АРТРОАКТАЛ - За опорно-двигателната система

АРТРОАКТАЛ съчетава в себе си комплекс от билкови екстракти с доказани въздействия, повлияващи благоприятно ставите и ставния хрущял:
 • Оказват благоприятно въздействие на междупрешленните стави на гръбначния стълб, ставите на крайниците;
 • Допринасят за подобряване подвижността на ставите;
 • Допринасят за намаляване сковаността при движение;
 • Допринасят за облекчаване в коленните, тазобедрените и междупрешленните стави;
 • Внасят допълнително количество калций от растителен произход в организма и съдействат за поддържането му в костната тъкан;

 

▶ Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и медикаменти
▶ Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца
 

 

{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{(qty * product.discount.special) | number: 2 | currency:'лв':false}}
СПЕСТЕТЕ {{(product.discount.price - product.discount.special) / product.discount.price * 100 | number: 0}}%
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
Препоръчваме ви също:
 • ПРИЛОЖЕНИЕ

  АРТРОАКТАЛ е продукт, съставен изцяло от натурални продукти. Прилага се при активни спортисти, а също и за профилактика при хора в напреднала възраст с установени проблеми в ставите. Препоръчва се при различни състояния на опорно-двигателния апарат.
   

  ДЕЙСТВИЕ

  АРТРОАКТАЛ съчетава в себе си букет от билкови екстракти с доказани въздействия, повлияващи благоприятно ставите и ставния хрущял, подпомагат:

  • Поддържане подвижността на ставите;
  • Намаляване сковаността при движение;
  • Облекчаване на коленните, тазобедрените и междупрешленните стави;
  • Благоприятно въздействие на коленните и тазобедрени стави;

  ДРУГИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛЗИ

  Тази пълноценен букет от билки в АРТРОАКТАЛ допринася за поддържането на нормалната структура и функция на ставния хрущял, благоприятства нормалния синтез на хрущяла и образуването на колаген. Всеки от тези компоненти е показал недвусмислена полза за поддържане на естествена структура и функциониране на ставния хрущял при хора в напреднала възраст, с наднормено тегло или такива, подложени на свръхнатоварване. Приемани в комбинация, всеки един от тези компоненти усилва и допълва ефикасността на другия. Течната му форма позволява по-бързо и по-пълноценно усвояване и бързо благотворно действие.
  Дозировка
  Дневна доза по 40 капки, разтворени в 50-100 мл минерална вода или сок, 2 пъти на ден.
  Съдържание в опаковка Нетно количество: 100мл
  Препоръчвана доза от продукта за дневен прием: 80 капки
  Съставки на база дневен прием
  Етанол 62-68 об. %
  Екстракт от Гръмотрън, корен /Juniperus/ 100mg
  Екстракт от Полски хвощ, стръкове /Equisetum Аrvense/ 100mg
  Екстракт от Хвойна, плодове /Juniperus/ 50mg
  Екстракт от Копър /Anethum graveolens/ 50mg
  Екстракт от Кестен /Castanea/ 50mg
  Екстракт от Зърнастец, кора /Frangula/ 50mg
  Екстракт от Бреза, листа /Betula pendula/ 50mg
  Екстракт от Коприва, стръкове /Urtica dioica/ 50mg
  Екстракт от Бял равнец /Achillea millefolium/ 50mg
  Екстракт от Репей, корен /Arctium lappа/ 50mg
  Съхранение
  На сухо и тъмно място при температура под 30°С
  Произход на съставките:
  ЕС
 • ЕКСТРАКТ ГРЪМОТРЪН, КОРЕН

  Билката гръмотрън се среща по сухите песъчливи и тревисти места из цялата ни страна. Особено ценни са нейните корени. Народната медицина препоръчва корени от гръмотрън да се използват при заболявания, протичащи със застой на течности в организма, възпаление на бъбреците и пикочните пътища, камъни и пясък в бъбреците и пикочния мехур, камъни в жлъчката. Гръмотрън има силно противовъзпалитено действие, облекчава ставните болки.
   

