>> 10% БОНУС ОТСТЪПКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ С ПРОМОКОД: EXTRA10 <<

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

Полова Система

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 22 (2 страници)

Описание

Все по-малко хора могат да се похвалят с перфектно здраве. Ако в миналото предимно възрастните са се оплаквали от “болежки”, то днес и младите са засегнати от какви ли не болести, повечето от които са присъщи на 21-ви век. На какво се дължи тази тъжна статистика? Можем ли да обвиним динамиката около нас за това, че все по-рядко се чувстваме добре, а все по-често унили и с нисък тонус?
Факт е, че “новото време” ни носи доста позитиви, но и редици негативи. Единият от тях е прекомерният стрес, липсата на време и невъзможността за прием на питателна храна, която има пряко отношение към нашето здраве и в частност пикочно-половата система. А защо тя е толкова важна за общото ни здраве? Ще разберем след секунди.

Как да подобрим работата на пикочно-половата система

От самото й наименование се подразбира, че в случая участват органите, които са отговорни за отделянето на отпадъчните вещества, и онези, които са свързани с репродуктивните възможности на индивида. Пикочната и половата система са разположени в неразривно съседство, а именно това е и причината да се замислим за комплексна грижа, която не изключва и приема на натурални хранителни добавки с високо съдържание на ценни вещества. 
Пикочната система включва органи като бъбрек, пикочен мехур, простата (при мъжете), уретра и др. Половата, на свой ред, има пряко отношение към женския и мъжкия фертилитет, като ако тя не функционира правилно, то и създаването на потомство би могло да бъде затруднено. За да се предпазим от подобни проблеми, е добре да се храним правилно, да пием повече течности, а дамите да не пропускат ежегодните прегледи при гинеколог. 

Какви храни да консумираме

Освен чрез натурални добавки, можем да се погрижим за пикочната система и посредством храната. Все повече лекари съветват своите пациенти да консумират:
  • Яйца;
  • Кедрови ядки;
  • Зехтин;
  • Орехи;
  • Моркови;
  • Мед и др.
Извличайки всички необходими вещества, организмът ни ще функционира добре и няма да страда от дефицит на витамини и минерали. 

Задължителен ли е приемът на хранителни добавки

Най-доброто решение за поддържане на здрава пикочна и полова система е да се фокусираме върху профилактиката, започвайки прием на добавки от онлайн магазин Биотика, които са достъпни на ниски цени. По този начин ще сведем риска от появата на заболявания до минимум, а лечението с агресивни медикаменти няма да бъде необходимо. Сексуалната култура е също от значение при настъпването на полова зрялост, за да се избегне заразяването с болести, които могат да доведат и до трудно зачеване след време.