▶ ПРОДУКТИ С ДО 50% ОТСТЪПКА ◀

Как черешите ме спасиха от ада на подаграта

2023-05-23
126438
0
Biotica

Мъките и отоците свършиха, като открих това

Борите се с подаграта от години? Следвате предписания на различни специалисти с временен или никакъв ефект? Движението ви става невъзможно? Време е за ново решение и алтернативно лечение. Ето как:


“Казвам се Йордан Василев. От Ямбол съм, на 64 години. Шест години от живота ми преминаха в ада на подаграта. Кризите идваха и си отиваха, редовно осъмвах с нови отоци и болки на различни места по тялото, което вече не чувствах като мое, защото не ми се подчиняваше. С дни бях прикован за леглото - до входната врата не можех да стигна, без да изтърпя умопомрачителна болка. 
Обиколил съм поне 7-8 различни специалисти, предписаха ми всеки своята терапия. Накрая се предадох - реших, че тая “Царска болест” ще ме довършва, както царете в тъмните векове. На майтап се обадих на билкар, викам си: Какво може да се влоши вече? И от него чух за пръв - череши, череши ще те излекуват. Ударих се по главата, звучеше като безумен абсурд или шесток майтап на мой гръб.
Обаче мина време, кризите станаха още по-сурови и си взех ПОДАГРО СТОП, заради комбинацията от череша, целина и полски хвощ. Викам, поне малко да ме отпусне...а то, каква стана! Пих го към 4-5 седмици и почти всички отоци изчезнаха. Започнах да спя, без да ме боли всичко навсякъде. Краката ми придобиха нормален вид. Никаква нова деформация за този период, никаква! Така след години мъка разбрах, че най-простото, най-естественото и безопасно лечение ни е го е дала природата. И вече ще й се вярвам! На нея и на Биотика, които ми върнаха силите да живея на цената на 2-3 кутии цигари!”.


Това е поредният отзив на доволен клиент през последните години, в които ПОДАГРО СТОП се доказа като най-достъпното, натурално и ефективно средство за овладяване на подагричните кризи на пазара. В него тайни няма, само умението за съчетание на чисти екстракти от три мощни и доказано лечебни растения. При редовен прием в рамките на 3 месеца, добавката безотказно елиминира почти всички симптоми на т.нар “Царска болест”, повалила  десетки велики крале и императори в историята.
Ето как действат съставките в ПОДАГРО СТОП:

★ Череша - освен като особено вкусен и нискокалоричен плод, черешата отдавна добива популярност и като природен лечител. Съдържа натурални флавоноидни пигменти. На тези водни фенолни съединения тя дължи както яркия си червен цвят, така и мощното си антиоксидантно влияние върху клетките и органите в човешкия организъм. Съчетани с богатството на витамин С в състава на плода, те съдействат за силни противовъзпалителни и диуретични свойства. Научни изследвания недвусмислено доказват, че чест прием на наситен биологичен екстракт от череша регулира естествено и ефективно нивата на пикочна киселина, чийто дисбаланс е основна причина за поява на подагрични кризи. 

★ Целина - също с автентичен вкус, който придава на всяко ястие, към което се добави, целината е древноримска тайна за справяне с подаграта и бъбречните проблеми. Също като черешата, и тя е мощен диуретик, който успява бързо и ефикасно да изхвърли от тялото ни натрупаният излишък от пикочна киселина. Оставена в организма, тя кристализира в кости и стави, разрушава костната плътност и предизвиква болезнени кризи и възпаления.

★ Полски хвощ - известен от векове по нашите ширини като мощен аналгетик, който облекчава всякаква мускулна или ставна болка. Унищожава бактериите и спира инфекциите. Със силните си диуретични свойства, полският хвощ е незаменим съюзник в битката с мъчителните кризи, причинени от подаграта.

ПОДАГРО СТОП - ПРИ ПОДАГРИЧНИ КРИЗИ И ХРОНИЧНА ПОДАГРА

Екстрактите в ПОДАГРО СТОП са идеалната комбинация за обезболяване, превенция и лечение на подагричните кризи. 
За ефективна профилактика на заболяването, нанесете и нужните здравословни промени в своя живот, защото подаграта е известна като болестта на кралете именно поради факта, че често е следствие на лоша диета и обездвижване. 

ПОДАГРО СТОП съдържа:

  • 200 мг. екстракт от череша;
  • 200 мг екстракт от целина;
  • 50 мг екстракт от полски хвощ
Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
bilkovi tinkturi
kozmetika
magazin

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Запазете мъжеството и комфорта, преди да стане късно Названи от незапомнени времена като силния п..

2023-09-27 10:05:46

На какво да се доверим, за да се спасим от вирусите Силен имунитет е златната кауза за нашето здр..

2023-09-27 09:53:02

Какво представлява хроничната умора Спите дълго, но се будите безсилни и смазани? Нямате физическ..

2023-09-26 15:03:55

Защитете се от вируси и алергии ефективно сега  Смяната на сезоните е сериозно предизвикател..

2023-09-26 14:44:09

Ето как да регулирате кръвната захар с ароматния дар Без съмнение диабетът е едно от най-големите..

2023-09-18 10:25:14

Ако хапваме от тях, съхраняваме зрението и избягваме глаукома Очните заболявания се увеличават пр..

2023-09-12 13:07:47

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56