  ЕКСТРАКТ ПОЛСКИ ХВОЩ, СТРЪКОВЕ

  Според народната медицина уникалният полски хвощ има прочистващи, противовъзпалителни, тонизиращи, антисептични, стягащи, диуретични, антимикробни, антихелминтни и хемостатични свойства. Той има детоксикиращ ефект, включително за изчистването на организма от олово.
  Полският хвощ усилва имунитета, намалява болката при възпаление, подобрява функционирането на кръвоносните съдове, премахва отоци.
   

  ЕКСТРАКТ ХВОЙНА, ПЛОД

  Хвойната е дърво или храст от семейство кипарисови. Съществува на земята от около 50 милиона години. Вечнозелена на външен вид, хвойната прилича на малък кипарис. Това растение е дълголетник. При благоприятни условия хвойната живее от 600 до 3000 години. Някъде по света има все още живи растения, поникнали от семена хиляди години преди новата ера.
  Хвойната е лидер по своите бактерицидни свойства. Маслото от това хвойна е аналгетик, освежава, пречиства, затопля и подсилва. От билкотерапията се използва за премахване подпухналостта,  при дерматит и зъбобол. Съши така като средство за борба с целулита, премахване възпалението на белите дробове и бронхите, подобряване сърдечната функция. Нормализиране кръвообращението, кръвното налягане. Помощ при колики, запек, както и различни други заболявания. Спектърът на терапевтични ефекти е огромен.
   

  ЕКСТРАКТ ЗЪРНАСТЕЦ, КОРА

  Това е дърво, първоначално разпространено предимно в Америка, чиято кора се използва като ефективно средство за борбата със запека. Всъщност, на испански името на тази билка означава “свещена кора”. Известно е че изсушената кора от зърнастец има очистителен и жлъчегонен ефект върху организма. Външно се използва при подагра и ревматизъм, възпалителни процеси с неясен произход, кожни възпаления – акне, екземи, изгаряния, рани, циреи, за избелване на старчески петна.
   

  ЕКСТРАКТ КОПЪР

  Копърът е широко използвана подправка у нас, но малко се знае за целебните му свойства. Идва от Южна Русия, Западна Африка и Средиземноморския регион, но се споменава още в Библията и в древните египетски папируси.
  Копърът има високо съдържание на витамините С, В1, В2, Е, РР, Р, каротин (провитамин А) и минерални соли на калия, калция, фосфора и желязото и фолиевата киселина (витамин В9). В маслото от копър има карвон, d-лимонен, α-филандрен, карвеол, дихирдокарвон, α-терпинен, дихидрокарве-ол, дипалиол, α-пинен, дипентен, изоевгенол.
  Копърът е с високо съдържание на калций, затова от народната медицина се препоръчва на жени след настъпване на менопаузата като профилактика на костната загуба и остеопорозата. В тези случаи се препоръчва да се хапва кисело мляко с голямо количество нарязан копър. Полезен е и за всички хора, които имат проблеми с костите, или се възстановяват от счупвания. Препоръчва се и при някои ставни болести като ревматоиден артрит.
   

  ЕКСТРАКТ КЕСТЕН, ПЛОД

  Кестените имат ниско съдържание на мазнини, много витамин С, фосфор, калий и др. Кестенът съдържа два пъти повече нишесте от картофите, което го превръща в една от най-важните хранителни култури в Япония, Китай и Южна Европа.
  В кестените се съдържа витамин С, колкото в лимоните. Според фито-терапията той помага на организма срещу болести и подобрява съпротивителните сили на организма. Съдържащите се в плодовете калий и фосфор нормализират сърдечно-съдовата, костната и нервната система. В народната медицина кестените се препоръчват на хора, които страдат от анемия. Под формата на лапи, кестените намират приложение като облекчаващо средство за ревматични болки.
   

