Подарък при поръчки над 150 лв.

Как се пие Мента, глог и валериана?

2022-10-31
36314
0
1-3 мин.
Как се пие Мента, глог и валериана?

Ето защо това е най-добрата комбинация за спокойствие и здрав сън 

Комбинацията от мента, глог и валериана е без съмнение най-известната био рецепта за успокоение в репертоара на народната медицина. Предлага се под различни форми - като съставка на лекарства, под формата на таблетки, капсули или тинктура, която се счита за по-добре усвоима. Може да се намери в абсолютно всички аптеки и онлайн магазини за хранителни добавки, което само по себе си е атестат за качеството на тройната био комбинация като отпускащо средство при стрес, сърцебиене и поредица проблеми с нервната система.

Приемът на Мента, глог и валериана е гарант за успокоение 
не само благодарение на индивидуалните качества на всяка от билките, които участват в микса. Уникалното в него е, че съставките взаимно подсилват качествата си и заедно произвеждат нови полезни действия за нашето здраве. Това прави приемът на Мента, глог и валериана далеч по-ефективен от отделната употреба на всяка от билките. Още по-хубавото е, че употребата на микса е напълно безопасно лечение за проблемите с психиката, преумората и стреса. Само в някои държави (Русия) не се препоръчва по време на бременност, но масово такива противопоказания отсъстват.

ПОЛЗИ ОТ ПРИЕМ НА МЕНТА, ГЛОГ И ВАЛЕРИАНА 

  • Успокоява и гони безсънието - От дълбока древност с мента са се третирали дихателни проблеми. Впоследствие става ясно, че полезните й действия далеч превъзхождат само това й приложение. Доказано ментата облекчава ефективно главоболие и мигрена, като тонизира мозъка и му помага да се справи с напрежението. Счита се също, че подобрява концентрацията и паметта. 
  • Глогът, от своя страна, е най-популярен със силата си да пречиства кръвта от лошия холестерол и така да се грижи за здравето на сърцето. Билката е ефективна при високо кръвно налягане и сърцебиене. Така третира тежката симптоматика при стрес и преумора, като в резултат облекчава ефективно и централната нервна система. 
  • Валериана е може би най-голямата звезда в тройното био уравнение за спокойствие и здрав сън. Също като глога, екстрактът от корена на растението нормализира пулса и кръвното налягане, но паралелно стимулира метаболизма и храносмилането. В резултат цялото тяло печели тонус и успокоение. Паралелно приемът на билката помага за разграждането на ГАБА в мозъка и така доказано носи осезаем ефект за настроението ни и тушира емоционалната превъзбуда, базирана на стресови преживявания. 
  • Изброените индивидуални ползи от прием на всяко от билетата се засилват взаимно, когато екстрактите им се комбинират в качествен натурален продукт като КАЛМОФИКС, който съчетава не само Mента, глог и валериана, а добавя към микса за спокойствие също силата на Пасифлора, Жълт кантарион, Салвия и Маточина. Под формата на тинктура всяко от билетата действа много по-ефективно върху организма. Натуралната добавка е подходяща за лечение на безсъние, стрес и натрупано нервно напрежение. Прием в рамките на 3 месеца носи гарантирано “прераждане” за нервната система. 
  • Подтиска чувството на страх и паника - освен че носи успокоение и нормализира съня, Мента, глог и валериана доказано потиска тази част на мозъка, която отговаря за чувството на страх и емоционалния отговор при наличие на напрежение. Паралелно комбинираният продукт поддържа нивата на хормона на щастието - серотонин, което ни помага да се запазим с позитивна настройка към събитията. 
  • Помагат при хронични проблеми с психиката - както за справяне със стресови ситуации и безсъние при невротичен пациент, приемът на Мента, глог и валериана успешно действа и при наличие на хронични проблеми с психиката и поведението. Доказано съчетанието облекчава симптомите при обсесивно-компулсивно разстройство, шизофрения, биполярни отклонения в поведението и всякакви прояви на системна тревожност, които разстройват нервната система. Разбира се, това не означава, че при такива проблеми може да се разчита единствено на прием на Мента, глог и валериана. Дори употребата на безвредното билково лекарство трябва да става след коментар със специалист и в унисон с предписаната от него терапия. 
  • Облекчават менопаузата и тежката менструация - Трите билки, особено валериана, имат осезаемо позитивен ефект при менопауза. Миксът облекчава горещите вълни значително. Приемът на Мента, глог и валериана също елиминира много от симптомите на тежкия предместруален синдром при дамите и помага за по-лесно преминаване през месечния цикъл. 
  • Подпомагат лечението при болест на Паркинсон - Употребата им  намалява възпалителните процеси, нормализира поведението и повишава антиоксидантните процеси в организма. 
Няма универсално разписана дозировка при прием на Мента, глог и валериана. Зависи в каква форма се приема продукта и за какъв здравословен проблем. Затова просто изчитайте листовката на избрания продукт и не превишавайте препоръчителните дневни дози от него, макар комбинация да се счита за безвредна. 

Още ефективни и 100 % натурални добавки за стрес, безпокойство и безсъние може да намерите в онлайн магазина Biotica.bg. 
Сподели:

Търсене

Категории

Реклама

special
magazin
bilkovi tinkturi
kozmetika

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОДОБНИ СТАТИИ

Благодарие на откритието на американския учен Джеймс д. Абрахам, всички хора над 46-годишна възраст ..

2019-12-02 14:41:28

Брадавици и израстъци издават смъртоносни паразити, които трябва спешно да изхвърлим от тялото ..

2022-03-28 16:34:57

Ето как да се застраховате срещу спазми и обилно течение преди почивкатаДълго чаканото лято вече е т..

2022-06-30 11:06:42

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Последното откритие на съвременната фитотерапия е продуктът Голфикс за разграждането на жлъчни камън..

2019-05-22 14:07:15

Хранителната добавка Гликофикс е резултат от множество клинични проучвания върху екстракти на растен..

2019-06-18 12:49:06

Има два начина да бъдеш незабравим в секса. Да се представиш страхотно и да побъркаш от удоволствие ..

2019-06-27 13:36:49

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Мъките и отоците свършиха, като открих това Борите се с подаграта от години? Следвате предписания..

2023-05-23 13:13:27

Глътка бабин еликсир спира кашлица, сваля кръвно и топи килограми“Баба знае най-добре” важи особено ..

2023-02-22 15:34:26

Ето как разбираме, че органът опасно затлъстява и плаче за детоксКогато мислим за заболявания и проб..

2023-02-02 12:51:56