Великденски намаления | ДО -60% ОТСТЪПКА

ПРОБЛЕМИ И ЦЕЛИ

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА

Имунна Система

Сортирай по:
Лимит:
Показване от 1 до 12 от общо 39 (4 страници)

Описание

Защо е важно да имаме силна имунна система?

Разстройствата и  могат да доведат до автоимунни заболявания, възпалителни заболявания и рак. Имунодефицитът се появява, когато тя е по-слабо активна от нормалното, което води до повтарящи се и животозастрашаващи инфекции. При хората той може да бъде резултат от генетично разстройство, като тежък комбиниран имунодефицит, от придобито състояние, като синдром на придобитата имунна недостатъчност, или от използването на имунопотискащи медикаменти. Обратно, автоимунитетът е резултат от свръхактивна имунна система, нападаща нормалните тъкани, като че ли те са чужди организми. Добре функциониращата имунна система непрекъснато е нащрек срещу инфекции и други потенциални опасности за здравето.

Какви са симптомите на слаба имунна система?

5 признака на отслабен имунитет:

  • Често боледуване от настинка и грип: Ако сме предразположени към настинка, кашлица, болки в гърлото и грип, това е класически знак за отслабен имунитет. Друга индикация е и предразположението и към инфекции на дихателните пътища. В този случай е препоръчителна консумацията на зелени зеленчуци, кукрума и кориандър.
  • Раните по-трудно заздравяват: Ако имаме рана или дори само леко порязване и установим, че излекуването им отнема повече време от обичайното – няколко дни, това може да бъде индикация за понижената и функция. 
  • Диария: Проблемите със стомаха и честата диария също могат да са показател за слаба защита на организма. Освен към диария, може и да има предразположеност към развитие на инфекции на пикочните пътища и чувствителност на венците.  
  • Наличие на гъбични кожни инфекции: Има вероятност появата на обриви по кожата, заедно с други симптоми, като упорит сърбеж, да бъде признак за наличие на гъбична инфекция. Повишената податливост към този тип инфекции често е индикатор за отслабването и.  
  • Алергиите: Не е задължително зачестените алергични реакции да са признак за понижени защитни функции на организма, но е възможно. В някои случаи те може да са индикатор за хиперактивен имунитет и повишена чувствителност на организма.

Защо да се доверим на Biotica?

Нашите продукти са изцяло натурални хранителни добавки с профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, тези хранителни добавки създадени за подсилването на имунната система и грижата за цялостното здраве на човешкия организъм. Съдържат оксиндолови алкалоиди от растителен произход, които увеличават капацитета на имунната система и помагат за унищожаването на патогени.
Билките от състава на продуктите ни може да се определят като "силен имуномодулатор", съдействат за производството на естествени антитела, подпомагат функциите на имунната система и работят за поддържането на оптималните нива на действие. Активните компоненти подпомагат за повишаване активността на естествените “клетки убийци”, съставляващи 90% от имунните клетки, които отговарят за имунитета и водят борба с “лошите клетки” в организма.