  ЕКСТРАКТ БЯЛА БРЕЗА, ЛИСТА

  Знаете ли, че освен красиво и открояващо с бялата си кора дърво, брезата се смята от народната медицина за билка с незаменими лечебни свойства. Заради високото съдържание на витамин С се смята, че брезата подсилва имунната система и помага при лечение на анемия, вируси и настинки. Чаят от билката се използва и за сваляне на висока температура, тъй като води до обилно изпотяване. Препоръчва се при бъбречни заболявания, ревматизъм, артериосклероза, остри и хронични екземи, лишеи и други.
   

  ЕКСТРАКТ БЯЛ РАВНЕЦ, СТРЪК

  Заради многобройните й качества билколечителите наричат билката „избавление от всички беди”. Има кpъвocпиpaщoтo, бoлĸoycпoĸoитeлнo и пpoтивoвъзпaлитeлнo дeйcтвиe. Изпoлзвa ce пpи зaбoлявaния нa cтoмaшнo-чpeвния тpaĸт, гacтpит c нaмaлeнa ceĸpeция нa cтoмaшeн coĸ, cтoмaшнa язвa, ĸoлит, мeтeopизъм, зa възбyждaнe нa aпeтитa, xeмopoиди. Πpилaгa ce мнoгo чecтo ĸaтo ĸpъвocпиpaщo cpeдcтвo пpи ĸpъвoтeчeния oт мaтĸaтa, вeнцитe, нoca, cтoмaxa, paни и дp. Haмиpa пpилoжeниe и пpи лeчeниe нa нacтинĸи, тpecĸa, бъбpeчни зaбoлявaния, зaбoлявaния нa чepния дpoб, мeнcтpyaлни бoлĸи, бялo тeчeниe, xpoничeн бpoнxит, acтмa, cъpцeбиeнe, apтepиocĸлepoзa, глaвoбoлиe, виeнe нa cвят, нoщнo нaпиĸaвaнe пpи дeцa и дp.
  Не на всеки е известно, че белият равнец действа директно и чудесно върху костния мозък и стимулира кръвообразуването там. Той да е и ефикасен при заболявания на костния мозък, при които всяко друго лекарство е безсилно, дори при разяждане на костите, за което се прилагат лечения с чай, бани и разтривания с тинктура от бял равнец.
   

  ЕКСТРАКТ КОПРИВА, СТРЪК

  Koпpивaтa, ĸaтo ce зaпoчнe oт ĸopeнa и ce минe ĸъм cтъблoтo и лиcтaтa, тa чaĸ дo цвeтoвeтe, e мнoгo пoлeзнa. Oщe в дpeвнocттa тя e билa нa гoлямa пoчит. Кoпpивaтa e нaй-дoбpoтo ни ĸpъвoпpoчиcтвaщo и ĸpъвooбpaзyвaщo лeчeбнo pacтeниe. И пoнeжe тя влияe дoбpe нa пaнĸpeaтичнaтa жлeзa, чaят oт ĸoпpивa нaмaлявa cъдъpжaниeтo нa зaxap в ĸpъвтa. Toй лeĸyвa cъщo тaĸa зaбoлявaния и възпaлeния нa пиĸoчнитe пътищa и бoлecтнo зaдъpжaнe нa ypинaтa.
  Копривата е мощно противовъзпалително средство и чаят помага при артрит и всякакви по-продължителни инфекции.
   

  ЕКСТРАКТ РЕПЕЙ, КОРЕН

  Притежава пикочогонно и слабително действие, има изявен противовъзпалителен ефект. Известно е и противоалергичното действие на репея. Употребата му усилва отделянето на сокове от жлъчката, увеличава секрецията на ферменти от панкреаса, подобрява работата на чревния тракт, регулира обмяната на веществата. Според последните изследвания репейното масло взаимодейства с опасни за организма токсини и осигурява тяхното изхвърляне. Притежава и болкоуспокояващо действие. Използва се при лечение на водянка, при подагра, ревматизъм, туберкулоза, при гастрит, язва на стомаха, камъни в бъбреците, хроничен запек, диатеза, рахит, а външно като бързозаздравяващо средство при рани, болкоуспокояващо при хемороиди, болки в ставите и лишеи.
   

