▶ 5% БОНУС ЗА ВСИЧКО С КОД BLACK ДО 30.11.

Как се пие Мента, глог и валериана?

2022-10-31 15:13:25
1334
0
Biotica

Ето защо това е най-добрата комбинация за спокойствие и здрав сън 

Комбинацията от мента, глог и валериана е без съмнение най-известната био рецепта за успокоение в репертоара на народната медицина. Предлага се под различни форми - като съставка на лекарства, под формата на таблетки, капсули или тинктура, която се счита за по-добре усвоима. Може да се намери в абсолютно всички аптеки и онлайн магазини за хранителни добавки, което само по себе си е атестат за качеството на тройната био комбинация като отпускащо средство при стрес, сърцебиене и поредица проблеми с нервната система.

Приемът на Мента, глог и валериана е гарант за успокоение 
не само благодарение на индивидуалните качества на всяка от билките, които участват в микса. Уникалното в него е, че съставките взаимно подсилват качествата си и заедно произвеждат нови полезни действия за нашето здраве. Това прави приемът на Мента, глог и валериана далеч по-ефективен от отделната употреба на всяка от билките. Още по-хубавото е, че употребата на микса е напълно безопасно лечение за проблемите с психиката, преумората и стреса. Само в някои държави (Русия) не се препоръчва по време на бременност, но масово такива противопоказания отсъстват.

ПОЛЗИ ОТ ПРИЕМ НА МЕНТА, ГЛОГ И ВАЛЕРИАНА 

  • Успокоява и гони безсънието - От дълбока древност с мента са се третирали дихателни проблеми. Впоследствие става ясно, че полезните й действия далеч превъзхождат само това й приложение. Доказано ментата облекчава ефективно главоболие и мигрена, като тонизира мозъка и му помага да се справи с напрежението. Счита се също, че подобрява концентрацията и паметта. 
  • Глогът, от своя страна, е най-популярен със силата си да пречиства кръвта от лошия холестерол и така да се грижи за здравето на сърцето. Билката е ефективна при високо кръвно налягане и сърцебиене. Така третира тежката симптоматика при стрес и преумора, като в резултат облекчава ефективно и централната нервна система. 
  • Валериана е може би най-голямата звезда в тройното био уравнение за спокойствие и здрав сън. Също като глога, екстрактът от корена на растението нормализира пулса и кръвното налягане, но паралелно стимулира метаболизма и храносмилането. В резултат цялото тяло печели тонус и успокоение. Паралелно приемът на билката помага за разграждането на ГАБА в мозъка и така доказано носи осезаем ефект за настроението ни и тушира емоционалната превъзбуда, базирана на стресови преживявания. 
  • Изброените индивидуални ползи от прием на всяко от билетата се засилват взаимно, когато екстрактите им се комбинират в качествен натурален продукт като КАЛМОФИКС, който съчетава не само Mента, глог и валериана, а добавя към микса за спокойствие също силата на Пасифлора, Жълт кантарион, Салвия и Маточина. Под формата на тинктура всяко от билетата действа много по-ефективно върху организма. Натуралната добавка е подходяща за лечение на безсъние, стрес и натрупано нервно напрежение. Прием в рамките на 3 месеца носи гарантирано “прераждане” за нервната система. 
  • Подтиска чувството на страх и паника - освен че носи успокоение и нормализира съня, Мента, глог и валериана доказано потиска тази част на мозъка, която отговаря за чувството на страх и емоционалния отговор при наличие на напрежение. Паралелно комбинираният продукт поддържа нивата на хормона на щастието - серотонин, което ни помага да се запазим с позитивна настройка към събитията. 
  • Помагат при хронични проблеми с психиката - както за справяне със стресови ситуации и безсъние при невротичен пациент, приемът на Мента, глог и валериана успешно действа и при наличие на хронични проблеми с психиката и поведението. Доказано съчетанието облекчава симптомите при обсесивно-компулсивно разстройство, шизофрения, биполярни отклонения в поведението и всякакви прояви на системна тревожност, които разстройват нервната система. Разбира се, това не означава, че при такива проблеми може да се разчита единствено на прием на Мента, глог и валериана. Дори употребата на безвредното билково лекарство трябва да става след коментар със специалист и в унисон с предписаната от него терапия. 
  • Облекчават менопаузата и тежката менструация - Трите билки, особено валериана, имат осезаемо позитивен ефект при менопауза. Миксът облекчава горещите вълни значително. Приемът на Мента, глог и валериана също елиминира много от симптомите на тежкия предместруален синдром при дамите и помага за по-лесно преминаване през месечния цикъл. 
  • Подпомагат лечението при болест на Паркинсон - Употребата им  намалява възпалителните процеси, нормализира поведението и повишава антиоксидантните процеси в организма. 
Няма универсално разписана дозировка при прием на Мента, глог и валериана. Зависи в каква форма се приема продукта и за какъв здравословен проблем. Затова просто изчитайте листовката на избрания продукт и не превишавайте препоръчителните дневни дози от него, макар комбинация да се счита за безвредна. 

Още ефективни и 100 % натурални добавки за стрес, безпокойство и безсъние може да намерите в онлайн магазина Biotica.bg. 

Търсене

Категории

Коментари

Все още няма отизиви за тази новина

Свързани продукти

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Стероидната билка възстановява тялото, зарежда с полова мощ и подобрява сперматаСтотици натурални ел..

2022-11-29 17:04:21

Изумителното биле е признато за едно от най-ефикасните на планетата Тайните в природата нямат к..

2022-11-16 15:28:23

Няма да повярвате какво се случва с тялото, ако го храните редовно с пикантния зеленчукС чесъна сред..

2022-11-10 16:52:53

“Зеленчукът на красотата” премахвал лошия дъх и телесните зловония в Древна Гърция Като чуете з..

2022-11-08 14:16:42

Тези прости билкови отвари хранят имунитета и пестят пари в аптекатаЦветната есен е без съмнение вре..

2022-11-03 16:25:31

Тайната на красивия поглед не е в скъпите процедури и тежката козметикаГрижите за косата при дамите ..

2022-11-02 16:00:20

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Не е тайна, че много жени често страдат от цистит – особено по време на студения сезон. Често уринир..

2019-08-24 13:32:40

Постигнете баланс между хормони и килограми само с натурални средстваВсички знаем, че за едни хора о..

2022-09-12 12:16:12

Кога да започнете да се грижите за артериите? Ако никога не сте го правили, време е да побързате. Ко..

2019-08-23 11:14:00