дай боже да се излекувам напълно.
  Валентин Стойков
  2019-02-19 10:50:28
  Аз го пих 3 месец и ми бяха достатъчни. За сега нямам нужда от повече.

Сходни продукти