  Етанол 62-68 об. %

  • По 40 капки 2 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок;
  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
  • За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от 3 месеца. Може да почувствате някои от предимствата и подобренията по-рано;
  • Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене;
  • При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар;
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст;
  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца;
  • Съвместим с медикаментозна терапия, с изключение на случаите описани в листовката на приеманото лекарство;
  • За да настъпи пълно усвояване, единствена роля играе метаболизмът. Това е причината, при едни хора ефектът да се наблюдава още след втората седмица на прием, а при други в рамките на тримесечния курс на прием.
  • Продуктът е произведен по специална технология на двойна екстракция, позволяваща висока ефективност и стандартизация.
  • Изцяло натурален продукт. 
  • Не съдържа оцветители, ароматизатори, консерванти и съставки от животински произход.
  • Продуктът е произведен в условия на сертифицирани системи за качество и безопасност БДС EN ISO 9001:2015 и БДС EN 22000:2018

 • Искра Карова
  2022-05-16 12:29:31
  Чуствително ми се подобри подвижността след приема на Артроактал. Много бързо ми подейства.
  Галина Ганчева
  2020-03-11 16:49:54
  Имах мускулна слабост и ограниченост на движенията в ставите. Този проблем започна да намалява след първия месец на прием на Артроактал. След втория месец вече нямах проблема, който ме измъчваше дълго време. Но въпреки това ще си изпия и третата опаковка Артроактал.
  Виолета Вълова
  2019-12-05 14:55:38
  Отличен продукт, безопасен за дълготраен прием. Артроактала овладява възпалението, подхранва хрущялните клетки, премахва нетърпимата болка и връща подвижността. Три месеца приемах продукта, направих почивка от две седмици и отново си го поръчах.
  Красимира Васева
  2019-08-11 12:50:02
  Използвам тази невероятна добавка от около една година. Преди това бях почти неподвижна от болки в краката и ръцете. Имах начален ревматоиден полиартрит. Сега всичко е наред благодарение на Артроактал. Движа се свободно и без ограничения.
  Петър Спасов
  2019-06-03 12:58:08
  Лошото при хората никога не идва само. Това беше и при мен. За една година заболях от дископатия, коксартроза, гонартроза, започнах да получавам и сърцебиене вероятно заради болките в ставите, които изпитвах. Децата ми взеха Артроактал и вече го пия 6 месеца. Болките намаляха, сърцебиенето спря, отново тръгнах на работа.
  Георги Тодоров
  2019-03-16 10:47:55
  Препоръчвам и аз !!! Човек не трябва да свиква с болката. Не се мъчете, а почнете да пиете и ще видите за какво говоря!!
  Силвия Владова
  2019-02-23 10:47:11
  Малко горчи, ама това е единственото лошо, което мога да кажа. Аз съм на принципа – щом е гадно , че помага. Почти се бях инвалидизирала и за няма и 5-6 седмици всичко ми мина. Мъжът ми даже вика рахат от както го пиеш това сиропче , че го карах той да простира в нас, много ме болеше. сега го избавих от простирането хаха
  Емил Лечев
  2019-02-10 14:30:23
  Аз съм мъж на 52 години и през последните месеци коленете ме измъчиха. Всяка стъпака беше мъчение за мен докато не открих Артроактл. Това спасение на билкова основа дойде от Facebook обдаих се на телефона и всичко ми обясниха за продукта. Поръчах си една опаковка, след това още 2 и сега, вече не пропускам сбирките с момчетата.
  Яница Димитрова
  2019-01-24 15:14:18
  Имах много силни болки в кръста. Пих го пих 3 месеца както препоръчват. Още на първия месец болката започна да отшумява и след втория спря. За по-сигурно си пих и 3-тото флаконче. Минаха 5 месеца от тогава и се чувствам добре.

Сходни продукти