Тайните на силния имунитет: Хранителните добавки, които наистина работят

2023-09-27
559
0
1-3 мин.
Тайните на силния имунитет: Хранителните добавки, които наистина работят

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите

Силен имунитет е златната кауза за нашето здраве през предстоящите есен и зима. От неговото укрепване и поддържане зависи дали и как ще съумеем да посрещнем неизбежните сезонни вирусни епидемии, които поразяват с различен интензитет.

Независимо дали говорим за познати или нови грипове, щетите върху тяло със слаб имунитет могат да бъдат жестоки. При бързо развити инфекции няма гаранция какви болести и дори опасни за живота състояния могат да настъпят. На това ни научиха особено болезнено и пандемичните години, които преживяхме наскоро.

За да се застраховаме максимално от черни сценарии, дълги болнични дни и цялостен дискомфорт, можем да вземем навременни, адекватни и отговорни мерки чрез прием на доказано ефикасни натурални имуностимулатори, известни от векове в народната медицина. 

Става дума за лечебните растения със силни здравословни ползи и щедри запаси от витамини, минерали и органични съединения,  ценни за нашия имунитет. Можем, разбира се, да се възползваме от качествата им под формата на чайове за здраве и тонус. Влагането на мощните им екстракти в биологично чисти хранителни добавки обаче позволява лесният им прием за засилване на защитните сили на нашето тяло. 

Разковничето е в изборът на чисти продукти с гарантиран произход. Пазарът на хранителни добавки е сред най-динамичните, но изобилието невинаги значи качество. 

Биотика е известна с успешното прилагане на традиционни рецепти от народната медицина в своите високо усвоими хранителни добавки. В онлайн магазина могат да се намерят разнородни решения за силен имунитет и стопиране на заразни заболявания.

Ето някои от най-резултатните хранителни добавки за силен имунитет:

 • ИМУНИФИКС - продуктът е рядко мощно съчетание от чисти екстракти на едни от най-потентните билки за работеща имунна система - коприва, котешки нокът, шипка, орех, мащерка, артишок, ехинацея и върбинка. Това е от тези универсални хранителни добавки, които могат да осъществят както надежда превенция на вирусни и грипни заболявания, така и ефективно съпътстващо лечение на различни симптоми - нарушено храносмилане, гадене, повръщане, възпалено гърло, обилна хрема, сълзене на очите, анемия, повишена температура и т.н. Несъмнено една от най-работещите комбинации за силен имунитет на пазара за хранителни добавки.
   
 • ИМУНИКСИН - друга силна билкова комбинация, която мобилизира имунните клетки и стопира инфекциите в тялото. Продуктът е билкова тинктура, което прави съставките в него още по-високо и бързо усвояеми от човешкия организъм. Само няколко капки на ден в предпочитана течност за пиене ще ни избави от много терзания с различни болести.
   
 • БРОНХО КЛИЙНЪР ПЛЮС - една от най-продаваните и доказано резултатни хранителни добавки в битката за чисти бели дробове и спокойно дишане. С комбинацията от джинджифил живовляк, бяла ружа и евкалипт, продуктът способства за втечняване на гъстия дразнещ секрет, който запушва бронхите и причинява мъчителна кашлица с пристъпи. Може да се прилага както превантивно при хронични респираторни проблеми, така и и като лек при за инфекции в дихателната система, бронхит, пневмония и дори астма. Пречиства и трайно защитава белите ни дробове, а паралелно засилва и цялостния ни имунитет.
   
 • Масло от чесън - чесънът е известен като един от най-силните антибиотици от природата. Притежава трудно сравними антисептични и противовъзпалителни свойства. Действа ефективно както при вирусни, така и при бактериални инфекции. Чесънът е и истински балсам за нашата имунна система, защото пречиства тялото от вредните бактерии, гъбични и паразити, които са основна причина за увреждане на нашия имунитет. Хранителни добавки с масло от чесън са верен съюзник в битката за нашето здраве.
   
 • Майтаке - макар да е само една от супер потентните лечебни гъби от Изтока, Майтаке е названа за тяхна “кралица” заради много широкия си спектър на действие. Приемът на хранителни добавки или, още по-добре - билкови тинктури с чисти екстракти, каквито се предлагат на намалени цени на Biotica.bg, несравнимо повишава имунната ни защита. Паралелно с Майтаке се регулира хормоналният дисбаланс в тялото, чисти се натовареният от токсини черен дроб, овладяват се тежките симптоми на диабета. решават се сериозно полови и репродуктивни проблеми (особено при дамите). Изследвания показват, че приемът на хранителни добавки с лечебната гъба блокира растежа и разпространението на ракови клетки и дори способства за тяхното унищожение.
   
 • МУЛТИФИКС - Поредният мощен билков микс от Биотика, който освен силен имунитет, предоставя също бързо решение срещу хроничната умора, липсата на тонус и енергия. Това е от тези хранителни добавки, които осезаемо ускоряват възстановяването на нашите тяло и ум след напрежението и изтощението през работния ден. Съчетанието от антиоксиданти, минерали, терпени, сапонини, аминокиселини, дъбилни вещества, витамини, етерични масла, органични киселини и други мощни биокактивни съединения позволяват нов приток на сили, бързо “рестартиране” на тялото и мозъка, както и трайно подкрепа за здрав имунитет през сезоните с повече здравни предизвикателства.  

В търсене на здравословни хранителни добавки за силен имунитет през есента и зимата потърсете оптималната комбинация за вашите нужди. Адресирайте едновременно необходимостта от подкрепа на имунната система и слабите места, в които ви удрят вирусните заболявания - дихателна, храносмилателна, отделителна системи... Биологично чистите хранителни добавки позволяват това, защото лечебните растения в тях имат широк спектър на действие върху нашия организъм. И макар трудно да може да се намери билкова комбинация, която да не помага за нашия имунитет, за максимално ефективност се доверете на продукти и марки с проверено качество и доказано име на пазара.

Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

bilkovi tinkturi
special
magazin
kozmetika

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Вирусни инфекцииВирусът е малък микроорганизъм, който не може да се размножава самостоятелно. Нуждае..

2020-03-31 17:23:17

Коронавирусът е най-обсъжданата тема през последните месеци. Всички говорят за начините на заразяван..

2020-10-13 10:46:31

Стресът и липсата на сън водят до срив на имунната системаБългаринът подценява имунната си система. ..

2020-03-30 17:12:26

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Вижте защо дефицитът му е опасен за здравето  Много неразположения и здравословни проблеми м..

2024-04-25 16:37:00

Спасете организма и имунитета си с еликсири от природата Хормоналният дисбаланс и автоимунните за..

2024-04-25 16:31:00

Осъзнайте опасността и вземете бързи мерки сега Статистиката е меко казано шокираща. В България д..

2024-04-25 16:00:00

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56