⚡️ BLACK WEEKEND⚡До -50% НА ВСИЧКО

МАСЛО ОТ СИНАП - ЗА ЗДРАВА КОСА И КРАСИВА КОЖА

Най-известното козметично свойство на синапеното масло е неговият уникален ефект върху всички типове коса. То е в състояние не само да придаде сила на косъма и здравословен добре поддържан външен вид, но и да реши редица сериозни козметични проблеми, свързани с косата и скалпа.

ТЕГЛО62.4 g
МАРКА

MY ORGANICA

КОЛИЧЕСТВО

30 мл.


ВЗЕМИ ТРИ ПРОДУКТА ПО ИЗБОР И ЩЕ ТИ ПОДАРИМ КНИЖКА "ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ НА БЪЛГАРИЯ"
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.discount.reason}}

Бърза поръчка

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА ПОЗВЪНИ СЕГА НА ☎ 0877 72 10 40
  • Синапеното масло е заслужено оценено сред производителите на козметика, като едно от най-полезните естествени масла, поради редица негови уникални козметични и лечебни свойства. Благодарение на комбинацията от мононенаситени и полиненаситени мастни киселини Омега-3 и Омега-6 и витамини А, Е, D, К и комплекс от витамини В, важни за жизнените функции на организма, то успешно се използва за грижа за кожата, устните и ноктите. Това масло е известно със способността си бързо и надеждно да решава различни козметични проблеми, свързани с кожата на главата и косата.

    Свойства

    • Антиоксидант;
    • Бактерицидно;
    • Подхранващо;
    • Противовъзпалително;
    • Противогъбично;
    • Регенериращо;
    • Овлажняващо;

    Приложение

    За лице:

    • синапеното масло е идеално за всеки тип кожа (с изключение на чувствителната): абсорбира се бързо и лесно, без да оставя неприятен мазен блясък на повърхността, дълбоко подхранва и овлажнява кожата отвътре;
    • това масло е необходимо за грижата за проблемна, мазна кожа, тъй като регулира производството на себум и в същото време ускорява микроциркулацията на кръвта и метаболизма на клетъчно ниво;
    • освен това оказва подхранващо, омекотяващо и овлажняващо действие върху суха кожа;
    • синапено масло е предназначено за уморена кожа, която се нуждае от грижи, свързани с възрастта: то е в състояние да възстанови здравината на кожата, да я направи по-гладка и еластична, да се грижи за нейното здраве;
    • това масло не само предотвратява появата на бръчки, но и помага за изглаждането им;
    • изравнява внимателно микрорелефа на кожата, придава й гладкост и копринено усещане, осигурява на кожата здрав, красив матов тен;
    • като част от лечебен балсам за устни, това масло внимателно се грижи за тънката, деликатна кожа, лекува пукнатини, предпазва я от агресивни влияния на околната среда;

    За тяло:

    • включва се в терапевтични смеси за масаж поради неговия "затоплящ" ефект;
    • използва се и при масажи, предназначени за облекчаване на отока;
    • използва се като средство за защита срещу агресивна слънчева радиация, което води до преждевременно стареене на кожата;
    • това масло е широко известно със своите лечебни свойства: може да се използва за бързо и ефективно премахване на обриви от различен произход, както и редица сериозни дерматологични проблеми;
    • често се използва и при лечение на гъбични инфекции на краката;
    • синапено масло често се използва за омекотяване на проблемни, втвърдени участъци от кожата, премахване на пукнатини по ръцете;
    • за да се отървете от разслояване и чупливи нокти, използвайте топли бани на базата на горчица на маслена основа;

    За коса:

    Най-известното козметично свойство на синапеното масло е неговият уникален ефект върху всички типове коса. То е в състояние не само да придаде сила на косата и здравословен добре поддържан външен вид, но и да реши редица сериозни козметични проблеми, свързани с косата и скалпа.

    Техники на приложение

    Синапеното масло може да се използва в чиста форма и в смес с други растителни масла (бадеми, авокадо, жожоба) в съотношение 10-15%, както и базово масло за разтваряне на етерични масла.

    Предпазни мерки

    Възможна е индивидуална непоносимост към отделните компоненти на синапеното масло. Преди да използвате козметика, съдържаща това масло, е необходимо да проведете тест за алергия върху малка част от кожата. Противопоказано е  при хора с чувствителна кожа, тъй като може да причини локално дразнене. 

    • INCI: Brassica Juncea (Mustard) Seed Extract *;
    • *Certified organic

    Без химикали, синтетични и петролни деривати.

    • Сложете няколко капки от маслото върху дланите си и разнесете с леки, масажни движения.
    • Оставете да попие.

    Насладете се на всяка капка!

  • Този продукт се произвежда от висококачествени натурални съставки. Отговаря на последните изисквания на ЕС и има външна професионална оценка за неговата безопасност и ефективност.
    • Био сертифицирано базово масло
    • 100% чисто 
    • Студенопресовано

  • Все още няма отизиви за този продукт